yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
צחי איזה דג יפיפה תפסת היה לך פייט אדיר ונתת לו בראש  מקצוען מגיע לך כזה דג 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואוו לוקוס מכובד פלוס צחי כל הכבוד לצוות עם ההכוונה ולך איש שהנחתת אותו על החוף 
|
|
|
|
|
לוקוס בומבה שזכיתי לראות את הפייט בלייב, לא נתת לו סיכוי,שברת לו את הלסת. שאפו ענק צחי היקר ניצחת במלחמה קשה 
|
|
|
|
צ׳יקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צחי, איזו תפיסה מדהימה, כל הכבוד! אחרי לילה על הסלעים לא פשוט לרדת לסריקת חוף... תודה על השיתוף.
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
איזה קרנף... סחטיין 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יפה מאד, אחלה ארוחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
amihaz1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה תפיסה סחטן כן ירבו לכולם כל יום לוקוסים כאיילו מהחוף.אם לא נוכל ללכת ללוקוסים.הלוקוסים יבאו אלינו.לחוף
|
|
|
|
amihaz1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני שבוע מישהו אם הרבה מזל הרים 2 לוקוסים יפים ליידי.זה היה בתקופת האיסור דייג.הוא אמר שהם רוצים להגיע לשולחן שבת .לכן הוא לא חשב אפילו לשחרר.
|
|
|
|
amihaz1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין אם רטג היו מיסתובבים באיזור גאסר אל זרקה מה היה קורה.לפי דעתי פשוט הינו רואים מהר מאד סירת דייג של רטג באיזור......
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
לוקוס של השמחות. שאפו. כל הכבוד שציינת בדוח את מועד התפיסה, כי קצת רגיש כל העניין. תמשיך להצליח אלוף
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב צחי, עכשיו תן לנו את התאריך האמיתי  כפי שהייתי בטוח, אתמול פנינו אל אגף הדיג בדרישה להודיע מיידית על איסור הדיג הבלתי חוקי לגבי לוקוסים עם חכה מהחוף, דרישתנו נענתה - הם ענו כבר אתמול ואישרו שאכן האיסור הוטל בחריגה מסמכות. המשמעות היא שאין איסור כזה יותר - וגם מה שהיה היה חסר תוקף. כל הפרטים כאן בקישור הזה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34120.0
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
תותחים אתם! תודה 
|
|
|
|
|
הצדק תמיד מנצח בסוף
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב צחי, עכשיו תן לנו את התאריך האמיתי  כפי שהייתי בטוח, אתמול פנינו אל אגף הדיג בדרישה להודיע מיידית על איסור הדיג הבלתי חוקי לגבי לוקוסים עם חכה מהחוף, דרישתנו נענתה - הם ענו כבר אתמול ואישרו שאכן האיסור הוטל בחריגה מסמכות. המשמעות היא שאין איסור כזה יותר - וגם מה שהיה היה חסר תוקף. כל הפרטים כאן בקישור הזה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=34120.0רפי קודם כל תודה רבה לך על העבודה הקדושה שאתה עושה בשבילנו,צריך להעריך ולכבד מאד זה לא מובן מאילו,לגבי התאריך כבר לא משנה חתיכה כזאת לא נראה לי שאפילו אנשי רטג היו משחררים...נתת לי להבין טוב מאד שלא כל מה שהם מפרסמים או מפיצים זה נכון,תודה שיש עוד אנשים מיוחדים כמוך... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|