בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד  (נקרא 2275 פעמים) הדפסה
ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1269

https://burektv.walla.co.il/item/3224260

ציטוט הכתבה - די קצר:

הטריק לדג עסיסי במיוחד
בורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה

מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי.

למה יוגורט?
החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה.

המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום.

====================


עריכה אחרונה: אפריל 13, 2019, 18:27:59 PM על ידי rafi
 IP: [ מחובר ]
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 42

הודעות: 2396

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #1 ב- : אפריל 02, 2019, 14:46:01 PM »
נראה מעולה, בדג הבא הולך על זה, תודה רבה על השיתוף !
-------------------------------
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 4796

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #2 ב- : אפריל 02, 2019, 14:49:37 PM »
בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 55

הודעות: 12523

052-3770519

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #3 ב- : אפריל 02, 2019, 16:04:40 PM »
תודה על השיתוף נראה מעניין
 IP: [ מחובר ]
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 5702

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #4 ב- : אפריל 03, 2019, 12:48:44 PM »
זה ניראה אששש   הגזעי

על בטוח שווה ניסיון   הגזעי

בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.


למה לא ממליץ לערבב ??
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 4796

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #5 ב- : אפריל 03, 2019, 12:54:13 PM »
זה ניראה אששש   הגזעי

על בטוח שווה ניסיון   הגזעי

בס"ד

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.


למה לא ממליץ לערבב ??

בס"ד

לא קשור לכשרות... אלא יותר לעניין בריאותי.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #6 ב- : אפריל 04, 2019, 16:58:33 PM »
נראה פשוט ומעניין אתה בסדר

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #7 ב- : אפריל 04, 2019, 19:20:43 PM »
נראה פשוט ומעניין אתה בסדר

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי 

גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב?
 IP: [ מחובר ]
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1415

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #8 ב- : אפריל 04, 2019, 21:04:39 PM »
נראה שהיוגורט משמש כאן שמישרה לדג
הוא נעלם בבישול אבל ניראה מעניין
ננסה
עוזי
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 4796

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #9 ב- : אפריל 04, 2019, 21:59:31 PM »
בס"ד

נראה פשוט ומעניין אתה בסדר

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי 

נראה פשוט ומעניין אתה בסדר

התלבטתי אם להגיב על זה או לא...
בגדול, לא ממליץ לערבב מוצרי גבינה עם דג.

אברהם, זה יוגורט, לא גבינה.
מה הבעיה עם הקטע הבריאותי 

גם אני אשמח ללמוד, מה הבעיה הבריאותית באכילת דג עם מאכלי חלב?

בגדול אכילה של דגים עם מוצרי חלב לא יכולה להזיק לבריאות.
אנסה למצוא באינטרנט אסמכתא לעניין, ולהעלות אותו כאן.
בדיוק בגלל זה התלבטתי אם להגיב על זה או לא.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
 IP: [ מחובר ]
Jen_I
חבר פורום
****

מנותק מנותק

גיל: 43

הודעות: 278

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #10 ב- : אפריל 05, 2019, 12:47:30 PM »
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים.
הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון.
אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות!
אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.

מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)
 IP: [ מחובר ]
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #11 ב- : אפריל 06, 2019, 11:04:55 AM »
הרעיון במשרה יוגורט הוא החיידקים.
הם מפרישים אנזימים שמפרקים חלבון ובכך גורמים לריכוך המזון.
אפשר להשתמש ביוגורט גם כמשרה לבשר עוף או בקר. התוצאות מעולות!
אם יש מגבלה של כשרות או למשל רגישות ללקטוז, אפשר להשתמש בפפאיה או תמצית פפאיה. יש בפרי אנזים בשם פפאין שגם כן מפרק חלבון ומרכך בשרים.

מוכרים כמוסות של האנזים פפאין כתוסף מזון. הוא עוזר למערכת העיכול להתמודד עם פירוק מזון. זה עוזר במיוחד אחרי ארוחות חג, כשיש לגוף הרבה עבודה:)

נכון מאוד. בהרבה מקומות בעולם נהוג לאכול פפאיה בסיום ארוחת הבוקר, מה שמבטיח עיכול טוב למשך היום. בנוסף יש המשתמשים בקוביות פפאיה ירוקה, שמכילה ריכוז גבוה יותר של האנזים לעומת הבשלה, להשריית בשר לפני בישול, מה שמקצר את משך הבישול/צלייה ומרכך את הבשר
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: טריק פשוט לקבלת נתחי דג עסיסיים במיוחד
« הגיב #12 ב- : אפריל 13, 2019, 18:29:19 PM »
ציטוט הכתבה (ערכתי והכנסתי גם להודעה הפותחת) - די קצר:

הטריק לדג עסיסי במיוחד
בורק מלמד טריק קטן וגאוני שיהפוך את הדג לעסיסי במיוחד ונותן מתכון לשיפודי דגים עם תוספת מפתיעה

מסעדה הודית קטנה בעלת כוכב מישלן בלונדון ומנה אחת של פילה דג ביוגורט שנצרב על גריל פחמים, נצרבה לי בתודעה כמנת הדג הכי עסיסית ורכה שטעמתי.

למה יוגורט?
החמיצות של היוגורט כובשת מעט את קוביות הדג בחלקן החיצוני, מרככת את בשר הדג, ושומרת על עסיסיות הנתח בזמן הצליה על המחבת. יתרון נוסף - ההשריה ביוגורט מרטיבה את שיפודי העץ ומונעת מהם להשרף בזמן הצליה.

המנה הזו טעימה ככה, כמו שהיא, אבל אם תרצו לשדרג אותה עוד קצת, הגישו אותה עם פסטו כוסברה, אגוזים, פלפל חריף ושום.

====================

נשמע פשוט ולא מסובך - שווה בדיקה...
הכי פשוט:
עושים שיפודים עם יוגורט ושיפודים בלי יוגורט, משווים ויודעים
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!