פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   סוליית לבד למניעת החלקה על ריפים וסלעים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סוליית לבד למניעת החלקה על ריפים וסלעים (נקרא 10355 פעמים) |
הדפסה |
|
|
חג שמח חברים. הסוליה של נעלי הצלילה שלי, שאיתם אני יוצא לדוג בקיץ דיי שחוקה ומחליקה. חשבתי להדביק שכבת לבד לנעל... לקנות נעליים חדשות, לא כרגע... מישהו ניסה? איפה אפשר להשיג לבד? (לא דק, אלא של 5-10 ממ) אשמח לשמוע רעיונות אחרים גם. תודה ושבת שלום, דני. 
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קח חתיכת שטיח מקיר לקיר או שטיחון ניגוב רגליים ותחתוך ממנו ותדביק
|
|
|
|
|
הנעל תהיה כבדה, ועוד במגע עם מים ... עדיף לגרוב גרב על הנעל, אבל הכי "בריא" לקנות נעל ייעודית חדשה. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2019, 21:43:02 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
הנעל תהיה כבדה, ועוד במגע עם מים ... עדיף לגרוב גרב על הנעל, אבל הכי "בריא" לקנות נעל ייעודית חדשה. מארט  קח חתיכת שטיח מקיר לקיר או שטיחון ניגוב רגליים ותחתוך ממנו ותדביק
רעיונות לא רעים בכלל... טנקס
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני,
סביב ה190 שח לפני הנחה אתה מביא נעל של ליון, עם סייפקים בסוליה, תופסת הכל, גם את הסלעים הירוקים והמחליקים ביותר.
אני איתה מתחילת החורף, מרוצה מאוד.
די
|
|
|
|
|
דני,
סביב ה190 שח לפני הנחה אתה מביא נעל של ליון, עם סייפקים בסוליה, תופסת הכל, גם את הסלעים הירוקים והמחליקים ביותר.
די
אשמח לשמוע עוד פרטים...
|
|
|
|
|
דני,
די
אשמח לשמוע עוד פרטים... https://images.app.goo.gl/GdThLBLTwp4ggkWc6מארט 
|
|
|
|
|
דני,
די
אשמח לשמוע עוד פרטים... https://images.app.goo.gl/GdThLBLTwp4ggkWc6מארט  תודה מארט הן נראות לא ככ נוחות להליכה... תתקן אותי אם אני טועה..
|
|
|
|
|
דני,
די
אשמח לשמוע עוד פרטים... https://images.app.goo.gl/GdThLBLTwp4ggkWc6מארט  תודה מארט הן נראות לא ככ נוחות להליכה... תתקן אותי אם אני טועה.. דני , זה לא Nike Air. אם אתה מחפש נעל בטיחותית לז'ירז'ור מהסלעים הרטובים, החלקים עם הירוקת, זו אחת האופציות הטובות. קפוץ לאחת חנויות הדייג בסביבה שלך ותנסה. לי יש נעל אוסטרלית עם אותו קונספט. כשקניתי אותה, lion עדיין לא נמכרו בארץ, אם היו הייתי קונה אותם. אם אתה מחפש נעליים עם סוליית לבד שאותם אני פחות אוהב, קבל קישור: ₪ 208.82 31%OFF | Fly Fishing Shoes Aqua Sneakers Upstream Felt Sole Boots Breathable Rock Sport Wading Waders Quick-drying No-slip For Fish Pants https://s.click.aliexpress.com/e/9u0lPmuמארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2019, 18:06:37 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי דני,
לצורך ההשוואה, לי יש את האוסטרליות שמארט המליץ פה לפני שנתיים בערך, וגם את הליון ( מידה גדולךה יותר לגרב של הסרבל). שתיהן עושות את העבודה בצורה טובה, האוסטרליות לדעתי איכותיות יותר אבל היתרון של הליון הוא בזמינות, ובמחיר.
אתה לא יוצא איתם לטיולים בשבילי ארץ ישראל, בהליכה על החול אין כל בעיה, גם עליה על ריפים הם בסדר גמור, לטייל על שובר גלים כמו רידינג וכו אכן, פחות נוח.
אצלי הן מיועדות לאיזורי ריפים בלבד, איזורים מחליקים מאוד, נותנים תוצאה מעולה ומרגיש איתן בטוח מאוד.
שי
|
|
|
|
|
המטרה הם ריפים מחליקים בים ולעמוד במים על אבנים מחליקות בכינרת ברור שלא לצאת איתן לטרקים בשביל ישראל  אם אתם אומרים שהליון עושות את העבודה מנסיון, אבדוק אותן. תודה חברים. חג שמח. דני. 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
המטרה הם ריפים מחליקים בים ולעמוד במים על אבנים מחליקות בכינרת ברור שלא לצאת איתן לטרקים בשביל ישראל  אם אתם אומרים שהליון עושות את העבודה מנסיון, אבדוק אותן. תודה חברים. חג שמח. דני.  בהצלחה
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
למישהו יש קישור לרכישה של אלו של ליון או יודע לומר איפה נמכרות באיזור המרכז? נראות אחלה פיתרון. אני צריך לסרבל שלי שבא עם גרב במידה 43 - יודעים לומר כמה מידות מעל לקחת את הנעל? תודה
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הליון מידות גדולות. אני מידה 43/4 בנעל, עם גרב ניאופרן לקחתי מידה 44 בליון, יצא בול. הכי טוב זה ללכת עם הסרבל לחנות. רכשתי באוקטיפוס בראשלצ.
שי
|
|
|
|
|
אני עם הליום,קניתי מפנינת הים,נעל מדהימה לא פחות תחושה הכי קרובה לספיידרמן
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |