אז גם השנה למרות עיכובים בתאריכי התחרות , הגענו אל התאריך המיוחל והתחרות יצאה לדרך.

אך לפני שאתן את הסיכום מהזווית האישית שלי (כמנהל על החוף ולא במים הפעם) חייב מספר תודות לאנשים שבלעדיהם התחרות לא היתה יוצאת לדרך כפי שיצאה.
ראשית לשותפים ולתומכים בתחרות , יאיר צור וסאלח מ"קפטן ג'ק קיאקים לאושר" אשר תמכו , עזרו והיו שותפים לאורך כל הדרך וכמובן נתנו פרסים מדהימים לזוכים בתחרות.

כמו כן, תודה גדולה לדוד, מ PLFISHING , יבואנית שימנו בישראל , שתרם את הפרסים המדהימים (החכות הרולר והדמויים ) לזוכים בתחרות ובהגרלות.

ואחרון חביב לדור , מפישינג נרקו אילת שתרם את התיק המדהים שזכה בו זינגר והפלייר המעולה שזכה בו שמעון.

וכמובן לחבריי היקרים מהנהלת הפורום רפי, אבי חכם על הסירה וצור שוויתר על הקיאק לטובת המצלמה

ואחרי כל התודות ....... קצת על מה היה לנו .....
אז כבר בחצות הליל מגיע לחוף ופוגש חברים סביב מנגל ובירות

בשעה 03:30 מתחילים ברישומים והתנועה על החוף צוברת תאוצה, כיף לראות קיאקים מכל הסוגים , ממונעים ולא ממונעים , החכות הזקורות , לאורך החוף מזכירות חמ"ל ענק שמוכן לצאת למבצע.
המים רותחים וקפה חם ועוגיות מחכות לכל מי שרוצה קצת להתאושש לפני ההזנקה.

תדריך קצר

אני ער מיום חמישי מ- 06:00 בבוקר וזה אומר 24 שעות של פעילות....מוצא את הזמן לקפה מס' 14 ונרגע קצת

מנצל את הזמן עם סאמח התותח ללמוד קצת את רזי הבולוס ואיפה חי כל סוג דג ( על הסלע ,,,ליד הסלע ...בעומק כזה או אחר) האיש אנציקלופדיה מהלכת על שתיים.
הזמן חולף ואז מתחילים להגיע דיווחים .....תומר עם טונית ענקית......

ארז עם לוקוס יפה........

זוהר עוד לוקוס חביב......

אני נרגע מעט ...יש תפיסות לא תהיה תחרות יבשה....
מתן נועל אניטיאס שלוקח חוט ועושה סיבוב על תקלה ומפוצץ את החוט

ואז הדרומית קצת לקחה את החברה צפונה מידי

לאחר שמוודא כי כול מי שיצא לים גם חזר (בכל זאת מרגיש אחריות) מתפנים לחלוקת הגביע והפרסים המדהימים
עושים הגרלה לשאר החברים וכולם יוצאים מחייכים ומרוצים.
זהו הסתיימה לה עוד תחרות דייג בקיאק.....ואז מרגישים היטב את העייפות משתלטת על הגוף... השעה 13:00 ....31 שעות ללא שינה ...אבל מרוצה מאד ......עוד תחרות הסתיימה , לכולם שלום ...אנשים מרוצים ומבחינתי זה היה שווה את הכל.
אז שוב תודות לכל מי שתמך ועזר בארגון , בתרומת הפרסים וכמובן לכם החברים שהגיעו והשתתפו.
ותודה מיוחדת לאיש שתיזז איתי כל הלילה והבוקר סאלח היקר מקפטן ג'ק.

ולאבי חכם שחרש את הים גרר חילץ מדד שקל ודאג שכולם יגיעו בשלום לחוף....תודה שותף יקר

להתראות חברים בתחרות הבאה.