פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חגיגית דייג |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: חגיגית דייג (נקרא 5860 פעמים) |
הדפסה |
|
nirgamari
|
ניר ולא אחר חבר פורום 
מנותקגיל:
45
|
|
 תודה על המחמאות.. מבטיח להעלות דו"חות. המתכון מופיע בפינת המתכונים , , לבקשתו של אביחי הגדול.  יש לי הצעת ייעול, , משהו שאני עושה במילואים עם החבר'ה שלי בפלוגה, כל כמה שנים שמצטרפים חיילים חדשים. אם זה בסדר מבחינת הנהלת הפורום, מאמון, אביחי, שי38 וכו', , ,  כל אחד מוזמן לציין בכרטיס שלו מהו תחום עיסוקו, , כל אחד מגיע מרקע שונה עם קשרים שונים בחיים, קישורים לאנשים שונים. ולכל אחד מאיתנו רקע שונה בחיים ומה שמאחד בין כולם זו ההתעניינות התמידית במצב הים והדגים.  ותמיד זה חלון הזדמנויות לעסקים, מציאת עבודה (למי שפתאום מחפש), חיבורים תעסוקתיים וכו'.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 תודה על המחמאות.. מבטיח להעלות דו"חות. המתכון מופיע בפינת המתכונים , , לבקשתו של אביחי הגדול.  יש לי הצעת ייעול, , משהו שאני עושה במילואים עם החבר'ה שלי בפלוגה, כל כמה שנים שמצטרפים חיילים חדשים. אם זה בסדר מבחינת הנהלת הפורום, מאמון, אביחי, שי38 וכו', , ,  כל אחד מוזמן לציין בכרטיס שלו מהו תחום עיסוקו, , כל אחד מגיע מרקע שונה עם קשרים שונים בחיים, קישורים לאנשים שונים. ולכל אחד מאיתנו רקע שונה בחיים ומה שמאחד בין כולם זו ההתעניינות התמידית במצב הים והדגים.  ותמיד זה חלון הזדמנויות לעסקים, מציאת עבודה (למי שפתאום מחפש), חיבורים תעסוקתיים וכו'. קיים, שמישהו יעלה קישור
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
 תודה על המחמאות.. מבטיח להעלות דו"חות. המתכון מופיע בפינת המתכונים , , לבקשתו של אביחי הגדול.  יש לי הצעת ייעול, , משהו שאני עושה במילואים עם החבר'ה שלי בפלוגה, כל כמה שנים שמצטרפים חיילים חדשים. אם זה בסדר מבחינת הנהלת הפורום, מאמון, אביחי, שי38 וכו', , ,  כל אחד מוזמן לציין בכרטיס שלו מהו תחום עיסוקו, , כל אחד מגיע מרקע שונה עם קשרים שונים בחיים, קישורים לאנשים שונים. ולכל אחד מאיתנו רקע שונה בחיים ומה שמאחד בין כולם זו ההתעניינות התמידית במצב הים והדגים.  ותמיד זה חלון הזדמנויות לעסקים, מציאת עבודה (למי שפתאום מחפש), חיבורים תעסוקתיים וכו'. קיים, שמישהו יעלה קישור בבקשה טבלת מקצועות \עיסוקים של החברים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 25, 2012, 22:13:41 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח כתוב יפה שכיף לקרוא והשלל נהדר גם הוא
|
|
|
|
|
עם כאלה חוויות אני מתחיל להצטער שאני לא מאיזור הדרום ... אחלה של יציאה , ושלל מכובד ! אבל הכי חשוב מרגישים את כל הכיף שאתה מתאר ! דו"ח מהנה ביותר ! 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אם התחרות הייתה עוד רלוונטית הדוח הזה היה בפנים ובין הראשונים אפילו  דוח לתפארת  כל הכבוד איש ואיך שאמרו קודמי...דיר באלאק יופי של דוח ותפיסות  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט חגיגה אמיתית. כל הכבוד
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בדרך כלל אתה לא מצרף דוחות ונהנה לקרוא?! עכשיו אבוד לך ידידי.... עם דוח כזה חסר לך להימנע בעתיד מדוחות... דוח ענק לדעתי שיש בו הכל מכל טוב... שאפו על השיתוף המפורט לגבי הציוד והשיטה, ואיזה כייפ לשמוע על החברותא שנוצרה לכם שם  אם לסכם את דעתי על הדוח הזה שיש בו טעם של הרבה עוד- 
|
|
|
|
|
איזה דוח תענוג לקרוא סוף הדרך .מקווה לראות יותר דוחות שלך לגבי הפתיונות שחזרו חצויים לדעתי אם היו אכילות קבועות רוב הסיכוי שזה סרטנים ואם הייתה מכה פתאומית בחכה היה נגיסה של טורף מסויים וגם החיתוך יותר נקי בכל אופן אחרי שתבדוק את העניין בפעם הבאה בבקשה תתן לנו דווח תודה על הדוח .דייג הים מכפר סבא(קמי).
|
|
|
|
nirgamari
|
ניר ולא אחר חבר פורום 
מנותקגיל:
45
|
|
קאמי ג'אן.... בפעם הבאה אתפור כמה כאלה רק כדי ללמוד את שיטת הניסור כדי לדעת מה אכל.. גזרת המים החמים באשדוד מלאה בהפתעות..  ישנה בעיה גדולה עם פורעי החוק (בעלי מסעדות ודייגים עבריינים בסירות) שפורסים רשתות בלי רחמים ו"מנקים" את החוף מיד לאחר כל סערה, ראיתי במו עיני איך משליכים לים דגיגונים שנתפסו ברשת ואינם "גדולים" מספיק כדי להגיע לצלחת או להימכר בחנות. אחרת,  אחלה אזור לדייג. ומאמון, , הסרדינים שקניתי לפני חודשיים וחצי שהמלצת לי מהחבר שלך אשרף.., , נטחנו השבוע ומחכים להיות פילוטה באחת היציאות הקרובות.. צריך לסדר לעצמי חכת  בוס טובה.. שיהיה שבוע מקסים 
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|