zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 |
שיטור ימי
« ב- : אפריל 07, 2019, 12:14:49 PM » |
|
לכל חברי הפורום הקיאקסטים הממונעים חשמלי בנזין כושר שייט או לא. השבת יצאתי עם חבריי לצוות ודאגתי שיהיה לי ביטוח יום קודם לכן אין מקום לספק ששבת תל ברוך ים פלטה יבואו שיטור ימי לעשות את עבודתם. אז ככה כמה דגשים שלא תגידו אחכ לא ידענו ותהיו רציניים מנסיון ,טוב זה לא ישמע לכם . מי שיוצא עם קיאק כושר שייט ביטוח ציוד פירוטכני שידע שעדיין הוא בבעיה רצינית כן כן הם שאלו אם אנחנו יודעים מה המרחק מהחוף השבנו לא. שאל אם יש לנו קליטה בפלאפון אמרנו כן. אמר אנחנו במרחק של 3.5 קמ מהחוף וכל אחד מקבל 3200₪ דוח . שמעתם נכון 3200₪ דוח על סעיף ריחוק מהחוף מעל 500 מטר מה שרשום בכושר שייט!! (לכל החכמולוגים שממונעים בלי כושר שייט זה יכול לעלות בהחרמת הקיאק בנוסף לדוח ) עכשיו אחרי 3200₪ דוח , חברנו לקבוצה פיקשש תשלום אגרה בכמה ימים שזה עוד דוח של 400₪ וחבר נוסף שהיה עם אפוד ציפה על הכסא בזמן דייג עוד 1200₪ כן חברים צר לי לבשר לכם את הבשורה שתם עידן הדייג מקיאק הממונע. חלקכם לא אוהבים את מה שרשמתי אבל זה המציאות עכשיו תאכלס כולם קיבלו אזהרה בנושא הריחוק מהחוף. ולהבא לא יהיה כי מי מוכן להפרד מ 3200₪ עכשיו תספרו סיפורים דברו על מה בליבכם זה המקום כי באף מקום לא ישמעו או יקשיבו לכם
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
איזו זוועה זינגר, וכמה מקומם בטיפשות של רספן וחוסר ההגיון.. קייק ממונע במנוע קטן מוגבל למרחק מהחוף בעוד קייק לא ממונע שפוטנציאל הקושי בחזרה לתנועה בכלל גדול עוד יותר,מבחינת החוק יכול גם להגיע לקפריסין אבל ככה זה כשהעולם מתקדם והחוקים נשארים מאחור מי שנישאר לאכול את החרא זה אנחנו מחזק אותך זינגר,אבל על פניו אין לי עצה מלבד לותר על מנוע....
|
|
|
|
|
 |
|
|
לכל חברי הפורום הקיאקסטים הממונעים חשמלי בנזין כושר שייט או לא. השבת יצאתי עם חבריי לצוות ודאגתי שיהיה לי ביטוח יום קודם לכן אין מקום לספק ששבת תל ברוך ים פלטה יבואו שיטור ימי לעשות את עבודתם. אז ככה כמה דגשים שלא תגידו אחכ לא ידענו ותהיו רציניים מנסיון ,טוב זה לא ישמע לכם . מי שיוצא עם קיאק כושר שייט ביטוח ציוד פירוטכני שידע שעדיין הוא בבעיה רצינית כן כן הם שאלו אם אנחנו יודעים מה המרחק מהחוף השבנו לא. שאל אם יש לנו קליטה בפלאפון אמרנו כן. אמר אנחנו במרחק של 3.5 קמ מהחוף וכל אחד מקבל 3200₪ דוח . שמעתם נכון 3200₪ דוח על סעיף ריחוק מהחוף מעל 500 מטר מה שרשום בכושר שייט!! (לכל החכמולוגים שממונעים בלי כושר שייט זה יכול לעלות בהחרמת הקיאק בנוסף לדוח ) עכשיו אחרי 3200₪ דוח , חברנו לקבוצה פיקשש תשלום אגרה בכמה ימים שזה עוד דוח של 400₪ וחבר נוסף שהיה עם אפוד ציפה על הכסא בזמן דייג עוד 1200₪ כן חברים צר לי לבשר לכם את הבשורה שתם עידן הדייג מקיאק הממונע. חלקכם לא אוהבים את מה שרשמתי אבל זה המציאות עכשיו תאכלס כולם קיבלו אזהרה בנושא הריחוק מהחוף. ולהבא לא יהיה כי מי מוכן להפרד מ 3200₪ עכשיו תספרו סיפורים דברו על מה בליבכם זה המקום כי באף מקום לא ישמעו או יקשיבו לכם
דיברתי על זה עוד לפני כ-10 שנים, למרות שאז לא הייתה חובת כושר שייט. קיאק ממונע 500 מטר מהחוף!!! מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חנקו אותנו עם עודף הרגולציה פה במדינה. על כל פלוץ צריכים להוסיף הגבלות וסייגים, לנפח את המנגנונים ולהכניס עוד סעיפים לחוק העונשין. פשוט בלתי נסבל...
|
|
|
|
|
מילא החוק עקום, אבל הקנס פשוט מוגזם בצורה מקוממת. הייתי מגיש בקשה להשפט בכל מקרה ומבקש להתחשב בך (עבירה ראשונה, ללא מודעות, קושי כלכלי וכו) אולי תיפול על שופט רחמן שיש לו קצת הגיון ויבין את העיוות.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לצערי אין כל חדש... זה החוק לשם הבהרה אם הבנתי נכון - קיבלתם כולכם אזהרה ולא קנסות...
נותר להודות לשוטר המתחשב, ואת החשבון לעשות מול הרגולטור, ולנסות לעשות סדר בנושא.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אשמח לדעת האם מדובר בחוק או תקנה ?
מי קבע ובסמכות של מי לשנות..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי שהפתרון הוא פשוט.
תקנת המגבלה ל 500 מטרים מהחוף, היא למי שאין לו רשיון משיט.
הוצאת רשיון משיט תסיר את המגבלה.
|
|
|
|
|
גם לאופנוע ים שנחשב כלי שייט קטן, יש צורך ברשיון משיט.ומה המרחק שמותר לו להתרחק מהחוף?! 500 מטר. מארט 
|
|
|
|
|
לדעתי טעות אח יקר,אם אני מבין נכון כל כלי עם כשר שייט ללא רשיון משיט יכול עד 500 מטר מהחוף תקנו אותי אם אני טועה
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אם יש לך רשיון משיט עדיין מוגבל לקילומטר וקצת ועדיין לא מספיק
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
עזוב שטויות שלומי, מה תפסת ? 
|
|
|
|
|
עזוב שטויות שלומי, מה תפסת ?  כינים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בעיתי ביותר ואני צופה שבעתיד הם יתלבשו גם על החותרים הספורים שנשארו ויקנסו אותם על הגעה לעומקים אסורים בתואנה שזה כלי שייט קטן שמגבלת השייט שלו 500 מטר מהחוף. כנ"ל גם על מי שיתפסו אותו דג בחושך מקיאק למרות שיש לו תאורה. עוזי
|
|
|
|
|
3200 שח דוח!?!? נשמע מעוות כמו החוק הזה שנקרא"ריחוק מהחוף"
שמע אני מבין את העצבים שלך,הייתי מבקש להישפט בושה וחרפה
|
|
|
|