פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מוכר את הסירה שלי (עוגנת באילת) |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מוכר את הסירה שלי (עוגנת באילת) (נקרא 2527 פעמים) |
הדפסה |
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
זהו, הגיע הרגע המפחיד ביותר, צריך למכור את הסירה כי עוברים לחו"ל. אז ככה, הסירה עוגנת באילת, יש לה מקום במרינה.  דגם הסירה הוא Fourwins 205 אורך 6 מטר רוחב 2.03 מטר מנוע 2 פעימות 150 כ"ס (מרקורי) שעבר טיפול לפני שעה וחצי של המנוע..  הסירה במצב טוב (מלאה אבק, אבל חיה רעה במים), עברה צביעה וטיפול לפני שנה וחצי בערך. כושר שיט ייגמר בתחילת אפריל.  הסירה נמכרת עם הפישפיינדר שלי (האמינבירד HD 598 אם אינני טועה) כל הציוד הנדרש נמצא בסירה למעט פירוטכני ומטף שצריך בדיקה (נוריד 1000 מהמחיר) שאלות ופרטים עדיף לעשות כאן ולא בסלולארי... מחיר מבוקש 39,000. תמונות יעלו בהמשך (אשלח את המכונאי שלי לצלם)  אז מי רוצה סירה....? 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2019, 16:22:13 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שי, פרסם בקבוצת האילתים, או שתעביר לי תמונות ואני אפרסם. נראה כמו עיסקה טובה! בהצלחה...
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד שי, שיהיה המון בהצלחה במכירה... אבל עוד יותר במעבר לחו"ל... אל תיעלם מהפורום אחרי המעבר לחו"ל 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
בס"ד שי, שיהיה המון בהצלחה במכירה... אבל עוד יותר במעבר לחו"ל... אל תיעלם מהפורום אחרי המעבר לחו"ל  תודה רבה, ברור שלא איעלם.. אתחיל להעלות דוחות מתוקים מפורטוגל. 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נשמח לתמונות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
מעט תמונות, יחסית ישנות. לכשאצלם אותה אוסיף עוד..
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הפצתי בין האילתים, שי. הסירה נראית טוב בהצלחה
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
הפצתי בין האילתים, שי. הסירה נראית טוב בהצלחה תודה יקירי. התמונות קצת ישנות והסירה עברה קצת שינויים לאורך השנים. הכסאות הקדמיים פורקו. את הגגון שיניתי כך שיהיה קל יותר להוציא מקל מהדופן. תודה שוב על ההפצה. נתראה..
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הפצתי בין האילתים, שי. הסירה נראית טוב בהצלחה תודה יקירי. התמונות קצת ישנות והסירה עברה קצת שינויים לאורך השנים. הכסאות הקדמיים פורקו. את הגגון שיניתי כך שיהיה קל יותר להוציא מקל מהדופן. תודה שוב על ההפצה. נתראה.. בס"ד שי, אם התמונות לא משקפות את הסירה היום, הייתי מציע לך לשים תמונות מעודכנות. זה יחסוך הרבה יכוחים וגם עוגמת נפש באם משהו יטרח להגיע עד אילת ולבסוף לא יראה את מה שהוא ציפה לראות.
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
הפצתי בין האילתים, שי. הסירה נראית טוב בהצלחה תודה יקירי. התמונות קצת ישנות והסירה עברה קצת שינויים לאורך השנים. הכסאות הקדמיים פורקו. את הגגון שיניתי כך שיהיה קל יותר להוציא מקל מהדופן. תודה שוב על ההפצה. נתראה.. בס"ד שי, אם התמונות לא משקפות את הסירה היום, הייתי מציע לך לשים תמונות מעודכנות. זה יחסוך הרבה יכוחים וגם עוגמת נפש באם משהו יטרח להגיע עד אילת ולבסוף לא יראה את מה שהוא ציפה לראות. אכן, צודק.. כרגע אלו התמונות שיש לי והן משקפות את הסירה כמעט לחלוטין. הגגון עבר שינוי והכיסאות יצאו. מעבר לזה אין שינוי. . בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי את דבריך ואכן אדאג לתמונות עדכניות וכן לעדכן כל קונה פוטנציאלי בשינוי המדובר. תודה ידידי ויישר כח. 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הפצתי בין האילתים, שי. הסירה נראית טוב בהצלחה תודה יקירי. התמונות קצת ישנות והסירה עברה קצת שינויים לאורך השנים. הכסאות הקדמיים פורקו. את הגגון שיניתי כך שיהיה קל יותר להוציא מקל מהדופן. תודה שוב על ההפצה. נתראה.. בס"ד שי, אם התמונות לא משקפות את הסירה היום, הייתי מציע לך לשים תמונות מעודכנות. זה יחסוך הרבה יכוחים וגם עוגמת נפש באם משהו יטרח להגיע עד אילת ולבסוף לא יראה את מה שהוא ציפה לראות. אכן, צודק.. כרגע אלו התמונות שיש לי והן משקפות את הסירה כמעט לחלוטין. הגגון עבר שינוי והכיסאות יצאו. מעבר לזה אין שינוי. . בכל מקרה, לקחתי לתשומת ליבי את דבריך ואכן אדאג לתמונות עדכניות וכן לעדכן כל קונה פוטנציאלי בשינוי המדובר. תודה ידידי ויישר כח.  בס"ד בכיף ובשמחה תמיד  בתור אחד שכרגע מחפש רכב, אני יודע כמה התמונות חשובות וכמה היו חוסכות לי זמן 
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|