פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אם אחד אשכנזי = 3 פלמודים, כמה שווים שני אשכנזי? (דו"ח באיחור) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אם אחד אשכנזי = 3 פלמודים, כמה שווים שני אשכנזי? (דו"ח באיחור) (נקרא 8694 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תמיד כיף לצאת עם גדי ואיתך רפי היה יופי של יום , ואני עוד הספקתי "לנמנם" בשלוש השעות המתות  ידעת זוהר, מתי לישון ומתי לקום  ומסתבר שעלינו על השיטה - אתם צריכים להיות על החכות ולהביא את הדגים... ואני צריך להיות על הגאנץ  רפול, קודם כל תודה על ההזמנה וכמובן תודה לגדי על האירוח הלבבי כמו תמיד. אז בפעם הקודמת היה הרבה אקשן וגם הרבה חלודה, אבל הפעם עבדנו כמו מכונה משומנת, ההתחלה הייתה קצת חלשה ונראה שדאבל אשכנזי זה יותר מידי לסירות להכיל  , אבל החצי יום השני כמו תמיד לא איכזב והתוצאות הגיעו במהרה עם שלל יפה, רצוי גם להגיד שחלק מהתפיסות לא היו בגרירה עצמה, אלא בתהליך של איסוף הדמויים לצורך פניה, וזו חוויה כשלעצמה לגלגל על ריק ואז להרגיש את התקיפה והנעילה בדרך. נאחל שכל יציאה תניב תוצאות כאלו, עד לפעם הבאה..... צחי, תמיד נהנה אתך ועם זוהר... ואכן היתה עבודת צוות מצוינת... כמו שכתבתי לזוהר - אתם צריכים להיות על החכות ולהביא את הדגים... ואני צריך להיות על הגאנץ  וליציאות הבאות?  אני לא מסתפק במועט מבחינת הגודל - אותו מספר דגים אך ארצה לפחות כפול בגודלם... 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי, שווה לצאת עם צוות אשכנזי  הדגים מגיעים בדבלים  זה שהיית בלי סיגריות, זה יעשה לך רק טוב בסוף  אחלה אקשן וכיף של יציאה ביאכטה של גדי  עם צח וזוהר תמיד כייפ ללא קשר לדגים - אם כי עד היום כל יציאה עם מי מהם הסתיימה בדגים על הסיפון.... ובלי סיגריות? לא יודע אם עשה טוב כי השלמתי חוסרים בחוף  כל הכבוד !!! אני פעם האחרונה שלקחתי את שניהם נתקעתי בים.... לך הלך יותר טוב.
האחים אשכנזי מביאים קארמה של תפיסות דגים... כנראה התבלבלו ו"קארמת התפיסות" שלהם תפסה לך את המנוע  נו מילא, העיקר שיש על מה לכתוב שטויות... בפעם הבא צא איתם עם מנוע תקין - והדגים יגיעו  רפי השיטה עובדת וחובה על כל סירה לפחות אחד  יופי של יום תפסתם ביחד מהכרות עם הנפשות זה היה טוב כיף לקרוא ולראות  יום אחד אתה ושרון תעשו מבצע הגעה - חוששני שבמצב בו שניכם תהיו איתי על הסירה יוסי, לא יהיה איפה להעמיס פלמודים  תענוג של יציאה כל הכבוד לך רפי שצלחת יום עם 2 אשכנזי  אחלה חברה ואכן הביאו את המזל והפעם בכפול  בפעם הבאה אני מדיח אשכנזי אחד מהסירה  אתה תמיד מוזמן שחר  איזה כייף של יציאה... אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו כל אחד מה״אשכנזים״ היה לובש את חולצת הפורום... בהצלחה רבה בהמשך
חומר למחשבה תומר.... מניח שאתה זוכר את הדו"חות בהם חולצת הפורום כיכבה לצד דגים... נתת לי רעיון - בפעם הבאה הם לא עולים על הכלי אם הם לא לבושים בהתאם 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 24, 2019, 14:29:41 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה כיף של יציאה... דווקא כשלא מצפים- ההפתעות מגיעות. נראה שאין "דמויי מזל", יש אנשי מזל, וכשהם על הסירה- הלהקות מסתדרות בטור בדיוק מול נתיב ההפלגה שלכם! יופי של תפיסות ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
מוסר השכל למאמינים באמונות למיניהן על מזל: עדיף אנשי מזל מאשר דמוי מזל  סחטיין עליכם צוות מנצח   רגע , לא הבנתי.. אם אשכנזי אחד שווה 3 פלמודים.. אז כמה שווה 2 כהנים וחכם חנוכה אחד ? נראה לי משוואה שחייבים לנסות ולפתור  [/quote] אתה מוזמן לנסות אבי....  אכן, המשוואה בהחלט מעניינת... בזזזזזזזזזזזזזזזז  נשמע יום מלא באושר !! אכן מוטי... בזזזזזזזזזזזזזז= הרבה מצב רוח  רפי היקר אני לא יודע לגבי אשכנזי אבל אתה היית שם והמאיה זהב שלך .אז אולי הקמע הוא אתה.. מה שבטוח הכתיבה והחוויה עברה ..וכמעט הרגשתי את הלחץ של הבלי אש...
כנראה לעולם לא נדע... מה שחשוב - היינו צוות שנהנה ותפס.... ואם הרגשת את הלחץ - נראה רונן שאתה עדיין מעשן 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
רפי, שווה לצאת עם צוות אשכנזי  הדגים מגיעים בדבלים  זה שהיית בלי סיגריות, זה יעשה לך רק טוב בסוף  אחלה אקשן וכיף של יציאה ביאכטה של גדי  עם צח וזוהר תמיד כייפ ללא קשר לדגים - אם כי עד היום כל יציאה עם מי מהם הסתיימה בדגים על הסיפון.... ובלי סיגריות? לא יודע אם עשה טוב כי השלמתי חוסרים בחוף  כל הכבוד !!! אני פעם האחרונה שלקחתי את שניהם נתקעתי בים.... לך הלך יותר טוב.
האחים אשכנזי מביאים קארמה של תפיסות דגים... כנראה התבלבלו ו"קארמת התפיסות" שלהם תפסה לך את המנוע  נו מילא, העיקר שיש על מה לכתוב שטויות... בפעם הבא צא איתם עם מנוע תקין - והדגים יגיעו  רפי השיטה עובדת וחובה על כל סירה לפחות אחד  יופי של יום תפסתם ביחד מהכרות עם הנפשות זה היה טוב כיף לקרוא ולראות  יום אחד אתה ושרון תעשו מבצע הגעה - חוששני שבמצב בו שניכם תהיו איתי על הסירה יוסי, לא יהיה איפה להעמיס פלמודים  תענוג של יציאה כל הכבוד לך רפי שצלחת יום עם 2 אשכנזי  אחלה חברה ואכן הביאו את המזל והפעם בכפול  בפעם הבאה אני מדיח אשכנזי אחד מהסירה  אתה תמיד מוזמן שחר  איזה כייף של יציאה... אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו כל אחד מה״אשכנזים״ היה לובש את חולצת הפורום... בהצלחה רבה בהמשך
חומר למחשבה תומר.... מניח שאתה זוכר את הדו"חות בהם חולצת הפורום כיכבה לצד דגים... נתת לי רעיון - בפעם הבאה הם לא עולים על הכלי אם הם לא לבושים בהתאם  אשמח ויותר ליצאה אתך ועם שרון 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
rinan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד
|
|
|
|
|
יפה לכם כיף לראות שיש חגיגות במים וגם על הסירה. דוח יפיוף.
|
|
|
|
|
כל הכבוד. דוח עתיר זזזזזזזז איזה שלל.....איזו חברה טובה...... ממש כיף. אשמח לשמוע קצת פרטים על המשחה בריח דגים....איפה משיגים , האם יש ריח מועדף. מעניין
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כל הכבוד. דוח עתיר זזזזזזזז איזה שלל.....איזו חברה טובה...... ממש כיף. אשמח לשמוע קצת פרטים על המשחה בריח דגים....איפה משיגים , האם יש ריח מועדף. מעניין
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
משום מה אי אפשר לקנות באיביי או אמזון הבאתי מניו זילנד כאשר הייתי שם. ראיתי שזה טוב ויצרתי קשר עם החברה כדי להזמין לפי צח ביציאה הזו הלך טוב האנשובי, אבל שאר הטעמים גם עובדים, מניסיון ( הזמנתי הכל חוץ מ- DRAG JUICE ) לאתר החברה לחץ כאןלגבי ההזמנה , יצרתי איתם קשר במייל orders@oceanangler.co.nz אם אתה מזמין וודא שפרטי איש הקשר שלך ברורים או שזה ייתקע במכס, שלי נתקעו שבועיים כי הם לא רשמו את הנייד שלי. הזמנתי סך הכל 8 בקבוקונים ( 2 מכל טעם ) והייתי צריך לשלוח מייל למי שטיפל בצד של המכס שזה לא אוכל .
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
באמת מעניין הסיפור הזה של משחות טעם וריח... על פניו הייתי חושב שבמיוחד בטרולינג לא תהיה לזה השפעה... מסקרן מאוד!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אשמח ויותר ליצאה אתך ועם שרון  [/quote] אני ארים את הכפפה בשמחה -  עליך אני סומך שאין לך בעיה להתניע ולהגיע לכל מקום... נראה את שרון מרים את הכפפה  יפה לכם כיף לראות שיש חגיגות במים וגם על הסירה. דוח יפיוף.
 וזוהר ענה לגבי משחות הריח... באמת מעניין הסיפור הזה של משחות טעם וריח... על פניו הייתי חושב שבמיוחד בטרולינג לא תהיה לזה השפעה... מסקרן מאוד!
מצדיק פתיחת דיון נפרד....  פתחתי דיון ב"על החוף".... - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=33747.0
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 27, 2019, 02:06:37 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
יש כזה גם לחוף ?? ( אשכנזי) , הם באים בטווח אולטרא עד לייט ? דוח מגניב, כולנו מריירים על סירת ההרפתקאות הזו שלכם  , כמו שרפאל אמר, פעם הבאה אותה כמות ודאבל גודל 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 31, 2019, 07:38:00 AM על ידי ארז.ד.
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יש כזה גם לחוף ?? ( אשכנזי) , הם באים בטווח אולטרא עד לייט ? דוח מגניב, כולנו מריירים על סירת ההרפתקאות הזו של שלכם  , כמו שרפאל אמר, פעם הבאה אותה כמו ודאבל גודל  ארז, יש כזה גם לחוף, אבל לסרף  , אתה מוזמן בכל עת
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזו יציאה מהסרטים האחים אשכנזי הם מגנט דגים כל פעם הם מוכחים את זה מחדש לפי התוצאות כנראה שכל הדמויים שלך טובים כמו שנראה הפלמודים עדיין בשטח אז נצל את זה ותן להם בראש דרך אגב עליתי מהדוח הזה על משהו חשוב צריך לדאוג שלא תהיה לך מצית ובמקום זה לארגן לך בורקסים כך תהיה עסוק בללעוס ולא לדבר  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
שאפו רפול ! אני חושב שאם בטרולינג עסקינן , אתה המאסטר. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|