פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   דיון בכנסת על איסור הדיג הספורטיבי בחופי אכזיב - בהשתתפות י.ע.ד |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיון בכנסת על איסור הדיג הספורטיבי בחופי אכזיב - בהשתתפות י.ע.ד (נקרא 11039 פעמים) |
הדפסה |
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ממתינים לבשורות טובות
עוזי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יש עדכונים ?
יש מאמין שבהמשך הערב יעלה סיכום לפי חוסר ההתלהבות כנראה שהתוצאות אנמיות 
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
רפאל, זוהר, תודה שנשאתם את קולנו שם היום, מחכים בקוצר רוח לשמוע עדכונים
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
יש עדכונים ?
יש מאמין שבהמשך הערב יעלה סיכום לפי חוסר ההתלהבות כנראה שהתוצאות אנמיות  לא אנמית בכלל בנצי כל חברי הכנסת ללא יוצא מן הכלל היו בעד הדייגים ולא הסכימו להאמין שאנחנו גורמים לנזק שרט"ג אומריםץ חבר הכנסת אכרם חסון היה הכי חריף ובצורה ישירה אמר " רט"ג הורסים כל חלקה טובה ורוצים לחסל את ענף הדייג בישראל"ועוד הוסיף ואמר לכל הנוכחים " יש את תנועת י.ע.ד הנפלאה שאנשיה אחראים ומבינים ומציעים פתרונות, איך זה שאף אחד לא מקשיב להם ? "רפי הציג לחברי הכנסת וסגן השר את מתווה הסדרת הדייג בשמורה כפי שהעלינו בבג"צ , סגן השר וח"כ אמסלם הסתכלו ואמרו שזה נראה מתווה הגיוני וסביר, סגן השר פנה למנכ"ל רט"ג ואמר לו שיבדוק את זה, מה מזה מקובל ואיך הם מיישמים. הוחלט על פגישה נוספת בצפון החודש , כמובן בשיתופנו ונוכחותנו , עם חברי הכנסת והסגן כדי לרדת לשטח. סגן השר אמר שאם יידרש שינוי בתקנות אז זה ייעשה, אולם שינוי זה לא נדרש ואת זה אמרתי באופן אישי גם לח"כ סיידה ( שלא הצליח לומר לסגן ) , וגם לסגן השר מלול בסוף הישיבה באופן פרטי. אנחנו נחדד את זה לפני הפגישה הבאה ובמהלך הפגישה כיוון שזה פשוט מאוד. אותו סעיף שרט"ג משתמשים בו כדי לאשר שייט מנועי בשמורה , שאינו חוקי , הוא הסעיף שמאפשר להתיר דייג.אשאיר עדכונים נוספים, השלמות ותיקון טעויות אם יש לרפי. מציע לכולם להכנס לדף של סיידה בקישור הבא, לתת לו לייק ולקרוא https://www.facebook.com/100027296622899/posts/224776288442257/
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 01, 2019, 10:31:03 AM על ידי TookTook
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לפי מה שאני מה שאני שומע ממכם, נפלתם על אוזניים קשובות ויש רצון ואפילו הם מראים מעשים אמיתיים כמו פגישות המשך. כל הכבוד לכם על שעות של השקעה, בקיאות בחומר ריצה לכל מקום והקדשת הזמן עבור כולנו !!!! זה לא מובן מאליו בימים כאלו שיוצאים מהמקלדת אל החיים האמתיים. אני מכיר כמה שרק מתלוננים וירטואלית 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אלופים אתם! תודה רבה לכם 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הכיוון אופטימי, וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, נקווה שהפגישה הבאה גם תחיל עובדות בשטח ונחזור להינות ממה שנגזל מאיתנו
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בהחלט נקודת אור חיובית. אני רוצה לנצל פה את הבמה ולקרוא לחברים להכיר תודה לח"כים היקרים שקמו לעזרתנו, בראשם דני סיידה, אכרם חסון, דודי אמסלם, מסעוד גנאים ועוד... תקדישו חצי דקה לתת להם לייק בפייסבוק, לכתוב כמה מילות תודה, באמת שבלי התגייסותם לא היינו מתקדמים מילימטר. מי שעוקב אחרינו בדף של י.ע.ד יכול למצוא שם גם הפניות לעמודים הרשמיים של הח"כים, ומי שלא- שיתחיל מיד לעקוב, הלייק הראשון לי.ע.ד ואחריו לח"כים
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט זה נראה שהנושא נלקח ברצינות והלובי למען הדייגים בקרב חברי הכנסת גודל וזה הכול בזכותכם , אז שוב תודה וכול הכבוד לכול מי שפועל למען הנושא
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
יש עדכונים ?
יש מאמין שבהמשך הערב יעלה סיכום לפי חוסר ההתלהבות כנראה שהתוצאות אנמיות  לא אנמית בכלל בנצי כל חברי הכנסת ללא יוצא מן הכלל היו בעד הדייגים ולא הסכימו להאמין שאנחנו גורמים לנזק שרט"ג אומריםץ חבר הכנסת אכרם חסון היה הכי חריף ובצורה ישירה אמר " רט"ג הורסים כל חלקה טובה ורוצים לחסל את ענף הדייג בישראל"ועוד הוסיף ואמר לכל הנוכחים " יש את תנועת י.ע.ד הנפלאה שאנשיה אחראים ומבינים ומציעים פתרונות, איך זה שאף אחד לא מקשיב להם ? "רפי הציג לחברי הכנסת וסגן השר את מתווה הסדרת הדייג בשמורה כפי שהעלינו בבג"צ , סגן השר וח"כ אמסלם הסתכלו ואמרו שזה נראה מתווה הגיוני וסביר, סגן השר פנה למנכ"ל רט"ג ואמר לו שיבדוק את זה, מה מזה מקובל ואיך הם מיישמים. הוחלט על פגישה נוספת בצפון החודש , כמובן בשיתופנו ונוכחותנו , עם חברי הכנסת והסגן כדי לרדת לשטח. סגן השר אמר שאם יידרש שינוי בתקנות אז זה ייעשה, אולם שינוי זה לא נדרש ואת זה אמרתי באופן אישי גם לח"כ סיידה ( שלא הצליח לומר לסגן ) , וגם לסגן השר מלול בסוף הישיבה באופן פרטי. אנחנו נחדד את זה לפני הפגישה הבאה ובמהלך הפגישה כיוון שזה פשוט מאוד. אותו סעיף שרט"ג משתמשים בו כדי לאשר שייט מנועי בשמורה , שאינו חוקי , הוא הסעיף שמאפשר להתיר דייג.אשאיר עדכונים נוספים, השלמות ותיקון טעויות אם יש לרפי. מציע לכולם להכנס לדף של סיידה בקישור הבא, לתת לו לייק ולקרוא https://www.facebook.com/100027296622899/posts/224776288442257/במילה אחת וואוו  בשתי מילים כל הכבוד  בשלוש מילים מוריד את הכובע  בארבע מילים. טוב יאלה תרגעו הבנו  ואני עדיין אומר וטוען שצריכים להוריד את הכפפות ולהתחיל להכנס בהם (ברט"ג) להגיש תלונות במשטרה על התנהלות לא תקינה כגון החרמת הציוד בראש הנקרה שייט ללא תאורה ונסיעה מנהלתית על קו שפל החוף עליהם להפנים ולהבין שהחוק שהם אוכפים לא נותן להם זכות לזלזל בו ולעבור עליו וגם הם צפויים לעונשים בדיוק כמו אחרון האזרחים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 02, 2019, 02:21:39 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
חברים כל הכבוד רפי וזהר טוב ששומעים אתכם מקווה כי העסק לא יעצר בגלל הבחירות הקרובות וכי נצליח להחזיר לעצמנו ולכל הדייגים את קצת הטוב שנשאר לנו במדינה הזו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|