תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/2/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
01:00 | קלמארי - שי 38 | לברק-חלק | 1 | 0.6 |
הדו"ח:
הדו"ח מוקדש לשי האיש והתחתונים

אתמול קובעים אני , שי וחגי להיפגש לדייג חוף.
המזג אוויר לאחרונה גרם לנו לחוסר עצבני במי מלח.
מגיעים לחוף בשעה 21:00 ורואים הרבה דייגים (שאת כולם שי מכיר או יותר נכון הם מכירים אותו-בתחתונים).
פורסים ציוד וכאן המקום להסביר משהו: עד היום הדייג חוף מבחינתי הסתכם בקרסים קטנות,פתיון קטן וגם דגי המטרה כמובן קטנים.
לאחרונה התמקדתי יותר בג'ירג'ור וחכות החוף צברו אבק,בזכות מוטי שאירגן מפגש ביתי בנצרת (אני נזכר באותו יום ועוד פעם קר לי) הכרתי חברים חדשים בכלל ולדייג בפרט (או ההפך זה גם נכון,הדגש הוא על חברים).
שי38,אביחי ועדי לימדו והסבירו לי שאפשר גם אחרת בדייג חופי ולכן קניתי חכה עם משקלי זריקה גדולים יחסית (תודה לבנצי ואביחי על ההמלצה) כדי לשדרג את יכולות הדייג חוף.
בחזרה לאתמול- מחבר ריג עם 2 קרסים גדולות (לא זוכר מידה אבל בטח שי יודע),שי מסביר לי איך מציגים את הפתיון כמו שצריך ומתחילים לעבוד.
כאן המקום לספר לכם חברים שמי שחושב או יודע ששי לא שפוי אז אני בהחלט מצדיק

בשיא הקור הוא נכנס למיים עם סרבל אבל הבגדים למטה גם ספגו מיים,ועוד הוא מתלבט אם להישאר בתחתונים ולהיכנס יותר עמוק

אבל וזה אבל גדול--- זה מהלך שהוכיח את עצמו כי כל מי שזרק מהחוף תפס כלום ולפעמים גם שום דבר.
רק אצל שי היו אכילות אמנם ללא תפיסות אבל גרם לעניין.
שי החליט גם לזרוק בשבילי וכמובן שוב נכנס למים וזרק.
נשארנו אני ושי לבד בחוף מכיוון שכולם התייאשו,והתוצאה לא איחרה לבוא ואני ושי בשמיים לא מהדג אלא כי היה כיף.
אז אנשים תכוונו גבוהה וזה יגיע.
תודות:
א. לשי על ההכוונה,הסברים ובעיקר החברה.(כל עוד תסבול אותי אני איתך

ב.למוטי על שגרם לי להכיר חברים חדשים כאלה.
ג.לאביחי ועדי אתם פשוט אלופים.
ד.לבנצי (אלון) על ההמלצה לחכת בוסטון ובירור מחירים.
ה.לפורום הנפלא הזה שנותן לי חשק לשתף