פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   חוזר לים אחרי חודשיים וחצי, המלצות לנקודות עובדות לפלאמידות ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוזר לים אחרי חודשיים וחצי, המלצות לנקודות עובדות לפלאמידות ? (נקרא 2494 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אהלן אחים, לצערי אני כבר חודשיים וחצי משתעל את הריאות שלי החוצה ... לאחרונה ישנה הקלה , מקווה שלא מתגרה בגורל אבל רוצה עדיין לנסות לזכות להוציא העונה פאלמידה, מי מכם שמטרגט אותן ורוצה שותף ליציאה, מי שיודע מה הלו"ז שלהן השבוע והיכן יסתובבו, אנא שתפו 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ארז ארז ארז... קודם כל שתהיה לך רפואה שלמה (מהשעלת כמובן  ). תוודא שאתה מבריא לפני שיוצאים לים, כי אנחנו עדיין בחורף וקר בלילות ובשעות המוקדמות של הבוקר. על המזח של חוף מציצים בתל אביב בשעה שלפני הזריחה יש חלון זמן של כמה דקות ששולפים שם פלאמידות. לא הייתי שם יחסית זמן ממושך, אך בתקופות הללו לא היה בוקר שלא ראיתי אותם שם.
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מימה שאני יודע כל המזחים באיזור מרכז דרום יכולים לעבוד ביום כזה או אחר..
רק לחפש אותן בהתמדה.
שי
|
|
|
|
|
מימה שאני יודע כל המזחים באיזור מרכז דרום יכולים לעבוד ביום כזה או אחר..
רק לחפש אותן בהתמדה.
שי
מסכים לחלוטין שי עכשיו בכל מזח הם בזמן כזה או אחר עושות סיבוב התמדה היא שם המשחק ודרך אגב לא חייבים בזרחיה ,,,הפלמידות אוכלות גם בשעות המאוחרות יותר
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עכשיו כשהים עמוס בדגי פיתיון במים הרדודים, גם הטורפים מגיעים בעקבותיהם. להבדיל מהטורפים החופיים, כמו לברק, גומבר או טרולוסים, הפלמידות לא צריכות מבנה חופי מסויים כמו בורות, תעלות או זרם חוזר, הן פשוט רצות אחרי ה-bait balls. אם כמות הביזרי גדולה, הן נשארות, אם הביזרי מתפזרים- הן ממשיכות הלאה, אבל יש יתרון לנקודות עם מים עמוקים יחסית כי באופן כללי הן יעדיפו קצת עומק באיזורים החופיים, לכן מזח או חוף עם ריף ועומק קרוב יתנו יתרון. לפעמים בתצפית טובה אפשר לקרוא את התנאים ולזהות את הפעילות, ואז אפשר לדעת מראש אם יש טעם להתמקם בנקודה מסויימת או שעדיף לבדוק מקומות אחרים
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה חברים יקרים ! חוזר למשחק ומקווה לחנוך דוח חדש בקרוב 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ארז היקר, ראשית, רפואה שלמה ונקווה שסיימת עם זה סופית  מבחינת פלמידות, יש לך את דו"חות הדיג הנהדרים של יוסי ושרון, תציץ וכבר תרוויח כמה טיפים... ואם לא מפריע לך להדרים - תוכל לברר מולם אפשרות להצטרפות... סטטיסטית - טובים סיכויך לחזור עם פלמידות 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה רבה חברים יקרים ! חוזר למשחק ומקווה לחנוך דוח חדש בקרוב  ארז, החלמה מהירה ומקווה לראות איזה דג בקרוב 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה חברים, עובד על זה בימים אלה ממש 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אברהם אני אוהב אותך  . דוח יעלה כשאקום מהשינה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יאללה! מה שנקרא במערכת הביטחון סגירת מעגל, סימנת מטרה, אספת מודיעין, יצאת לפעולה ופגעת בול... נמתין בסבלנות
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אברהם אני אוהב אותך  . דוח יעלה כשאקום מהשינה  בס"ד תמיד שמח לעזור כשאפשר... 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|