פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   רולר חדש לבולונז |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: רולר חדש לבולונז (נקרא 8858 פעמים) |
הדפסה |
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחר ביציאה האחרונה שלי הרולר בולונז שלי diawa crossfire לא החזיק מעמד אני מחפש רולר חדש. קראתי שוב את ההמלצות במאמרים כאן בפורום. מה צריך לחפש ברולר לבולונז מידה 1000 בערך ומשקל קטן יש עוד משהו שצריך לתת עליו דגש? ואם יש המלצות כל שהן
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
גילוי נאות לא דג בולונז אלה פיתיונות מהחוף
מלבד ההמלצה לרולר קטן וקל תראה עם יש תת דגמים עם שפולה רדודה יכנה לך יציאת חוט טובה יותר .
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד הייתי מעביר את השאלה למארט 
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גילוי נאות לא דג בולונז אלה פיתיונות מהחוף
מלבד ההמלצה לרולר קטן וקל תראה עם יש תת דגמים עם שפולה רדודה יכנה לך יציאת חוט טובה יותר .
הבנתי, מכיר דגם ספציפי ?
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בס"ד הייתי מעביר את השאלה למארט  הוא באמת מומחה לנושא
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני אחדד. משיחה מוקדמת עם רותם, אני מבין שהמחיר הוא עניין קריטי- כמה שפחות עדיף, ועדיף הרבה פחות... במצב הזה, המלצתי לרדת מדאיווה-שימנו, כי במחירים האלה מוצאים אצלם בעיקר זבל שיבאס גם ילד בן 8. הייתי מכוון ליצרנים אחרים בדוק, כמו אוקומה, קואנטום, ואפילו לא הייתי שולל את קאסטקינג. רולר קטן, קל משקל, עם קיבולת קטנה אבל מתאימה לצרכים, כלומר- צריך לחשב את עובי החוט והכמות הנדרשת. נראה לי שרולר בולונז או מאטצ' ייעודי לא על הפרק, בעיקר בגלל שיקולי תקציב...
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אחדד. משיחה מוקדמת עם רותם, אני מבין שהמחיר הוא עניין קריטי- כמה שפחות עדיף, ועדיף הרבה פחות... במצב הזה, המלצתי לרדת מדאיווה-שימנו, כי במחירים האלה מוצאים אצלם בעיקר זבל שיבאס גם ילד בן 8. הייתי מכוון ליצרנים אחרים בדוק, כמו אוקומה, קואנטום, ואפילו לא הייתי שולל את קאסטקינג. רולר קטן, קל משקל, עם קיבולת קטנה אבל מתאימה לצרכים, כלומר- צריך לחשב את עובי החוט והכמות הנדרשת. נראה לי שרולר בולונז או מאטצ' ייעודי לא על הפרק, בעיקר בגלל שיקולי תקציב...
אני בהחלט אנסה לחפש רולרים מהחברות האלה. אני מתכנון לשים חוט ניילון 0.20 כרגע וגם ככה לדעתי לא אצטרך יותר מ 100 מטר . מקווה לשלוח קישורים כדי שתתנו חוות חדת
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אני בהחלט אנסה לחפש רולרים מהחברות האלה. אני מתכנון לשים חוט ניילון 0.20 כרגע וגם ככה לדעתי לא אצטרך יותר מ 100 מטר . מקווה לשלוח קישורים כדי שתתנו חוות חדת בס"ד אז למען החידוד... מה התקציב שעומד לטובת הרולר?
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני בהחלט אנסה לחפש רולרים מהחברות האלה. אני מתכנון לשים חוט ניילון 0.20 כרגע וגם ככה לדעתי לא אצטרך יותר מ 100 מטר . מקווה לשלוח קישורים כדי שתתנו חוות חדת בס"ד אז למען החידוד... מה התקציב שעומד לטובת הרולר? עד 200 ש"ח +-
|
|
|
|
|
₪ 218.02 48%OFF | 18 DAIWA EXCELER LT 1000D 2000DXH 2500XH 3000C 4000DCXH 5000DCXH 6000DH Spinning Fishing Reel High Gear Ratio 5BB LT Body https://s.click.aliexpress.com/e/bsxc625iגודל 2000
|
|
עריכה אחרונה: יולי 17, 2019, 19:13:37 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ההמלצה הראשונה שנתתי לרותם (בשיחה פרטית). מסתבר שאכן great minds think alike..... 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא תהיה בעיה עם ההכנסה לתפס רולר בחכה נכון? אני חשבתי ללכת על ה1000 מבחינת גודל פחות יתאים?
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ההמלצה הראשונה שנתתי לרותם (בשיחה פרטית). מסתבר שאכן great minds think alike.....  תודה רבה על כל העזרה! ככה להתפנות ולסייע לחבר פורום שלא מכירים באופן כללי ובצורה פרטית רק כאן רואים את זה !וגם למארט התותח שתמיד נכון לסייע ובשמחה בהצלחה בכל העניינים!
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד בניגוד לקובי, אני לא ידעתי לאיזה רולר לכוון, אבל מה צריך את זה, כשיודעים לאיזה אדם לכוון 
|
|
|
|
|
לא תהיה בעיה עם ההכנסה לתפס רולר בחכה נכון? אני חשבתי ללכת על ה1000 מבחינת גודל פחות יתאים? גודל גוף 1000= גודל גוף 2000!!! שוני בגודל שפולה ובמהירות (כמות החזרת חוט לסיבוב ידית)!!!!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3