פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   עלויות דיג ספורטיבי מסירה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עלויות דיג ספורטיבי מסירה (נקרא 6621 פעמים) |
הדפסה |
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם, בהמשך לדיון שפתח רפי בקישור הזה: http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33983.0העליתי תגובה לדברים שכתב רפי, הסברתי שם את הפניה שלי לקבלת שיתוף הפעולה שלכם. כמובן יש להניח כי מי שיענה לא בהכרח יוכל לענות על כל הפרטים. ברור שגם מילוי חלקי של הפרטים מאוד יעזור. כל אחד לפי יכולתו. כדי לענות לסקר יש להיכנס ללינק. מודה לכם מראש. 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 28, 2019, 15:06:30 PM על ידי גאולה
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
חסר את נושא הקיאקים קחי בחשבון שחלק גם ממונעים אז הרשימה הזו תתאים גם להם ברשימות של דייג מסירה ו/או קיאק אפשר להוסיף עלות פתיונות חיים ( חלק בטח קונים ) ובכל הרשימות חסר את הדבר החשוב ביותר , אוכל 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2019, 05:08:03 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
גאולה שלום, יוזמה מבורכת, את התגובה שלי יש בפוסט השני של הקיאקים יאללה חברים - שיתוף פעולה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
גאולה,אשמח לעזור אפשר הלינק לגוגל ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חסר את נושא הקיאקים קחי בחשבון שחלק גם ממונעים אז הרשימה הזו תתאים גם להם ברשימות של דייג מסירה ו/או קיאק אפשר להוסיף עלות פתיונות חיים ( חלק בטח קונים ) ובכל הרשימות חסר את הדבר החשוב ביותר , אוכל  קיאקים נפתח בנפרד בפורום דיג מקיאק.... כולל התייחסות למנועיים... ולגבי פתיונות אתה צודק - אני מוסיף...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גאולה שלום, יוזמה מבורכת, את התגובה שלי יש בפוסט השני של הקיאקים יאללה חברים - שיתוף פעולה
מור, שים לב כי זה מופרד במכוון קיאקים, סירות, חופי-פתיונות וחופי-ז'רז'ור, כי יש שינויים ממקום למקום - גם בעלויות... יש חפיפה אך יש גם שוני...
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
חסר את נושא הקיאקים קחי בחשבון שחלק גם ממונעים אז הרשימה הזו תתאים גם להם ברשימות של דייג מסירה ו/או קיאק אפשר להוסיף עלות פתיונות חיים ( חלק בטח קונים ) ובכל הרשימות חסר את הדבר החשוב ביותר , אוכל  קיאקים נפתח בנפרד בפורום דיג מקיאק.... כולל התייחסות למנועיים... ולגבי פתיונות אתה צודק - אני מוסיף... אוכל יותר חשוב רפי אני מכיר כאלו שקונים חצי סופר ליציאת זרזור של שעתיים 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אני מכיר כאלו שקונים חצי סופר ליציאת זרזור של שעתיים גיחוך
אני אפסיק לספר לך מה יש לי בתיק 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ציוד ראשוני עלות שלי פריט הציוד טווח מחירים שנות שימוש כמות עלות סירה 450000 5-10 מנוע כלול בעלות הסירה עגלה נגררת אין מפרש אין עוגנים כלול בעלות הסירה חבלי עוגן צף/לא צף כלול בעלות הסירה Live Well כלול בעלות הסירה גלאי דגים 7500 GPS משולב בגלאי הדגים פירוטכני 800 חגורות הצלה 1400 ביגוד מתאים סטנדים לחכות כלול בעלות הסירה חכות 7000+- רולר 10000+- חוטי דיג בד 130-500 חוט דיג נילון 100-200 דמויים/ג'יגים 1500 +- קרסים, סיכות סביבל וכו' 300 רשת הרמה / גנץ' 150 שחילר/סל שמירת דגים אין כלי עבודה (פלייר, מספריים) 150 עין לגלאי דגים 6000 אוטופילוט 10000 אחר אחר =============================================== הוצאת שנתיות נלוות טווח עלות שנתית בש"ח*רשיון דיג 180 *ביטוח שנתי 4500 *אגרות רישוי זה כושר שייט *דמי עגינה לסירה 9000 *טיפולי מנוע 2000-3000 *שפצורים ותיקונים 1000 *כושר שיט 1100 *רשיון דיג לסירה 246 *אחר עלויות יציאת דיג אחת (בממוצע) טווח עלות בשקלים*דלק לסירה 150-800 *דלק מכונית - הלוך חזור רכב ליסינג  *חוטי דיג (אבדן) 20 *קרסים, סביבלים, עופרות וכיוצ"ב 20 *דמויים/ג'יגים 0-100 *אבדן כללי אין *אחר *אחר
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
ציוד ראשוני עלות שלי פריט הציוד טווח מחירים שנות שימוש כמות עלות סירה 450000 5-10 מנוע כלול בעלות הסירה עגלה נגררת אין מפרש אין עוגנים כלול בעלות הסירה חבלי עוגן צף/לא צף כלול בעלות הסירה Live Well כלול בעלות הסירה גלאי דגים 7500 GPS משולב בגלאי הדגים פירוטכני 800 חגורות הצלה 1400 ביגוד מתאים סטנדים לחכות כלול בעלות הסירה חכות 7000+- רולר 10000+- חוטי דיג בד 130-500 חוט דיג נילון 100-200 דמויים/ג'יגים 1500 +- קרסים, סיכות סביבל וכו' 300 רשת הרמה / גנץ' 150 שחילר/סל שמירת דגים אין כלי עבודה (פלייר, מספריים) 150 עין לגלאי דגים 6000 אוטופילוט 10000 אחר אחר =============================================== הוצאת שנתיות נלוות טווח עלות שנתית בש"ח*רשיון דיג 180 *ביטוח שנתי 4500 *אגרות רישוי זה כושר שייט *דמי עגינה לסירה 9000 *טיפולי מנוע 2000-3000 *שפצורים ותיקונים 1000 *כושר שיט 1100 *רשיון דיג לסירה 246 *אחר עלויות יציאת דיג אחת (בממוצע) טווח עלות בשקלים*דלק לסירה 150-800 *דלק מכונית - הלוך חזור רכב ליסינג  *חוטי דיג (אבדן) 20 *קרסים, סביבלים, עופרות וכיוצ"ב 20 *דמויים/ג'יגים 0-100 *אבדן כללי אין *אחר *אחר תחלס חוץ מעלות הסירה והאביזרים ההוצאות הם אותם הוצאות כמעט אצל כולם אצלי עלות הגעה למרינה עם הרכב 50 שקל ועלות הסירה והאביזרים 30.000 כל השאר אותו דבר
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסר את נושא הקיאקים קחי בחשבון שחלק גם ממונעים אז הרשימה הזו תתאים גם להם ברשימות של דייג מסירה ו/או קיאק אפשר להוסיף עלות פתיונות חיים ( חלק בטח קונים ) ובכל הרשימות חסר את הדבר החשוב ביותר , אוכל  חשבתי שאתם אוכלים דגים  . הוספתי בסקר החדש שעוד מעט יעלה
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שבת שלום דייגים יקרים, אתם בטח מנצלים את מזג האוויר הנפלא  לעוד יום דיג מהנה. אני רוצה להודות לכל המשיבים עד כה. התייחסתי והכנסתי את ההערות והתוספות שלכם בסקר שבקישור שלהלן. רק לצורך הבהרה: בסקר השתמשתי בתוכנת Qualtrics אליה יש לי גישה מהמכללה האקדמית תל-חי (ולכן הלוגו בראש הסקר), אבל הסקר מיועד למחקר שלי באוניברסיטת חיפה. אני מאוד מקווה שהסקר בפורמט החדש ידידותי יותר למשתמש. ניתן להשיב באמצעות הנייד, אולם בשל מגבלות של עיצוב השאלה, במחשב יהיה נוח יותר. אנא קראו את הפתיח. אשמח לקבל משוב מהנסיינים הראשונים (תקלות, תוספות ושינויים נחוצים וכיוצ"ב) . אם השאלון יזרום אעלה סקרים דומים לשיטות הדיג האחרות. מחכה לשמוע מכם. תודה מראש והמשך שבת נפלאה! https://telhai.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3f8l5MksXNiWAlL
|
|
עריכה אחרונה: מאי 18, 2019, 15:24:49 PM על ידי גאולה
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי למלא את הטבלה גם בקישור וגם עם העתק הדבק ללא הצלחה יתרה, בקישור אני מקבל הודעת שגיאה "מלא ערכים שלמים" ובהעתק הדבק אין אפשרות נוחה למעבר בין העמודות.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ניסיתי למלא את הטבלה גם בקישור וגם עם העתק הדבק ללא הצלחה יתרה, בקישור אני מקבל הודעת שגיאה "מלא ערכים שלמים" ובהעתק הדבק אין אפשרות נוחה למעבר בין העמודות.
בקישור יש למלא את המספרים במילים אצלי זה עבד
|
|
|
|
גאולה
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בקישור יש למלא את המספרים במילים אצלי זה עבד היי, כדי שזה יעבוד צריך למלא את המספרים בעמודות המתאימות למספרים: עלות, כמות ומספר שנים. בהערות כותבים במילים ללא סימני פיסוק וסימנים מיוחדים ואז זה יעבוד. בקובץ המצורף דוגמה של המסך הראשון תודה ויישר כוח על המאמץ, גאולה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|