פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   התפוצצות חורף 2019 |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: התפוצצות חורף 2019 (נקרא 9028 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תודה חברים על תגובותיכם . לא נגע עם וויר,עם הייתי מתעקש להמשיך לעבוד איתו מאמין שהייתי מגרד כמה דגים אבל לא אותו קצב בכלל. לגבי לידרים עבים,הפלמידות חותכות כאילו זה מים,צידי הפה של הפלמידה זה גיליוטינה שחותכת כמעט הכל. אני מעדיף לאבד כמה גיגים אבל לקבל ריבוי תקיפות,בדקתי בעבר את עניין הרווח הפסד של עבודה על נקי,ואין לי בעיה לאבד 10 גיגים ביום כזה ,איבדתי 10 דולר שכן כל הגיגים היו חיקויים סיניים פשוטים. והדגים שהולכים הם חלק מהמשחק. לפני תחילת העונה אני מזמין 100 גיגים ומשפצר אותם לפני הדייג,עובד ככה כבר כמה שנים ומשלים עם האובדן .
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
חלום פשוט חלום שתמשיך להנות כך כל הזמן כי מגיע לך איש יקר ,דוח מדהים עם פרוטים של מקצוען אמיתי שחי את הים המשך להצליח וחכות מכופפות 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרון, שמעתי על הבוקר המטורף שהיה באותו יום  . כל מי שהיה שם, זכה לקבל אקשן ללא הפסקה  זה היה היום של המז'רז'רים  השיטה שלך עובדת והנה ההוכחות  מחכה למתכון שלך 
|
-------------------------------
|
|
|
תמירוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלך!!!
|
|
|
|
|
תודה קובי על הוספת הקישור למתכון  ותודה לחברים על התגובות הלברקים על הכוונת ,השקדיה פורחת בשיא עוזה וזה הזמן... אם תהיה תפיסה משמעותית מקוה לעדכן 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרון שרון..
כמה שקט מאפיין אותך בדיג, רוגע, תענוג ללמוד מימך, אותו איזור בימים שלאחר מכן היו מפוצץ דייגים ( ואני בינהם)..כמה רעש היה שם, קשוקושים, דיבורים, יותר מדי צעקנים בשבילי וגם הדגים כבר הלכו.
אוהב את הניתוח שלך לגבי התנאים והתאמת העבודה, זה מתכון שמצליח לך כל פעם.
תמשיך לתת בראש..
ניפגש בים.
שי
|
|
|
|
|
שרון שרון..
כמה שקט מאפיין אותך בדיג, רוגע, תענוג ללמוד מימך, אותו איזור בימים שלאחר מכן היו מפוצץ דייגים ( ואני בינהם)..כמה רעש היה שם, קשוקושים, דיבורים, יותר מדי צעקנים בשבילי וגם הדגים כבר הלכו.
תמשיך לתת בראש..
ניפגש בים.
שי
גם לדגים יש השגחה,והעונה כמו שתיארתי בדוח אין את הרציפות והסדר בשעות האכילה . העונה לא ניגמרה וניפגש מקוה בסשן הבא שאלה.. סוייר לא נגע אבל מה אם היית שם שוקלידר 0.7 מילימטר שקוף? אני שואל לא בגלל איבוד ג׳יג אלא בגלל שירים על דגים שמסתובבים עם גיג בפה ומתקשים לאכול ולא תמיד סורגים את זה.
דודו אחי,לא תאמין אבל נתפסו גם את אלה עם הגיגים בפה דן הוציא לידי פלמידה וחילק את הגיגים שהיו עליה למי שאיבד ועוד מקרה כזה ,היו הרבה קריעות מעל הלידר/וויר,הקיצר קרחנה.. אייל הוציא פלמידה ובדרך ראינו 7-8 פלמידות שקורעות אותה לגזרים ויצא רק ראש עם גיג 
|
|
|
|
|
מדהים שרון מתי אני אפגוש להקה כאז?  אגב, מה עם תמונות? דני. 
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
שרון שרון..
תמשיך לתת בראש..
ניפגש בים.
שי
גם לדגים יש השגחה,והעונה כמו שתיארתי בדוח אין את הרציפות והסדר בשעות האכילה . העונה לא ניגמרה וניפגש מקוה בסשן הבא שאלה.. סוייר לא נגע אבל מה אם היית שם שוקלידר 0.7 מילימטר שקוף? אני שואל לא בגלל איבוד ג׳יג אלא בגלל שירים על דגים שמסתובבים עם גיג בפה ומתקשים לאכול ולא תמיד סורגים את זה.
דודו אחי,לא תאמין אבל נתפסו גם את אלה עם הגיגים בפה דן הוציא לידי פלמידה וחילק את הגיגים שהיו עליה למי שאיבד ועוד מקרה כזה ,היו הרבה קריעות מעל הלידר/וויר,הקיצר קרחנה.. אייל הוציא פלמידה ובדרך ראינו 7-8 פלמידות שקורעות אותה לגזרים ויצא רק ראש עם גיג  פלמידות קניבליות את זה עוד לא ראיתי ולא שמעתי למדנו עוד משהו 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קניבליות ראינו כבר, כשאחת נתפסת היא משתוללת ומעבירה איתות של מצוקה- ומשם כל מי שבסביבה ינסה לתקוע בה ביס אם הוא יכול, כל זמן שהיא נכנסת לו לפה בגודל, לכן בדרך כלל אם יש קטנות וגדולות ביחד הגדולות ינסו לנגוס בקטנה שננעלת (ואם יש ברקודות בסביבה אז כמובן שגם הן מצטרפות לחגיגה). כבר קיבלנו פלמידות נשוכות, אבל שעולה רק ראש- זה בליץ רציני ביותר!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אלון, יאללה, צא לחופים או למזחים, העונה פה והשמועה אומרת שאת העבודה אתה יודע...
|
|
|
|
|
פייי אשכרה התפוצצות ואווו מדהים שרון תמשיך להפציץ ולפנק אותנו בדוחות שלך והכי הכי חשוב תמשיך להנות !
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
טוב שיש חברים טובים שיודעים לתת לך הקפצה בזמן  (לא נורא, הודית לבורא עולם, אנחנו השליחים  ) אחחח, יום מפגר בכל קנה מידה אפשרי... אחרי תפילה בנץ... מגיע לנקודה, פתאום מחזה של סרטון ביוטיוב (כולם מכירים את זה שיש 50 דייגים עם מקלות מעץ שזורקים את החכה ותוך שניה מעיפים דג אחורה) אז "לפעמים חלומות מתגשמים" מוצא את עצמי עם חמישייה תוך חצי שעה אחרי איבוד של כמה גיגים... בהמשך השלמתי מניין  מזניק את המאסטרו, שרונאס- באמת שהעבודה שלך לדייג שרואה מהצד היא תאווה לעיניים.. קריאה של נתוני הים.. חוץ משינוי המקום: (ה' שלח לך סלע כמו שאומרים "שמור מראש") הכל היה בניסוי וטעיה.. ניסית משיכות עדינות, עברת למשיכות מוריס  עם כבל/בלי כבל וכו' קיצר אחי נתת עבודה לפנים!!! כן ירבו לנו ימים כאלה, חברים מחוייכים עם שמש מעלינו שחילרים מדממים רעשים של קלצ'ים מזמזמים לעיתים רשתות וגאנז'ים בתפוסה מלאה... מה עוד נבקש!? ניפגש שוב בחוף 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2019, 21:13:11 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
ליאור גכמן
|
דייג-ליאור גכמן חבר פורום    
מנותקגיל:
51
|
|
דו'ח מקצועי ומרתק של דייג מקצוען!
|
|
|
|
|
 |
|
|
מדהים שרון מתי אני אפגוש להקה כאז?  אגב, מה עם תמונות? דני.  במהרה בימנו דני,זה עניין של מזל יש תמונה בדוח,עוד תמונה אותנטית תעלה בהמשך. קניבליות ראינו כבר, כשאחת נתפסת היא משתוללת ומעבירה איתות של מצוקה- ומשם כל מי שבסביבה ינסה לתקוע בה ביס אם הוא יכול, כל זמן שהיא נכנסת לו לפה בגודל, לכן בדרך כלל אם יש קטנות וגדולות ביחד הגדולות ינסו לנגוס בקטנה שננעלת (ואם יש ברקודות בסביבה אז כמובן שגם הן מצטרפות לחגיגה). כבר קיבלנו פלמידות נשוכות, אבל שעולה רק ראש- זה בליץ רציני ביותר!
הם ליוו אותה במטרים האחרונים שאייל משך חזק והעלה אותה מעל המים,הם נכנסו לאטרף,אחד נשך אותה היא השתוללה על המים והשאר הצטרפו לטרוף ופירקו אותה.,מחזה חזק מאוד מול העינים. טוב שיש חברים טובים שיודעים לתת לך הקפצה בזמן  (לא נורא, הודית לבורא עולם, אנחנו השליחים  ) אחחח, יום מפגר בכל קנה מידה אפשרי... אחרי תפילה בנץ... מגיע לנקודה, פתאום מחזה של סרטון ביוטיוב (כולם מכירים את זה שיש 50 דייגים עם מקלות מעץ שזורקים את החכה ותוך שניה מעיפים דג אחורה) אז "לפעמים חלומות מתגשמים" מוצא את עצמי עם חמישייה תוך חצי שעה אחרי איבוד של כמה גיגים... בהמשך השלמתי מניין  מזניק את המאסטרו, שרונאס- באמת שהעבודה שלך לדייג שרואה מהצד היא תאווה לעיניים.. קריאה של נתוני הים.. חוץ משינוי המקום: (ה' שלח לך סלע כמו שאומרים "שמור מראש") הכל היה בניסוי וטעיה.. ניסית משיכות עדינות, עברת למשיכות מוריס  עם כבל/בלי כבל וכו' קיצר אחי נתת עבודה לפנים!!! כן ירבו לנו ימים כאלה, חברים מחוייכים עם שמש מעלינו שחילרים מדממים רעשים של קלצ'ים מזמזמים לעיתים רשתות וגאנז'ים בתפוסה מלאה... מה עוד נבקש!? ניפגש שוב בחוף  חברים יותר חשוב מדגים,ובהחלט נתתם כיוון למרות שכבר כיוונתי לשם  שהגעתי שמחתי לראות אצלך כבר שחילר מלא, זה היה יום נדיר שנזכור כנראה עד עונה הבאה בשמחות אחי ותודה שאתה קיים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|