הדו"ח: יציאה מחשמלת ! התחילה גרוע ונמשכה לאחת היציאות הטובות
מגיע לחוף עוד חושך פורק את הציוד בפנאן לבד במרינה הגעתי מוקדם מתחיל לפרוק הציוד מהאוטו פתאום קולט שלכסא של הקיאק חסר בורג במשענת קריטי ביותר אין מצב לצאת ככה....אבל בסוף מצאתי פיתרון עם כמה חיזוקים של אזיקונים יאללה ממשיך לארגן את הציוד ,כבר אור כולם מתחילים לצאת,אני ידעתי שאני יסתדר בסוף והנה בום הפיש לא עובד טוב מה כבר יכול עוד לקרות? לפחות את הדרך לנקודה אני מכיר בעל פה מתחיל לעבוד ג'יג של zets אחד האהובים עלי! 130 גרם צבע כסוף לבן ,ההקפצות שלו מטורפות והצניחה שלו בכלל מטריפה את הדגים! ושם התקיפה תגיע לוקוסים במשקלים מכובדים וגם פחות נתפסו ושוחרורו כאות תודה לים על הארוס של שבוע שעבר והדובדבן שבקצפת שלא צולם לצערי הרב זה האינטיאס שדפק לי על הג'יג שנתן מלחמה אחחחח כמה שאני מכור להרגשה תכבדו את הים הוא יחזיר לכם בגדול!
המגנט האמיתי זה אתה תומר. מי צריך פיש פיינדר שאתה צולף להם על הראש בלי? בשקט ובענווה שובר לדגים את הפרצוף כבוד על שחרור הלוקוסים היפים דוח קצר וקולע ,על יציאת תענוגות עם אינטיאס יפיוף שחוזר איתך הביתה מה צריך יותר מזה . לגבי לכבד את הים,הים זה רק מים הכבוד ראוי למי שברא את הים,הוא משגיח, הוא מחייה ,והוא קובע איזה דג תיקח הביתה ואיזה יברח לך,תכבד את הבריאה שלו והוא יחזיר לך ,הים לא יכול להחזיר לך כלום נשמה כמו שהאמבטיה בבית לא תחזיר לך כלום זה הכל מלך העולם שעושה ,ולו ראויה התודה והברכה. המשך הצלחות ומילוי צלחות
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2019, 09:42:23 AM על ידי דוראדו על החוף
המגנט האמיתי זה אתה תומר. מי צריך פיש פיינדר שאתה צולף להם על הראש בלי? בשקט ובענווה שובר לדגים את הפרצוף כבוד על שחרור הלוקוסים היפים דוח קצר וקולע ,על יציאת תענוגות עם אינטיאס יפיוף שחוזר איתך הביתה מה צריך יותר מזה . לגבי לכבד את הים,הים זה רק מים הכבוד ראוי למי שברא את הים,הוא משגיח, הוא מחייה ,והוא קובע איזה דג תיקח הביתה ואיזה יברח לך,תכבד את הבריאה שלו והוא יחזיר לך ,הים לא יכול להחזיר לך כלום נשמה כמו שהאמבטיה בבית לא תחזיר לך כלום זה הכל מלך העולם שעושה ,ולו ראויה התודה והברכה. המשך הצלחות ומילוי צלחות
תודה שרון אני מכבד את בורא עולם בדרכי שלי ומודה גם לו את הים אני לא רואה כאמבטיה ,אני בטוח שגם אתה לא...אלא הרבה יותר מכך הכוונה שלי הייתה הייתה ללא קשר תודה לשם יתברך ,יותר לכיוון של לכבד את הים פשוטו כמשמעו כל אחד יכול לקחת את זה לאן שירצה,זה היופי בים..... ושוב תודה אח יקר!
עריכה אחרונה: מרץ 15, 2019, 10:56:55 AM על ידי תומר בכר
שמחתי לפגוש אותך בבוקר ולא פחות שמחתי שהצלחת להתגבר על התקלה בכיסא לאור המגבלות שאני חותר ואתם עם פדלים ולאור התחזית שהיתה אמורה להשתנות לא יצאנו לאותה נקודה הדיווחים על התפיסות של הלוקוסים זרמו אלינו דרך זוהר ואמרתי לעצמי ואלה הבחור מגנט דגים שמח בשבילך על האינטיאס החתיך שבסוף הגיע מקווה שבקרוב ניפגש שוב