פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תחרות הדיג הארצית בכינרת (ז'רז'ור חוף וקיאקים) לשנת 2019 |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תחרות הדיג הארצית בכינרת (ז'רז'ור חוף וקיאקים) לשנת 2019 (נקרא 5970 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
כמו בכל שנה גם השנה זה קורה  תחרות הדיג הארצית בכנרת (ז'רז'ור מהחוף ודיג מקיאק) יוצאת לדרך זו השנה השמינית ברציפות!
פורום הדיג הספורטיבי ISF בצוותא עם עמותת י.ע.ד ועם חנות הדיג "שלושה דייגים" בנתניה - מזמינים אתכם לפתוח יומנים ולשריין את התאריכים: 19/7/2019 בבוקר - תחרות הדיג הארצית בכנרת 18/7/2019 בערב ולתוך הלילה - מפגש מנגל ובירות ומצב רוח
גביעים יוקרתיים (6 גביעים) ופרסים בשווי 3,600 ש"ח (לרכישת ציוד דיג לבחירתכם) ממתינים לזוכים  בסיום התחרות יוגרלו פרסים בשווי של מעל 500 שקלים בין משתתפי התחרות.
המיקום - חוף גופרה במזרח הכינרת (כניסה בתשלום לפי מחירון מנהלת הכינרת) כמו בכל שנה יערך מפגש חברים , בשרים , שתייה ומצב רוח - ערב לפני התחרות.. כולם מוזמנים - נשמח לפגוש את כולם - גם בערב וגם בבוקר 
קישורים אל תקנון התחרות, שרשור ההרשמה, שרשור מפגש על החוף ערב לפני התחרות, שרשור טרמפים ומפת ההגעה לחוף, יפורסמו בהמשך ההודעה[/size] תשומת לבכם ללו"ז התחרות שפורסם בסעיף 18 לתקנון התחרות: לו"ז האירוע03:45 תחילת רישום (עד 04:40) 04:45 תדריך לכלל המשתתפים 05:00 - הזנקה ותחילת התחרות 10:00- סיום התחרות , שקילות ורישום 10:45 - הענקת פרסים לזוכים 11:00- הגרלות פרסים 11:15 - תודות וסיום להתראות בכנרת  תקנון התחרות כולל לו"ז התחרות, הפרסים וכו' - פורסם בקישור הזהhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34265.0שרשור הרשמה עם רשימת המשתתפים המתעדכנת - פורסם בקישור הזהhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34266.0שרשור מפגש בחוף הכנרת ערב לפני התחרות - פורסם בקישור הזהhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34267.0שרשור טרמפים - פורסם בשרשור הזהhttp://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34268.0מפת הגעה למקום התחרות ומקום המפגש ערב לפני התחרות - 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 13, 2019, 12:19:23 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כל הכבוד ותודה על האירגון, חבריי לניהול ובראש ובראשונה צור ושחר. כל הכבוד לספונסר לתחרות, "שלושה דייגים" בנתניה, על ההירתמות ועל הפרסים השווים. והכי חשוב- בהצלחה לכולם, וקדימה להירשם... אין עוד קהילה כזאת בארץ, וכל זה מונע מכח החברים פה! לא לשכוח- 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזה כיף שהנה עברה לה עוד שנה ומגיע המפגש השנתי שלנו בכנרת  הולך להיות מאוד מעניין ויש אחלה פרסים 
|
-------------------------------
|
|
|
|
אלופים איזה כיף
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תותחים ! יאללה בלאגן !
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יאאאלה איזה התרגשות, אישית זו תיהיה תחרות ראשונה שלי, לצערי לא בתור מתחרה, אז יש לכם סיכוי למרות שתומר יקח לכם את הפרס 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ibd2004
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום האם אפשרי להגיע יחד עם הבן שלי בן השמונה שמתלווה אליי לקיאק? תודה רבה!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שלום האם אפשרי להגיע יחד עם הבן שלי בן השמונה שמתלווה אליי לקיאק? תודה רבה!
אין שום בעיה שים לב חובה אפודת הצלה אז תדאג שגם לילד יש
|
|
|
|
ibd2004
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברור. תודה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יאאאלה איזה התרגשות, אישית זו תיהיה תחרות ראשונה שלי, לצערי לא בתור מתחרה, אז יש לכם סיכוי למרות שתומר יקח לכם את הפרס  מור... לפי תוצאת הדיג האחרון שלך בכנרת - אתה מדבר על סיכוי למקום האחרון?  לגבי תומר - הוא החליט הפעם להגיע עם ידיים קשורות ועיניים מכוסות, אז יש סיכוי שהוא לא ייקח  גם אנחנו 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יאללה חברה אוטוטו זה קורה, השנה יש איתי חבר חדש גם בפורום שמתחיל את דרכו בג'רג'ור (הסגנון היחידי שהוא אהב) וכך גם החזיר אותי להעביר את הקיץ בג'רג'ור. נתראה בחמישי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יאללה חברה אוטוטו זה קורה, השנה יש איתי חבר חדש גם בפורום שמתחיל את דרכו בג'רג'ור (הסגנון היחידי שהוא אהב) וכך גם החזיר אותי להעביר את הקיץ בג'רג'ור. נתראה בחמישי   ולגבי החבר כבר קראתי בפורום המתוקים  בהצלחה לכם בתחרות... ונתראה בחמישי 
|
|
|
|
hs1109
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני לא ממש יודעת לדוג, האם עדיין אפשר להגיע לתחרות כדי לצפות וללמוד? וכמובן לנסות לדוג?
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אני לא ממש יודעת לדוג, האם עדיין אפשר להגיע לתחרות כדי לצפות וללמוד? וכמובן לנסות לדוג?
ברור!!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2