בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  המלצה על סטרדיק
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: המלצה על סטרדיק  (נקרא 4340 פעמים) הדפסה
Fish
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: המלצה על סטרדיק
« הגיב #15 ב- : ינואר 29, 2019, 15:42:10 PM »
ראשית תודה רבה לכולם על התשובות הנהדרות והרצון לעזור.

שנית, יש לזכור שאני חדש בכל הנוגע לזירזור דגים. הסיבה שבה התבייתתי על הסטראדיק 4000 ci4 היא מכיוון שראיתי לא מעט דייגים עובדים עם הדגם הזה (ביניהם שרגא ועוד חברים אישיים שלי).

הסיבה שכביכול ה4000 קורץ לי יותר היא מכיוון שיש אצלנו בדרום לא מעט גומברים גדולים שדורשים לעיתים חוט (זה מה שאמרו לי חברים, בתור אחד שטירגט אותם בפתיון עד היום, בואו נגיד שלא בדיוק הייתי מביא להם חופש מיותר.. ) . בנוסף רולר גדול גם ייזרוק רחוק יותר-ולעיתים זה נדרש...

לכן אולי כדאי רולר במידה אחת גדולה יותר, גם אם צריך להלביש קצת יותר באקינג (ההבדל משקל בין 3000 ל4000 הוא זניח- הבדל של 10 גרם).

מה דעתכם? האם השיקולים שלי מוצדקים?
 IP: [ מחובר ]
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #16 ב- : ינואר 29, 2019, 16:18:57 PM »
ראשית תודה רבה לכולם על התשובות הנהדרות והרצון לעזור.

שנית, יש לזכור שאני חדש בכל הנוגע לזירזור דגים. הסיבה שבה התבייתתי על הסטראדיק 4000 ci4 היא מכיוון שראיתי לא מעט דייגים עובדים עם הדגם הזה (ביניהם שרגא ועוד חברים אישיים שלי).

הסיבה שכביכול ה4000 קורץ לי יותר היא מכיוון שיש אצלנו בדרום לא מעט גומברים גדולים שדורשים לעיתים חוט (זה מה שאמרו לי חברים, בתור אחד שטירגט אותם בפתיון עד היום, בואו נגיד שלא בדיוק הייתי מביא להם חופש מיותר.. ) . בנוסף רולר גדול גם ייזרוק רחוק יותר-ולעיתים זה נדרש...

לכן אולי כדאי רולר במידה אחת גדולה יותר, גם אם צריך להלביש קצת יותר באקינג (ההבדל משקל בין 3000 ל4000 הוא זניח- הבדל של 10 גרם).

מה דעתכם? האם השיקולים שלי מוצדקים?
עם חוט רציני ועם באקינג, 3000hg, מתאים!!!

4000 , יותר מדי!!!, אין לך בו צורך למקל שברשותך!!!

מארט  אתה בסדר
-------------------------------
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : פברואר 03, 2019, 00:53:04 AM »
בס"ד

רק תבדוק גדלים בדאיווה המידות לא תואמות לשימאנו לרוב ה3000 שלהם זה כמו 4000 בשימאנו לדוגמה.
ו

בעקבות התגובה הזו של דובדוב, עלתה לי שאלה... אז מה זה בעצם המספר הזה שאמור לציין את גודל השפולה?
האם גודל 3000 לא אמור לציין גודל סטנדרטי, ואז שאר החברות מתאימות את עצמם אליהן?

הרי כשאני הולך לקנות נעל ADIDAS ובוחר במידה 42 אז היא בגדול אותו גודל של NIKE מידה 42 - כי המידה אמורה לייצג אורך נעל וכו'... אני כמובן לא משווה בין דגמי נעליים לדגמי רולרים (ואני יודע שיגידו שמידה 42 של ADIDAS היא לא בדיוק על המילימטר כמו NIKE... ).

אבל בכל זאת אשמח להבין מה משמעות הגודל (המספר) של השפולה.
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : פברואר 03, 2019, 05:27:51 AM »
אברהם, התשובה היא לא... אלה לא מידות אוניברסאליות, מוחלטות, אלא מידות יחסיות, 3000 יהיה יותר קטן מ-3500 ויותר גדול מ-2500. גם בין סדרות ודגמים שונים שלא אותו יצרן אין אחידות במידות, אז בין יצרנים שונים? תמיד צריך לקרוא את המפרט של הרולר ולהתעכב על הקיבולת, המספרים לא באמת מצביעים על קיבולת השפולה (למרות שזה בעצם מה שאומר המספר...)
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : פברואר 03, 2019, 12:38:33 PM »
בס"ד

אברהם, התשובה היא לא... אלה לא מידות אוניברסאליות, מוחלטות, אלא מידות יחסיות, 3000 יהיה יותר קטן מ-3500 ויותר גדול מ-2500. גם בין סדרות ודגמים שונים שלא אותו יצרן אין אחידות במידות, אז בין יצרנים שונים? תמיד צריך לקרוא את המפרט של הרולר ולהתעכב על הקיבולת, המספרים לא באמת מצביעים על קיבולת השפולה (למרות שזה בעצם מה שאומר המספר...)

קובי, קודם כל תודה רבה על התשובה.
השאלה אם כן, מאיפה המספרים האלו דווקא הגיעו? למה דווקא 3000? או 4000 וכו'? מה אמור לעמוד מאחורי המספרים הללו?
Shahar Cohen

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : פברואר 04, 2019, 14:08:43 PM »
בס"ד

השאלה אם כן, מאיפה המספרים האלו דווקא הגיעו? למה דווקא 3000? או 4000 וכו'? מה אמור לעמוד מאחורי המספרים הללו?

אברהם
כל יצרן נון מספר אחר לדגמי הרולרים שלו ,,,שימנו ודייאווה זה 1000, 2000, 3000 וכו'
באוקומה למשל יש דגמים עם 30, 35 , 40 בדגם

אי אפשר לקחת מידת רולר כדבר אונברסלי ( דרך אגב גם גדלי השפולות בין רולרים חדשים וישנים מעט שונה בקיבולת החוט, באותו סוג וחברה)
לכן אני מאד מתחבר למה שקובי ומארט אומרים , מה שקובע הוא החוט איתו אתה משתמש ( וכמובן מתאים לחכה שלך)
ואז תראה את כמות החוט שנדרשת לך ותבחן איזה שפולה (גודל) הכי מתאים לך
עריכה אחרונה: פברואר 04, 2019, 14:09:55 PM על ידי Shahar Cohen
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : פברואר 04, 2019, 14:15:23 PM »
בס"ד

אברהם
כל יצרן נון מספר אחר לדגמי הרולרים שלו ,,,שימנו ודייאווה זה 1000, 2000, 3000 וכו'
באוקומה למשל יש דגמים עם 30, 35 , 40 בדגם

אי אפשר לקחת מידת רולר כדבר אונברסלי ( דרך אגב גם גדלי השפולות בין רולרים חדשים וישנים מעט שונה בקיבולת החוט, באותו סוג וחברה)
לכן אני מאד מתחבר למה שקובי ומארט אומרים , מה שקובע הוא החוט איתו אתה משתמש ( וכמובן מתאים לחכה שלך)
ואז תראה את כמות החוט שנדרשת לך ותבחן איזה שפולה (גודל) הכי מתאים לך

בס"ד

תודה רבה שחר  אתה בסדר

אין ספק שאני מבין את מה שקובי ומארט כתבו... פשוט חשבתי שאולי יש איזה סיבה לבחירה הזו של הגדלי מידות.

עריכה אחרונה: פברואר 04, 2019, 14:16:42 PM על ידי אברהם כהן
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for