היות ואני לא, אז אני אשאל שוב - מה עושה אחד לא נורמלי?

גילוי נאות - אני מבקר בחנות מידי פעם, לא תמיד קונה, אבל תמיד מתקבל בסבר פנים יפות וכוס קפה.
שעה וחצי זה די והותר זמן לעבור על כל המקלות וכל הרולרים, כל ביקור אני קודם כל ניגש לטווין פאואר ומסובב לה את הידית כמה סיבובים - בשביל להרגע לפני שאני מתחיל לבדוק מה התחדש מאז הביקור האחרון, להתעדכן ולראות מה חדש - מי שלא ביקר לא יודע, אבל החנות מפוצצת רולרים ומקלות.
על ג'יגים אני לא מתעכב - יש לי סקוויד-ג'יגים משלי ואני לא בוגד בהם

הפעם נתקלתי במקל ג'יג אולטראלייט חדש של פרוקס בצבע אדום סקסי

מקל כזה עדיין אין לי וזו הפעם הראשונה שאני נתקל במקל כזה בארץ - מיועד לג'יגים 2 - 3 OZ (בעיברית - כ 55 - 85 גר') מתאים לרולר קטן עם חוט 20 ליב' לכל היותר - מה יש להרחיב: אולטרא לייט. דג של 2 קילו על מקל כזה, יהיה חוויה. פרידה של 200 גר' תיתן אקשן ברמה שמקל כבד יספק רק עם דג של 5 קילו...
אם הג'יג לייט עשה כזו מהפכה - הן בתודעה והן בתפיסות - במיוחד בקיאקים אבל גם בסירות, מעניין מה יעשה הג'יג אולטראלייט. הייתי חייב לבדוק. אני עוד זוכר את ההנאה שביציאה הראשונה עם הלייט - המייג'ור קראפט והאווט עם שאולי וארני, ואני רואה שזה הכיוון, יש כבר לא מעט חברים שירדו מה 150 גר' לכיוון ה 100 גר' וזה מקל עוד יותר לייט מהם, מקל כזה כבר דורש רולר קטן באמת מקל כזה כבר דורש ממהדייג ליהיות מקצועי. התחושה שלי היא שאפילו האווט SX עם ה 400 גר' שלו מעט גדול במידה אחת על המקל הזה. מקל כזה אולי דורש רולר שוכב LOW PROFILE ולגרסת הספינינג רולר 3000 מקסימום אולי 4000, וכאמור - חוט בד כמובן, 15, או 20 ליב' לכל היותר

מילים טובות על השירות של יוסי סרגוס - שלעיתים מצטייר מעל דפי הפורום כמחוספס משהו - כתבו אחרים כבר לפני, אני משוכנע שכמעט כל מי שנכנס לחנות קונה בכייף והוא לקוח מרוצה שגם חוזר, (לדוגמא - אני), אבל אוסיף מילה משלי: רובנו ירוץ מייד להתלונן על כל עוולה שקרתה לו - וזה בסדר - זו דרך מצויינת להודיע לחברים מפני מי יש להזהר, אבל מעטים יקומו ויספרו: 'הנה היתה לי חוויית קניה טובה' (כי אולי לחלק זה יראה כמו התחנפות או אני לא יודע מה) - אז הנה, אני אהיה בין הראשונים שקמו ואומר - היתה לי חוויית קניה טובה - שתדעו לא רק איפה לא לקנות אלא גם איפה כן לקנות.
גילוי נאות שני - אני לקוח מרוצה של האינטרנט, ובכל זאת... הנה, אני גם קונה בארץ - החנויות בפורום מציעות לחברים מבצעים יפים - נצלו אותם. תגלו שבחלק מהמקרים זה אפילו זול יותר מחו"ל.
ביציאה הבאה עם הקיאק המקל יבדק וידווח (מישהו רוצה להמר כמה אבונפחות יצאו