|
|
היה אחלה אבטיחון ארז, אבל כשמגיע מגיע ! ובתחרות ההיא, אם לא היית מוציא את האבטיחון, גם סנפן היה זוכה  ד"א, שלחתי לך במיוחד את "התנינה" בתחרות בכנרת, עונש ממני על זה שנתת לי לקבור את עצמי עם השטויות שלי מול אשתך והילדים בלילה שלפני  אבל אולי תעשה לנו היכרות עם בוב, הבוב היחיד שאני מכיר פה זה אופיר (בוב ספוג...) ? אלדד יא אלוף זה אתה ששלחת לי את התנינה כדי שלא אהיה מרוכז בתחרות 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אלדד יא אלוף זה אתה ששלחת לי את התנינה כדי שלא אהיה מרוכז בתחרות  עבד יותר טוב ממה שתכננתי.... הוציא מריכוז חצי מהמשתתפים 
|
|
|
|
|
אלדד יא אלוף זה אתה ששלחת לי את התנינה כדי שלא אהיה מרוכז בתחרות  עבד יותר טוב ממה שתכננתי.... הוציא מריכוז חצי מהמשתתפים  איך אף אחד לא תיעד בגופרו את האירוע מי יאמין לסיפור הזוי כזה
|
|
|
|
|
ארז יא אלוף! אצלך עונת האבטיחים אף פעם לא נגמרת ככה שאותי לא הפתעת, אלא רק חיזקת את מה שכבר ידעתי. אני כבר יודע שאת הפרס אתה תנצל כמו שצריך לתפיסה של עוד פירות מהים חוץ מאבטיחים כאלה 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
איך אף אחד לא תיעד בגופרו את האירוע מי יאמין לסיפור הזוי כזה
ביני ובינך, תועדה..... על ידי מישהו פה....
|
|
|
|
|
ארז יא אלוף! אצלך עונת האבטיחים אף פעם לא נגמרת ככה שאותי לא הפתעת, אלא רק חיזקת את מה שכבר ידעתי. אני כבר יודע שאת הפרס אתה תנצל כמו שצריך לתפיסה של עוד פירות מהים חוץ מאבטיחים כאלה  תודה יא אח יאללה חייבים לצאת לים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
ארז היקר.... הפעם לחיוך הנצחי שלך נוספו שתי סיבות טובות לחייך... תפיסת לוקוס מכובד והכי הכי - הגביע  יופי של דו"ח, נהניתי מכל מילה... שמח עבורך וברכותי על הזכיה 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ארז שיחקת אותה ובענק יופי של לוקות ואחלה תוצאה בתחרות כל הכבוד והמון הצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
כל הכבוד ארז מגיע לך.שנה הבאה מקום ראשון 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
כל הכבוד ארז מגיע לך.שנה הבאה מקום ראשון  מצטערים, תפוס. אבל אשאיר לו את המקום השני, כי אני אוהב אותו 
|
|
|
|
|
ארז ידידי לא יודע איך פיספסתי את הדוח שלך  בגל מקרה מגיע לך הזכייה ובגדול תמיד שמח לראות אותך עם חיוך גדול על הפנים  מאחל לך רק טוב ותמשיך להנות בים 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2019, 20:27:09 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
ארז היקר.... הפעם לחיוך הנצחי שלך נוספו שתי סיבות טובות לחייך... תפיסת לוקוס מכובד והכי הכי - הגביע  יופי של דו"ח, נהניתי מכל מילה... שמח עבורך וברכותי על הזכיה  תודה אלוף
|
|
|
|
|
ארז שיחקת אותה ובענק יופי של לוקות ואחלה תוצאה בתחרות כל הכבוד והמון הצלחה בהמשך
צור תודה יא מלך ויוה איטליאנו 
|
|
|
|
|
כל הכבוד ארז מגיע לך.שנה הבאה מקום ראשון  תודה אחי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |