פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עונת קרפיונים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עונת קרפיונים (נקרא 1907 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 11/1/2019 | כנרת - צפון | מים מתוקים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12.00 | פתיון צמחי אחר - | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 5 |
הדו"ח:טוב גם תורי הגיע ובגדול אז אחרי תקופה של נסיונות רבים של תפיסת מפלצת בכינרת סוף סוף זה קורה!  יוצאים לכיוון הכינרת בשעה 7 בבוקר תופסים לנו מקום בין עשרות דייגים שזורקים כל אחד 4 חקות (ספרתי לפחות 30 חקות) מתחילים לפרוס ציוד ולהכין תערובת , לאחר שעשתיים של נסיונות לא מצליחים להעלות כלום ושום דבר וקצת מתחילים להתאכזר , ניגשים אליינו דייגים שנראים מקצוענים בטירוףףף שהוציאו כבר כמה דגים לא רעים , הדייגים מזצכלים לינו על הציוד ואחד מהם אומר לי שרק חוט הדייג שלו שווה לכל הציוד שאני מחזיק
|
|
|
|
|
יפה מאד! הסוד בהתמדה והתמקצעות לא בשווי הציוד בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חמוד ה"מקצוען" הזה. מת עליהם, הפוזה של אלה שמשכיבים את כל מה שאין להם כדי להיראות מקצוענים, רק כדי לקשקש על החוף עם חזה מנופח שיש להם סטלה ומקל בראנזינו, אבל הכי כיף זה לעשות להם בית ספר כשהם עומדים ומברברים ואתה תופס דגים... דרך אגב, הדו"ח מרגיש לי חתוך, איפה תיאור התפיסה עצמה? יופי של קרפיון, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צוחק מי שצוחק אחרון ציוד מהשורה הראשונה זה טוב ויפה אבל גם צריך לדעת מה לעשות איתו ומי שיודע מה לעשות יצליח להוציא דגים גם עם חוט וקרס שמחזיקים ביד תודה על הדוח נשמח לקבל קצת פרטים עם איזה פתיון עבדתם מיקום כללי בו התבצע הדייג לא חיבים נקודה מדוייקת תנאי המים ומזג אוויר ועוד פרטים שתמצא לנכון לשתף
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה קרפיון כול הכבוד 
|
|
|
|
|
חמוד ה"מקצוען" הזה. מת עליהם, הפוזה של אלה שמשכיבים את כל מה שאין להם כדי להיראות מקצוענים, רק כדי לקשקש על החוף עם חזה מנופח שיש להם סטלה ומקל בראנזינו, אבל הכי כיף זה לעשות להם בית ספר כשהם עומדים ומברברים ואתה תופס דגים... דרך אגב, הדו"ח מרגיש לי חתוך, איפה תיאור התפיסה עצמה? יופי של קרפיון, תודה על השיתוף!
 רשמתי סיפור שלם דרך הנייד ומשום מזה זה לא מופיע , רק חלק ממנו פורסם אין אפשRות לערוך את הפוסט שליש??
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 רשמתי סיפור שלם דרך הנייד ומשום מזה זה לא מופיע , רק חלק ממנו פורסם אין אפשRות לערוך את הפוסט שליש?? כנראה הנייד הכניס תו לא חוקי שחתך את הדוח. שלח אלי במסר את שאר הדוח ואוסיף
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 רשמתי סיפור שלם דרך הנייד ומשום מזה זה לא מופיע , רק חלק ממנו פורסם אין אפשRות לערוך את הפוסט שליש?? אלכס, חבל שאתה עובד עם 2 פרופילים... אם היית מעלה את הדו"ח מהפרופיל הותיק יותר שלך, היית יכול לערוך (בגלל התניות של המערכת), אבל פרופיל חדש לא יכול לערוך... כמו שהציע שרגא, אתה יכול לשלוח לאחד מאיתנו המנהלים את ההמשך בפרטי ונערוך את ההודעה, או שפשוט תמשיך את הדוח בעוד תגובה פה בשירשור ואנחנו כבר נגזור ונדביק במקום המתאים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 רשמתי סיפור שלם דרך הנייד ומשום מזה זה לא מופיע , רק חלק ממנו פורסם אין אפשRות לערוך את הפוסט שליש?? אלכס, חבל שאתה עובד עם 2 פרופילים... אם היית מעלה את הדו"ח מהפרופיל הותיק יותר שלך, היית יכול לערוך (בגלל התניות של המערכת), אבל פרופיל חדש לא יכול לערוך... כמו שהציע שרגא, אתה יכול לשלוח לאחד מאיתנו המנהלים את ההמשך בפרטי ונערוך את ההודעה, או שפשוט תמשיך את הדוח בעוד תגובה פה בשירשור ואנחנו כבר נגזור ונדביק במקום המתאים כפי שציין קובי, התניית המערכת מאפשרת עריכה למי שיש מעל 8 הודעות תגובות. מעבר לכך, מיותר ולא מתאים לעבוד עם שני פרופילים. מציע שתשבית את הפרופיל החדש שהעלה את הדו"ח ותמשיך עם הותיק. אילו היית מעלה את דו"ח הדיג עם הפרופיל הותיק - גם לא היה קושי לערוך.
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של קרפיון, האם שוחרר או נלקח ? אחלה דוח שמח שתפסתם, ותעזוב אותך מכל המתלהבים האלו שנראים מקצועיים ועושים עליך פוזה. דייג טוב יתפוס גם אם הוא עם מקל מטאטא, ברור שציוד טוב זה בונוס אבל זה לא העיקר.
במיוחד בדייג קרפיונים החכמה היא למצוא את הנקודה המתאימה למפות את השטח ולהבין מתי ואיפה לצאת לדייג. קרפיונים זו תורה שלמה שמי שנכנס אליה לעומק מבין שאין לה סוף ללמידה. במקרה שלכם מאמין שלא בדקתם וחיפשתם נקודה והיה לכם מזל וזה גם כן דבר חשוב, בנוסף שבחורף הם מתקרבים לחוף ככה שסיכוי טוב יותר לתפוס.
|
|
|
|
|
יופי של קרפיון , כל הכבוד 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »