פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עלויות דיג פתיונות מהחוף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עלויות דיג פתיונות מהחוף (נקרא 2891 פעמים) |
הדפסה |
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום לכולם, *** עדיין בעריכה *** בהמשך לדיון שפתח רפי בקישור הזה: http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33983.0העליתי תגובה לדברים שכתב רפי, הסברתי שם את הפניה שלי לקבלת שיתוף הפעולה שלכם. כמובן יש להניח כי מי שיענה לא בהכרח יוכל לענות על כל הפרטים. ברור שגם מילוי חלקי של הפרטים מאוד יעזור. כל אחד לפי יכולתו. מי שיתאים לו למלא בקובץ וורד או בגוגל-דוקס, שיודיע ואשלח אליו בשמחה את הקישור או הקובץ. מודה לכם מראש.  לנוחותכם הכנתי רשימה כך שתוכלו לעשות העתק-הדבק ולהשלים את הפרטים כראות עיניכם. מי שמגיב וממלא נתונים בבקשה לציין אם הוא דייג סרף, דייג בוס, דייג אינטיאס או רחפן (אם יש) עלויות דיג פתיונות מהחוףציוד ראשוני פריט הציוד טווח מחירים שנות שימוש כמות חכות רולר סטנדים לחכות חוטי דיג בד חוט דיג נילון דמויים/ג'יגים קרסים, סיכות סביבל וכו' רשת הרמה / גנץ' שחילר/סל שמירת דגים כלי עבודה (פלייר, מספריים) אחר אחר אחר אחר =============================================== הוצאת שנתיות נלוות טווח עלות שנתית בש"ח*רשיון דיג *אחר *אחר עלויות יציאת דיג אחת (בממוצע) טווח עלות בשקלים*דלק מכונית - הלוך חזור *חוטי דיג (אבדן) *קרסים, סביבלים, עופרות וכיוצ"ב *דמויים/ג'יגים *אבדן כללי *אחר *אחר
|
|
עריכה אחרונה: מאי 14, 2019, 23:59:42 PM על ידי גאולה
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אפשר להוסיף עלות פתיונות כגון קלאמרי/דג/אחר לא כולם הולכים לדוג כדי להוציא פתיונות
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: יוני 25, 2020, 21:57:16 PM על ידי misha____1985
|
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר להוסיף עלות פתיונות כגון קלאמרי/דג/אחר לא כולם הולכים לדוג כדי להוציא פתיונות
אוסיף. תודה. אני מכינה שאלון באמצעות קואלטריקס (Qualtrics). אעלה בקרוב. אני מקווה שזה יהיה יותר נגיש ונוח למילוי.
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
mish היקר, תודה רבה על השיתוף!
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבוע טוב דייגים ספורטיביים יקרים, בטוחה שנהניתם מהשבת השמשית. ראשית, תודה לכל המשיבים. התייחסתי להערות ולסעיפים שמילאתם ויצרתי סקר חדש. רק לצורך הבהרה: בסקר השתמשתי בתוכנת הסקרים Qualtrics אליה יש לי גישה מהמכללה האקדמית תל-חי (ולכן הלוגו בראש הסקר), אבל הסקר מיועד למחקר שלי באוניברסיטת חיפה. אני מאוד מקווה שהסקר בפורמט החדש ידידותי יותר למשתמש. ניתן להשיב באמצעות הנייד, אולם בשל מגבלות של עיצוב השאלה, במחשב יהיה נוח יותר. אנא קראו את הפתיח של הסקר. אשמח לקבל משוב מהנסיינים הראשונים (תקלות, תוספות ושינויים נחוצים וכיוצ"ב) . במידת הצורך אבצע את השינויים הדרושים. מחכה לשמוע מכם. תודה מראש ושבוע מבורך! להלן הקישור לסקר: https://telhai.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_b4uSkRTAawEBWRLגאולה
|
|
עריכה אחרונה: מאי 18, 2019, 19:48:02 PM על ידי גאולה
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאולה עניתי על הסקר אך כל התשובות שלי נכונות ליציאות דייג מהחוף(סרף) אך יש גם סירה ושם ההוצאות שונות אך הסקר לא נתן אופציה כזו
עוזי סליחה לא ראיתי שיש גם עליות לסירה מצאתי ועניתי גם שם
עוזי
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2019, 06:53:31 AM על ידי UZIK
|
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאולה עניתי על הסקר אך כל התשובות שלי נכונות ליציאות דייג מהחוף(סרף) אך יש גם סירה ושם ההוצאות שונות אך הסקר לא נתן אופציה כזו
עוזי סליחה לא ראיתי שיש גם עליות לסירה מצאתי ועניתי גם שם
עוזי
אלוף! תודה עוזי
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבוע טוב דייגים ספורטיביים יקרים, בטוחה שנהניתם מהשבת השמשית. ראשית, תודה לכל המשיבים. התייחסתי להערות ולסעיפים שמילאתם ויצרתי סקר חדש. רק לצורך הבהרה: בסקר השתמשתי בתוכנת הסקרים Qualtrics אליה יש לי גישה מהמכללה האקדמית תל-חי (ולכן הלוגו בראש הסקר), אבל הסקר מיועד למחקר שלי באוניברסיטת חיפה. אני מאוד מקווה שהסקר בפורמט החדש ידידותי יותר למשתמש. ניתן להשיב באמצעות הנייד, אולם בשל מגבלות של עיצוב השאלה, במחשב יהיה נוח יותר. אנא קראו את הפתיח של הסקר. אשמח לקבל משוב מהנסיינים הראשונים (תקלות, תוספות ושינויים נחוצים וכיוצ"ב) . במידת הצורך אבצע את השינויים הדרושים. מחכה לשמוע מכם. תודה מראש ושבוע מבורך! להלן הקישור לסקר: https://telhai.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_b4uSkRTAawEBWRLגאולה המון תודה לכל מי שמילא את הסקר עד כה  . אשמח לקבלת סקרים נוספים. כל המרבה הרי זה משובח בפורום אחר ראיתי שהיה קושי מסוים עם הקלדת הנתונים. חשוב להקליד מילים, ללא סימני פיסוק, בתאים של ההערות ו"אחר" - רק אם יש צורך, ובעמודות הרלוונטיות יש להקליד מספרים בלבד. אני מצרפת דוגמה של המסך הראשון.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גאולה אני מקווה שהרבה דייגים ישתתפו וגם תצליחי בעבודה שלך. ואולי גם תעבירי בסופו של יום לרפי את העבודה כך שנוכל להציג דרכה כמה כסף אנחנו מוציאים סביב התחביב שהוא לא זול ובחלקו גם תורם לכלכלת המשק.
עוזי
|
|
|
|
|
גאולה אני מקווה שהרבה דייגים ישתתפו וגם תצליחי בעבודה שלך. ואולי גם תעבירי בסופו של יום לרפי את העבודה כך שנוכל להציג דרכה כמה כסף אנחנו מוציאים סביב התחביב שהוא לא זול ובחלקו גם תורם לכלכלת המשק.
עוזי
ובמדינתנו הקטנטונת זה יתפרש כקהל שניתן לגבות ממנו מיסים, היטלים וכ'ו. "מי שיש לו שישלם"... מארט 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 20, 2019, 19:16:56 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עוזי
גם אני מקווה גם בעניין מילוי הסקר וגם בעניין הצגת תמונה ראשונית של התרומה הכלכלית שבוודאי יש ויש. תודה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|