בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  עזרה לגבי רולר שימנו סטרדיק
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: עזרה לגבי רולר שימנו סטרדיק  (נקרא 4927 פעמים) הדפסה
~@מור@~

אם מחפשים אותי - אני בים ;)
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: עזרה לגבי רולר שימנו סטרדיק
« הגיב #15 ב- : מאי 05, 2019, 20:17:57 PM »
היי קובי,
הסלטיסט מצוין אבל כבד לי קצת (הBG החדש אותו סיפור נגיד מידה 3000 שוקל 315 גרם זה כבד) ולכן הוא רק על הסט הכבד יותר, מעדיף לא לעבור את ה280 גרם כדי שהסט יהיה מאוזן. לכן חשבתי על השימנו. אשמח לשמוע דעתך לגביו.
בנוסף ציינת שיש רולרים של דאיווה מסדרת LT  עם גוף אלומיניום, אשמח אם תציין דגמים היות ולא נתקלתי.
תודה רבה,

יש גופי אלומיניום בדגמי ה-lt הבכירים יותר, אבל אם אתה אוהב את הסלטיסט, יש עכשיו את ה- saltist lt back bay, רולר ברמה אחרת עם גוף אלומיניום, גג"ש ראשי בגיר מאלומיניום תעופתי (לעומת יציקת אבץ בסלטיסט האחרים), ויתר המפרט זהה לסלטיסט, כלומר 99% מהטכנולוגיות שקיימות בסדרות העילית- נמצאות בו, כמו mag sealed, air bail, air rotor, a.t.d וכו'. לטעמי- רולר פצצה, מתומחר באיביי סביב 800 שקלים ויכול כנראה להימכר במעט פחות אם מוצאים את העיסקה הנכונה. כמובן שניתן להוסיף שידרוגים לרולר ולהביא אותו עוד כמה צעדים קדימה, אבל זה כבר לפי העדפה אישית וטעמך. לי אין בכלל ספק, הייתי חוטף אותו כל יום בשבוע אם ההשוואה היא בינו לבין הסטראדיק, ולא רק בגלל שאני איש של דאיווה, אלא בעיקר כי לטעמי הוא הרבה יותר טוב ממנו!
יש לי תחושה שסימנתי לי את הרולר הבא...
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : מאי 05, 2019, 20:22:16 PM »
אם מישהו רוצה להרחיב עוד קצת על ה-saltist lt back bay, הישר מאותו ערוץ "האורים והתומים" של הרולרים ביוטיוב, tackle advisor
https://youtu.be/5qE0KpTfMwA
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : מאי 12, 2019, 18:31:46 PM »
בהנחה שאתה לא מטרגט לוקוסים גדולים או אינטיאסים עם הסט הזה, אני ממליץ לעבוד עם קלאצ' שמכוון לעומס של כ-10-15% מהטסט של החוט, כלומר חוט 20 ליברה החוט יתחיל לצאת במשיכה בכל של כקילו אחד. זו נקודת הפתיחה ומשם מהדקים לפי הצורך, בין אם תיקון אחרי ריצה ראשונה של הדג ועצירה (לא תוך כדי הריצה כמובן), ובין אם לפי הדמויים שאתה עובד איתם, אם למשל אתה עובד עם פופר שההתנגדות שלו גורמת לחוט לצאת או ג'יג מהיר במים עמוקים, מהדקים כמה קליקים ומנסים שוב עד שאתה מרוצה.
מבחינת רולרים של דאיווה, ראיתי שאתה עובד עם הסלטיסט שהוא רולר מעולה לטעמי, יש גם את BG כולל הדגמים החדשים של 2019 שכוללים אטימה בשיטת mag sealed, ויש עוד כמה דגמים בטווחים שמתחת ל-200$ עם גוף אלומיניום
תגיד קובי, יש משהו שאתה לא מבין בו?  זקן
מור,
כשתמצא משהו כזה בתחום הדיג או בתחום הציוד לדיג ספורטיבי - תודיע לי  מגניב
אני עדיין מחפש "להכות את המומחה"..... גילגול עיניים

<a href="https://www.youtube.com/embed/AmPgjzBygys" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/AmPgjzBygys</a>
נראה כמו סרטון חובה שאסור לפספס - ויכול לעשיר מאוד את ההבנה.
מעל 30 דקות זו פריבלגיה שעבורי נשמרת לשעות הערנות של אמצע הלילה - אך לא מתכוון לפספס....
-------------------------------
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : מאי 12, 2019, 20:09:11 PM »
בהנחה שאתה לא מטרגט לוקוסים גדולים או אינטיאסים עם הסט הזה, אני ממליץ לעבוד עם קלאצ' שמכוון לעומס של כ-10-15% מהטסט של החוט, כלומר חוט 20 ליברה החוט יתחיל לצאת במשיכה בכל של כקילו אחד. זו נקודת הפתיחה ומשם מהדקים לפי הצורך, בין אם תיקון אחרי ריצה ראשונה של הדג ועצירה (לא תוך כדי הריצה כמובן), ובין אם לפי הדמויים שאתה עובד איתם, אם למשל אתה עובד עם פופר שההתנגדות שלו גורמת לחוט לצאת או ג'יג מהיר במים עמוקים, מהדקים כמה קליקים ומנסים שוב עד שאתה מרוצה.
מבחינת רולרים של דאיווה, ראיתי שאתה עובד עם הסלטיסט שהוא רולר מעולה לטעמי, יש גם את BG כולל הדגמים החדשים של 2019 שכוללים אטימה בשיטת mag sealed, ויש עוד כמה דגמים בטווחים שמתחת ל-200$ עם גוף אלומיניום
מור,

<a href="https://www.youtube.com/embed/AmPgjzBygys" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/AmPgjzBygys</a>
מעל 30 דקות זו פריבלגיה שעבורי נשמרת לשעות הערנות של אמצע הלילה - אך לא מתכוון לפספס....

רפי ידידי, יש ועוד איך... אני לא מתיימר לדעת הכל על הכל, אבל בדברים שמעניינים אותי, אני לומד, קורא, בוחן, מתנסה, ואז יודע עוד קצת... גם פה בפורום, אין ספק שאני לומד מהחברים כל יום!
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : מאי 13, 2019, 08:54:22 AM »
קובי ידידי
תודה על ההסברים
בהחלט השכלתי בתחום , וכמו מור , כנראה שגם אני סימנתי לעצמי את הרולר הבא שארכוש  מזופט
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
Dark
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : מאי 16, 2019, 23:10:34 PM »
השימאנו ci4 אינו עשוי אלומיניום לכן הוא קל יותר מחברו

אם אתה מחפש רולר חזק הייתי כנראה הולך על הטווין (פעם שקלתי לקנות אותו)
~@מור@~

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : מרץ 12, 2020, 23:05:59 PM »
היי קובי,
הסלטיסט מצוין אבל כבד לי קצת (הBG החדש אותו סיפור נגיד מידה 3000 שוקל 315 גרם זה כבד) ולכן הוא רק על הסט הכבד יותר, מעדיף לא לעבור את ה280 גרם כדי שהסט יהיה מאוזן. לכן חשבתי על השימנו. אשמח לשמוע דעתך לגביו.
בנוסף ציינת שיש רולרים של דאיווה מסדרת LT  עם גוף אלומיניום, אשמח אם תציין דגמים היות ולא נתקלתי.
תודה רבה,

יש גופי אלומיניום בדגמי ה-lt הבכירים יותר, אבל אם אתה אוהב את הסלטיסט, יש עכשיו את ה- saltist lt back bay, רולר ברמה אחרת עם גוף אלומיניום, גג"ש ראשי בגיר מאלומיניום תעופתי (לעומת יציקת אבץ בסלטיסט האחרים), ויתר המפרט זהה לסלטיסט, כלומר 99% מהטכנולוגיות שקיימות בסדרות העילית- נמצאות בו, כמו mag sealed, air bail, air rotor, a.t.d וכו'. לטעמי- רולר פצצה, מתומחר באיביי סביב 800 שקלים ויכול כנראה להימכר במעט פחות אם מוצאים את העיסקה הנכונה. כמובן שניתן להוסיף שידרוגים לרולר ולהביא אותו עוד כמה צעדים קדימה, אבל זה כבר לפי העדפה אישית וטעמך. לי אין בכלל ספק, הייתי חוטף אותו כל יום בשבוע אם ההשוואה היא בינו לבין הסטראדיק, ולא רק בגלל שאני איש של דאיווה, אלא בעיקר כי לטעמי הוא הרבה יותר טוב ממנו!
יש לי תחושה שסימנתי לי את הרולר הבא...

מי הגשים את הפנטזיה?  yahoo
המון תודה לאח היקר קובי על מידע ללא סוף ועזרה ללא גבולות 
אנציקלופדיה, כבר אמרתי?
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : מרץ 14, 2020, 02:37:25 AM »
מור,

רפי ידידי, יש ועוד איך... אני לא מתיימר לדעת הכל על הכל, אבל בדברים שמעניינים אותי, אני לומד, קורא, בוחן, מתנסה, ואז יודע עוד קצת... גם פה בפורום, אין ספק שאני לומד מהחברים כל יום!
קוביל'ה...
יודע שאתה לא יודע הכל והרי אין מי שיודע הכל...
ואכן, כולנו לומדים ותמיד יש מה ללמוד וממי ללמוד...
שהרי נאמר כי "מכל מלמדי השכלתי... ומתלמידי גם..."
וברור שאתה לא "מתיימר" - אבל כנראה שקשה לך להיות מוחמא אז תן קצת להביך אותך  אביל
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!