פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מעבר לים - לדוג בחו"ל (אחראי: Kobiarava)
   טיול דייג בספרד --מי עשה? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טיול דייג בספרד --מי עשה? (נקרא 6887 פעמים) |
הדפסה |
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש אינפורמציה לחבר מי היה בטיול דייג לספרד כולל השכרת סירה בנהר תודה עוזי 0526067782
|
|
|
|
|
מחפש אינפורמציה לחבר מי היה בטיול דייג לספרד כולל השכרת סירה בנהר תודה עוזי 0526067782
אם החבר שלך מעוניין בדייג במתוקים, קרפיונים ושפמנונים מהגדולים בעולם, הייתי ממליץ על דייג בנהר ה-ebro. הייתי שם יותר מפעם אחת...אבל אותי מימנו שם... כנס בגוגל ebro river fishing, ויתן לך מלא אתרים. אני יכול להמליץ על : https://nick-shattock-ebro-carp-fishing.business.site/אבל יש עוד הרבה. אורך הנהר כ-900 קמ+, וכולל את ימת caspe. בהצלחה, מארט  נ.ב יש צורך בהוצאת רשיונות דייג במקום. הדייג שם c&r.
|
-------------------------------
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד אם החבר שלך מעוניין בדייג במתוקים, קרפיונים ושפמנונים מהגדולים בעולם, הייתי ממליץ על דייג בנהר ה-ebro. הייתי שם יותר מפעם אחת...אבל אותי מימנו שם... כנס בגוגל ebro river fishing, ויתן לך מלא אתרים. אני יכול להמליץ על : https://nick-shattock-ebro-carp-fishing.business.site/אבל יש עוד הרבה. אורך הנהר כ-900 קמ+, וכולל את ימת caspe. בהצלחה, מארט  נ.ב יש צורך בהוצאת רשיונות דייג במקום. הדייג שם c&r. מארט, כמה ידעתי שתשובה טובה שכזו רק אתה יכול לענות...
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נהר האברו הוא קו חיים בסביבה הים תיכונית. מעבר לעובדה שכנהר הוא שוקק חיים ומאפשר חווית דייג מטורפת למים מתוקים, השפך שלו יוצר דלתא אל הים התיכון, ושם יש דיג במים מלוחים שאנחנו יכולים רק לחלום עליו כאן בארץ, המינים הכי מבוקשים פה אצלנו בים תיכון- לברקים, אריענים, אנטיאסים, גומברים, הכל במימדי אקסטרא אקסטרא לארג', וטיפה החוצה לים גם טונות כחולות בגדלים ותדירות יוצאים מגדר הרגיל... לסיכום, בספרד- נהר ה- ebro, רצית מתוקים- במעלה הנהר, רצית מלוחים- במורד הנהר, בטוח שלא תתאכזב... ebro delta סרטון להדגמהמי שחד עין מספיק יזהה בסרטון את אחד החברים שלנו מאילת, מדייגי ה- big game הרציניים ביותר בארץ, משה משיח (תופס ומשחרר כחולה של 50+ קילו)
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2019, 06:30:19 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אם החבר שלך מעוניין בדייג במתוקים, קרפיונים ושפמנונים מהגדולים בעולם, הייתי ממליץ על דייג בנהר ה-ebro. הייתי שם יותר מפעם אחת...אבל אותי מימנו שם... כנס בגוגל ebro river fishing, ויתן לך מלא אתרים. אני יכול להמליץ על : https://nick-shattock-ebro-carp-fishing.business.site/אבל יש עוד הרבה. אורך הנהר כ-900 קמ+, וכולל את ימת caspe. בהצלחה, מארט  נ.ב יש צורך בהוצאת רשיונות דייג במקום. הדייג שם c&r.  מלא ידע חשוב
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה
עוזי
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
עוזי, בעוד 4 חודשים הבחור יכול לבוא להתנדב בהקמה של החווה ולהתפרע על הפורלים ודגי הבס בנהר שלי. אהלן וסהלן... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הזמן עובר מהר... תשאיר משהוא גם לנו כשנגיע
עוזי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מארט וקובי, כרגיל, הידע העצום שלכם מגיע גם לספרד - שאפו על ההסברים... ebro delta סרטון להדגמהמי שחד עין מספיק יזהה בסרטון את אחד החברים שלנו מאילת, מדייגי ה- big game הרציניים ביותר בארץ, משה משיח (תופס ומשחרר כחולה של 50+ קילו) מושון הוא אכן אחד ה-מקצוענים... דייג על ללא ספק... אם תרצה עוזי, אסדר לך מולו הדרכה והסברים טלפונית...
|
|
|
|
Sailfish
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
אהלן,
היינו 4 חברים שנה שעברה במאי בשפך נהר האברו.
בנהר יש פעילות בעיקר של גומברים ממש במוצא, אם יתמזל מזלך תיפול על לברק או יותר טוב - על אריען אבל הסבירות הגבוהה ביותר היא לגומברים במוצא. הרבה סרטונים של אריענים משם אבל הסקיפר אמר לנו שהם הופכים יותר ויותר נדירים....
ביציאה עם סירה כמה ק"מ החוצה - יש טונות כחולות - במאי זה התחלת העונה - צריך לבדוק מתי בדיוק נגמרת הגבלת הדייג ומותר לדוג אותם. ביוני ויולי המצב יותר טוב מבחינת כחולות להבנתי.
לנו היו יומיים בחוץ עם סירה, יום אחד חלש מבחינת רתיחות וביום השני הרבה רתיחות ודג בודד של כ-40 קילו שננעל ועלה לסירה לבוק צילומים. מאבק של שעה ועשרים כשכל הצוות עובד.....
עלות כ-500 יורו ליציאה למיטב זכרוני.
יש הרבה צ'רטרים ממש על שפך הנהר - שלנו היה בחור נחמד מאוד בשם מרטין.
אין הרבה מה לעשות חוץ מדייג באיזור - יש מסעדות נחמדות ועיירות קטנות וחביבות.
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי לכולם, מקפיץ דיון ישן עם שאלה, בשפך הנהר, המיזוג עם הים התיכון, הדיג נעשה מסירה או שיש שם גם דיג חופי פורה?, כמובן מתייחס לזרזר מהחוף/ סלעים במדרונות ההרים וכו.
שי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי לכולם, מקפיץ דיון ישן עם שאלה, בשפך הנהר, המיזוג עם הים התיכון, הדיג נעשה מסירה או שיש שם גם דיג חופי פורה?, כמובן מתייחס לזרזר מהחוף/ סלעים במדרונות ההרים וכו.
שי
יש שם גם דיג מעניין מאוד מהחוף, כמו שנאמר, דגה ים תיכונית אופיינית אבל שופעת- לברקים, גומברים, אריענים, אבל כמובן שהכחולות זה מסירות
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מחפש כחולות, כן מחפש שעה חופי במיטבו, אין לי בעיה עם דגי הים התיכון..בטח אם הם מגיעים במידה XL.
אגב זה אומר גם טרכונים בהמות? אולי דוראדו?
שי
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|