האם אני טועה? אבל נראה לי שהמיקום של מנוע העזר הוא ממש מעל לעין של הפישפיינדר. זה לא מפריע?
המנוע נמצא מחוץ למים, רק במקרה חירום אנחנו מורידים אותו - במקרה כזה העין לא רלוונטית חוץ מזה שגם העין הזו היא רזרבית, העין שאני משתמש בה היא משמאל לעין שאתה רואה, פשוט הורדתי אותה בגלל ההתקנה.
הכנות אחרונות לבואו של המנוע... צביעת ושיפוץ מדף ירכתיים מחיקת השם הישן והדבקת השם החדש....קבלו את Sea Senora יש כאלו שיתרגמו את זה כ- "גברת הים" ויש כאלו שיתרגמו "כן גבירתי" תלוי אם שואלים את אשתי או לא
בפורטוגזית זה ״כן גזר״... כן גבירתי יהיה sim senhora תתחדשו על המנוע ותהנו בים.
מור, נראה טוב והשם החדש עם הלוגו, מזמין את הפלמידות
תודה רבה
זה Wahoo... כמו הדגם של הסירה
יש לה סיפור מאד יפה, היא למעשה סירה אמרקאית שנקראת Wahoo, המהנדס שלה היה המהנדס של בוסטון ווילר, הוא פרש משם ובנה לבד סירות, בוסטון ווילר תבעו אותו על העתקה והפסידו במשפט, ואחרי זה הם קנו את החברה שלו.
הכנות אחרונות לבואו של המנוע... צביעת ושיפוץ מדף ירכתיים מחיקת השם הישן והדבקת השם החדש....קבלו את Sea Senora יש כאלו שיתרגמו את זה כ- "גברת הים" ויש כאלו שיתרגמו "כן גבירתי" תלוי אם שואלים את אשתי או לא
בפורטוגזית זה ״כן גזר״... כן גבירתי יהיה sim senhora תתחדשו על המנוע ותהנו בים.
מור, נראה טוב והשם החדש עם הלוגו, מזמין את הפלמידות
תודה רבה
זה Wahoo... כמו הדגם של הסירה
יש לה סיפור מאד יפה, היא למעשה סירה אמרקאית שנקראת Wahoo, המהנדס שלה היה המהנדס של בוסטון ווילר, הוא פרש משם ובנה לבד סירות, בוסטון ווילר תבעו אותו על העתקה והפסידו במשפט, ואחרי זה הם קנו את החברה שלו.
בשתי מילים: "הלך המנוע" מפורט יותר - יצאנו לבדיקה בים, המנוע לא עבד כמו שצריך נתן עבודה של חצי כח, הזמנו את המכונאי שוב והוא הגיע, לאחר כמה נסיונות לקח את הסירה אליו. אחרי שבועיים בערך הודיע שהראש והבלוק הלכו, לאחר כמה בירורים שעשיתי הבנתי שמשהו כאן לא בסדר. מבלי להיכנס כרגע לפרטי פרטי בגלל הליך משפטי שאני בוחן - החלטתי לקחת את המנוע למכונאי אחר.
לאחר 3 דקות של התבוננות במנוע עם המכונאי, כבר הבנתי את סדר גודל הנזק.
אין ברירה !
הזמנו מנוע חדש ימאהה 60HP 4 פעימות.... עכשיו נותר להמתין בסבלנות שיגיע בנתיים פירקנו את המנוע הישן, ואני אבצע עוד כמה תיקונים עד שיגיע החדש.
צבענו את החלק התחתון של הסירה, ובתוכנית להחליף צינור דלק, ותיקונים היכן שהתושבת הישנה.