סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
א י ן ד ג י ם !!!!!!!!!!!!
|
-------------------------------
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
א י ן ד ג י ם !!!!!!!!!!!!
יש דגים ויש דיג קצת סבלנות והתמדה התוצאה עוד תגיע
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
החודש וחצי שעברו עלינו לא היה מזג אוויר יציב כך שחשוב לדעת שהבעיה לא אצלך
תתאזר בסבלנות ..ותחכה שמזג האוויר והים יתייצבו טיפה ואז כדאי לנסות
בנתיים תוכל ללמוד את הדמויים שלך ואיך להפעיל אותם..זה חשוב יותר מתפיסה
חזרתי מהים  הבחור שולט יופי ברזי התפעול של הדמויים  היה כיף אפילו שהדגים לא שתפו פעולה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חזרתי מהים  הבחור שולט יופי ברזי התפעול של הדמויים  היה כיף אפילו שהדגים לא שתפו פעולה  כל הכבוד אביחי על המפגשון והעזרה לכלל החברים לפי מה אתה אומר אז זה עניין של זמן שנראה דוח תפיסה ממנו 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
חזרתי מהים  הבחור שולט יופי ברזי התפעול של הדמויים  היה כיף אפילו שהדגים לא שתפו פעולה  כל הכבוד אביחי על המפגשון והעזרה לכלל החברים לפי מה אתה אומר אז זה עניין של זמן שנראה דוח תפיסה ממנו  אכן עניין של זמן הבחור תותח 
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
טוב אז ככה.. תודה לאביחי וארז ה-ת-ו-ת-ח-י-ם על בוקר כיפי של דיג(תודה גדולה גם על שיעור הז'רז'ור וההדגמות) אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד - אנשים סופר נחמדים עם אין סוף סבלנות וידע !!!  למרות שהשארנו את כל הדגים במים היה פצצה!! אני הרבה פחות מתוסכל עכשיו .. 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
טוב אז ככה.. תודה לאביחי וארז ה-ת-ו-ת-ח-י-ם על בוקר כיפי של דיג(תודה גדולה גם על שיעור הז'רז'ור וההדגמות) אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד - אנשים סופר נחמדים עם אין סוף סבלנות וידע !!!  למרות שהשארנו את כל הדגים במים היה פצצה!! אני הרבה פחות מתוסכל עכשיו ..  את ארז לא יצא לי להכיר אבל ברגע שמכירים את אביחי שוכחים שאין דגים. אני פגשתי את אביחי פעם אחת (  ) בדייג ומס' פעמים בלי קשר לדייג , הבחור א ל ו ף . אביחי לתשומת ליבך - פעם אחת בדייג זה לא תקין. 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
טוב אז ככה.. תודה לאביחי וארז ה-ת-ו-ת-ח-י-ם על בוקר כיפי של דיג(תודה גדולה גם על שיעור הז'רז'ור וההדגמות) אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד - אנשים סופר נחמדים עם אין סוף סבלנות וידע !!!  למרות שהשארנו את כל הדגים במים היה פצצה!! אני הרבה פחות מתוסכל עכשיו ..  את ארז לא יצא לי להכיר אבל ברגע שמכירים את אביחי שוכחים שאין דגים. אני פגשתי את אביחי פעם אחת (  ) בדייג ומס' פעמים בלי קשר לדייג , הבחור א ל ו ף . אביחי לתשומת ליבך - פעם אחת בדייג זה לא תקין.  אז ככה תיקון קטן ברשותכם לאחי קוראים אייל ולא ארז אני נהנה מאוד מהחברות לא פחות מהדיג עצמו ואני שמח לפגוש חברים חדשים ואיכותיים כמוכם  כך שפגישות דיג חוזרות הם חובה  ואולי נעשה לקובי הסבה לפיתיונות מהחוף וכך נוכל לשבת ביחד www_MyEmoticons_com__fishing;בים גם בלילה לג'רג'ר הבחור כבר יודע אז מפגשון בוקר חובה גם 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 22, 2012, 13:40:01 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מי זה בועז ? חשבתי שקוראים לו קובי  אביחי - הדגים אוהבים אותך (השיער ) בצבע אחר. הצבע הנוכחי לא מניב תקיפות ......
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
טוב אז ככה.. תודה לאביחי וארז ה-ת-ו-ת-ח-י-ם על בוקר כיפי של דיג(תודה גדולה גם על שיעור הז'רז'ור וההדגמות) אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד - אנשים סופר נחמדים עם אין סוף סבלנות וידע !!!  למרות שהשארנו את כל הדגים במים היה פצצה!! אני הרבה פחות מתוסכל עכשיו ..  את ארז לא יצא לי להכיר אבל ברגע שמכירים את אביחי שוכחים שאין דגים. אני פגשתי את אביחי פעם אחת (  ) בדייג ומס' פעמים בלי קשר לדייג , הבחור א ל ו ף . אביחי לתשומת ליבך - פעם אחת בדייג זה לא תקין.  אז ככה תיקון קטן ברשותכם לאחי קוראים אייל ולא ארז אני נהנה מאוד מהחברות לא פחות מהדיג עצמו ואני שמח לפגוש חברים חדשים ואיכותיים כמוכם  כך שפגישות דיג חוזרות הם חובה  ואולי נעשה לקובי הסבה לפיתיונות מהחוף וכך נוכל לשבת ביחד www_MyEmoticons_com__fishing;בים גם בלילה לג'רג'ר הבחור כבר יודע אז מפגשון בוקר חובה גם  אויש רק עכשיו שמתי לב  ככה זה עם אחים,הם קוראים אחד לשני "אחי" כל הזמן  אגב דיג פתיונות הציוד כבר מוכן ליד הדלת רק תגידו מתי.. נ.ב-מי זה בועז?  חחחחחחח
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
טוב אז ככה.. תודה לאביחי וארז ה-ת-ו-ת-ח-י-ם על בוקר כיפי של דיג(תודה גדולה גם על שיעור הז'רז'ור וההדגמות) אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד - אנשים סופר נחמדים עם אין סוף סבלנות וידע !!!  למרות שהשארנו את כל הדגים במים היה פצצה!! אני הרבה פחות מתוסכל עכשיו ..  את ארז לא יצא לי להכיר אבל ברגע שמכירים את אביחי שוכחים שאין דגים. אני פגשתי את אביחי פעם אחת (  ) בדייג ומס' פעמים בלי קשר לדייג , הבחור א ל ו ף . אביחי לתשומת ליבך - פעם אחת בדייג זה לא תקין.  אז ככה תיקון קטן ברשותכם לאחי קוראים אייל ולא ארז אני נהנה מאוד מהחברות לא פחות מהדיג עצמו ואני שמח לפגוש חברים חדשים ואיכותיים כמוכם  כך שפגישות דיג חוזרות הם חובה  ואולי נעשה לקובי הסבה לפיתיונות מהחוף וכך נוכל לשבת ביחד www_MyEmoticons_com__fishing;בים גם בלילה לג'רג'ר הבחור כבר יודע אז מפגשון בוקר חובה גם  אויש רק עכשיו שמתי לב  ככה זה עם אחים,הם קוראים אחד לשני "אחי" כל הזמן  אגב דיג פתיונות הציוד כבר מוכן ליד הדלת רק תגידו מתי.. נ.ב-מי זה בועז?  חחחחחחח  בועז זה אח של ארז  ולגבי דיג הפיתיונות תהייה מוכן  כנראה שבחמישי תקבל 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|