פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מבצע ימי- פינוי ספינת ענק טבועה מקרקעית הים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מבצע ימי- פינוי ספינת ענק טבועה מקרקעית הים (נקרא 2247 פעמים) |
הדפסה |
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סרטון מדהים המתעד מבצע ימי אדיר מימדים לפינוי סוחרת (מובילת מכוניות) עצומה שטבעה לחופי גרמניה בצווארו של נתיב שייט עמוס. הסירטון מאוד מרשים לטעמי, ומראה שכשרוצים, האמצעים קיימים והכל אפשרי! https://vimeo.com/152260808
|
|
|
|
|
אחד הפרויקטים האתגריים ובהמחלא כשרוצים אז הכל אפשרי וכמובן מימון.. . תודה על השיתוף
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, סרט מאוד מעניין  יפה לראות את צורת העבודה שלהם, חלוקת השטח למשבצות וסימון כל אחת אחרי סיום הטיפול. סביר להניח שבזכות העומק הרדוד יחסית, ניתן היה לבצע את החילוץ הזה
|
-------------------------------
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
פרוייקט שנוהל בצורה מדהימה ויסודית.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
על זה כבר נאמר שאין דבר העומד בפני הרצון. ללא ספק פרויקט שעלה הון עצום. כנראה שעשו את זה, רק בגלל שהוא היה בנתיב אספקה של שאר האונייות האחרות. ולא בגלל טובת הים.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
חתיכת מבצע מדהים!
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מדהים לראות כמה כסף הדקיעו על שמירת הסביבה, פשוט מרשים וחבל שבעיני רובנו זה נראה יוצא דופן. מה שכן, היו יכולות להיות להם אחלה תקלות לדייג.... 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
מדהים לראות כמה כסף הדקיעו על שמירת הסביבה, פשוט מרשים וחבל שבעיני רובנו זה נראה יוצא דופן. מה שכן, היו יכולות להיות להם אחלה תקלות לדייג....  ממש קשה לי להאמין שהסיבה היא שמירת הסביבה או בעיקרה שמירת הסביבה. הסיבה היא נתיב סחר מרכזי לדעתי.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ולמי שזוכר, היתה גם ספינה טרופה לפני כ-20+ שנים מחוץ למעגן חברת החשמל באשדוד (בין שובר הגלים למים החמים, שטח שהיום כבר נבלע לתוך הנמל החדש), נסחפה לחוף עקב תקלה, עמדה שם שנים בזמן שהגלים והים כירסמו אותה, ולבסוף נחתכה על החוף והשיירים נמשכו החוצה במבצע מגושם בהרבה מזה שבסרטון...
|
|
|
|
|
ולמי שזוכר, היתה גם ספינה טרופה לפני כ-20+ שנים מחוץ למעגן חברת החשמל באשדוד (בין שובר הגלים למים החמים, שטח שהיום כבר נבלע לתוך הנמל החדש), נסחפה לחוף עקב תקלה, עמדה שם שנים בזמן שהגלים והים כירסמו אותה, ולבסוף נחתכה על החוף והשיירים נמשכו החוצה במבצע מגושם בהרבה מזה שבסרטון... מעבורת אוקראינית, קצת פחות מעשרים שנה. מארט 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]