אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
יש מצב שהפעם אני לא מסכים אתכם וההסבר הוא פשוט. מצב הים אתמול יום שבת ובכלל האידאלי ביותר לדייג חוף!!! 1) ים עכור ציון 100 2) עשבים ציון 100 3) גלים ציון 100 אלה הם שלושת התנאים הרצויים לדייג חוף אני כל יום שבת נימצא באזור הזה ומייחל לים שכזה. היו לי תפיסות יפות מאוד וכן לחברי. מה קרה בדיוק אצלכם השד יודע!! יוסי  סרגוס
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אבו נפחא היה בסביבה - סימן לכך הוא הותיר בברור על כבל הפלדה של האלמנה....  האויר הצח עשה בשבילי את העבודה , החוף "הפרטי" היה לי לפסיכולוג , האצות השאירו תקווה בלב בכל נדנוד קל שבקלים במקל והדגים שהדירו רגליהם (סנפיריהם) מהקרסים השאירו בי חשק עז לפעם הבאה.  הכל לטובה.  היה רגוע וכיף.  וגם מצאנו את השיטה להימנע מאבו-נפחות  מה השיטה???! פוסטינור?!!!   בינינו,שאף אחד לא יישמע... את הפיתיון עוטפים באצות. המון אצות! האבונפחה לא יכול למצוא את הפיתיון ואז אין בעיית אבונפחות...  לשיטה יש גם שדרוג (ושזה יישאר גם כן בינינו  ) את החוט של הריג מלפפים טוב טוב סביב החוט הראשי ביחד עם האצות ואת הכול ביחד מצמידים למשקולת בחבילה אחת. נותנים לזה להיגרר על הקרקעית ולהיסחף חופשי חופשי (10 דקות גג  ) . אם איכשהו מגלה אבונפחה את החבילה או שקם דור משודרג שעולה על הטריק ובסופו של דבר מוצא את החבילה ובולע אותה,הוא מת מהרעלת עופרת...  השיטה הזו אולי נשמעת מעט קיצונית אבל היא עובדת  מי שלא רוצה מוצא חן בעיניו,יכול להישאר עם הפיתרון הישן נגד אבונפחות. להישאר בבית...  דפוק אתה  הרגת אותי עם התיאור שלך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מצב שהפעם אני לא מסכים אתכם וההסבר הוא פשוט. מצב הים אתמול יום שבת ובכלל האידאלי ביותר לדייג חוף!!! 1) ים עכור ציון 100 2) עשבים ציון 100 3) גלים ציון 100 אלה הם שלושת התנאים הרצויים לדייג חוף אני כל יום שבת נימצא באזור הזה ומייחל לים שכזה. היו לי תפיסות יפות מאוד וכן לחברי. מה קרה בדיוק אצלכם השד יודע!! יוסי  סרגוס עקפו אותנו בסיבוב 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש מצב שהפעם אני לא מסכים אתכם וההסבר הוא פשוט. מצב הים אתמול יום שבת ובכלל האידאלי ביותר לדייג חוף!!! 1) ים עכור ציון 100 2) עשבים ציון 100 3) גלים ציון 100 אלה הם שלושת התנאים הרצויים לדייג חוף אני כל יום שבת נימצא באזור הזה ומייחל לים שכזה. היו לי תפיסות יפות מאוד וכן לחברי. מה קרה בדיוק אצלכם השד יודע!! יוסי  סרגוס נשמע כאילו שאתה חייב לנו דוח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מצב שהפעם אני לא מסכים אתכם וההסבר הוא פשוט. מצב הים אתמול יום שבת ובכלל האידאלי ביותר לדייג חוף!!! 1) ים עכור ציון 100 2) עשבים ציון 100 3) גלים ציון 100 אלה הם שלושת התנאים הרצויים לדייג חוף אני כל יום שבת נימצא באזור הזה ומייחל לים שכזה. היו לי תפיסות יפות מאוד וכן לחברי. מה קרה בדיוק אצלכם השד יודע!! יוסי  סרגוס נשמע כאילו שאתה חייב לנו דוח   יהיה דו"ח?
|
|
|
|
|
אחלה מיפגש חברים  וזה העיקר למרות שהאבודרקס מקלקלים את אווירת הדייג.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
אבו נפחא היה בסביבה - סימן לכך הוא הותיר בברור על כבל הפלדה של האלמנה....  האויר הצח עשה בשבילי את העבודה , החוף "הפרטי" היה לי לפסיכולוג , האצות השאירו תקווה בלב בכל נדנוד קל שבקלים במקל והדגים שהדירו רגליהם (סנפיריהם) מהקרסים השאירו בי חשק עז לפעם הבאה.  הכל לטובה.  היה רגוע וכיף.  וגם מצאנו את השיטה להימנע מאבו-נפחות  מה השיטה???! פוסטינור?!!!   בינינו,שאף אחד לא יישמע... את הפיתיון עוטפים באצות. המון אצות! האבונפחה לא יכול למצוא את הפיתיון ואז אין בעיית אבונפחות...  לשיטה יש גם שדרוג (ושזה יישאר גם כן בינינו  ) את החוט של הריג מלפפים טוב טוב סביב החוט הראשי ביחד עם האצות ואת הכול ביחד מצמידים למשקולת בחבילה אחת. נותנים לזה להיגרר על הקרקעית ולהיסחף חופשי חופשי (10 דקות גג  ) . אם איכשהו מגלה אבונפחה את החבילה או שקם דור משודרג שעולה על הטריק ובסופו של דבר מוצא את החבילה ובולע אותה,הוא מת מהרעלת עופרת...  השיטה הזו אולי נשמעת מעט קיצונית אבל היא עובדת  מי שלא רוצה מוצא חן בעיניו,יכול להישאר עם הפיתרון הישן נגד אבונפחות. להישאר בבית...  זה עובד !  צר לי לשלול את התשובה של עצמי ואף לחזור בי כליל !!! זה לא עובד !!!  התאוריה שלך גיא היית נכונה לילה אחד בלבד , אך היא נכשלה לחלוטין במבחן הזמן ....  אגב , בתמונה הראשונה ישנו סקופ היסטרי לגבי האבו-נפחא. סוג של "טורף" טבעי....  נו...מישהו מוכן לגעת בנבלה...יפה. 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סקופ היסטרי?
מה אני מפספס
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
סקופ היסטרי?
מה אני מפספס
אם אתה שואל , אתה מפספס... רמז : "טורף טבעי" , "מישהו מוכן לגעת בנבלה".... דקדק בתמונה... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
סקופ היסטרי?
מה אני מפספס
אם אתה שואל , אתה מפספס... רמז : "טורף טבעי" , "מישהו מוכן לגעת בנבלה".... דקדק בתמונה...  מכיר את השיר של חברך הקרוב אבי ביטר (בקבוק של ליטר) ??  השיר נקרא : "מה עשינו מיה ?" 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
נזכרת בשיר ? זמזם לנו אותו בבקשה... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נזכרת בשיר ? זמזם לנו אותו בבקשה...  אני אמות קודם שאזמזם שיר כזה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
נזכרת בשיר ? זמזם לנו אותו בבקשה...  אני אמות קודם שאזמזם שיר כזה  מהסיגריה.... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תגיד,יש מצב שלא השתמשת במספיק אצות ??  אגב,דבורים לא נחשבות...  אגב נוסף,בג'יגינג יוצאים לפעמים אינטיאסים גדולים וגם טונות שפולטים אבונפחונים קטנים שטרפו זמן קצר לפני המפגש עם הג'יג (תמונות מהמג'גגים של המקרים המתוארים יתקבלו בשמחה!). המסקנה הראשונה היתה ש"הנה,יש לאבונפחות טורפים טבעיים שמדללים אותם!  " המסקנה השניה (או בעצם החשש השני) היתה שאולי אלו שטורפים אותם בכלל לא שורדים לאחר מכן בגלל הרעל שיש בהם... אם זה אכן המצב,או משהו בגסנון,ייתכן שגם לאבונפחות יש השפעה על כמות האינטיאסים ובמיוחד הגדולים ולא רק לג'יג...  בהחלט נתונים מדאיגים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|