פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תאילנד ואני, ראש בראש |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: תאילנד ואני, ראש בראש (נקרא 7440 פעמים) |
הדפסה |
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
איזה יופי של טיול, חוויות בלי סוף, פשט אחלה! 
|
-------------------------------
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה יופי של טיול, חוויות בלי סוף, פשט אחלה!  רגע... אלה רק החוויות מהדיג... חוץ מזה היו לי גם מעל 30 ימי חופשה בתאילנד, היו עוד המון חוויות
|
|
|
|
|
יפה שהצלחת לשלב ככה את הדייג עם החופשה בהרכב מלא. למרות האכזבות קיבלת אקשן מקווה שיהיה מוצלח עוד יותר בחופשות הבאות.
תודה על השיתוף ועל (עוד) אחלה של דו"ח
|
|
|
|
|
יומן מסע מגניב קובי  מכיר את האיים היטב נהגתי לשרוץ בם חודשים וכמו שאמרת הים שם שחוט ויפה שהצלחת לגרד שם דגים תענוג של חופשה עם המשפחה למרות שהיה גשום . תודה על השיתוף. קובי 
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
חוויה מדהימה קובי! נהנתי לקרוא 
|
|
|
|
|
תענוג קובי פשוט דוח מענג (קראתי פעמיים ) לא משנה מה יצא , העיקר זה הפייטים והפיצוצים שהיו לך  כבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
קובי, דו"ח מרתק, חוויה אמיתית, עוד שנתיים קח את אחד הילדים לים למזל.....
תענוג לעיניים ולדמיון !!
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קראתי בשקיקה כייף שגם הצלחתה לסחוט הנאה מהדייג בחופשה המשפחתית זה לא פשוט. מצד שני אתה שובר לי את החלומות לטווח רחוק לעבור לשם בפנסיה ולשבת בביקתה על חוף שיש בו דייג . ולהעביר את הימים בסטלבט. לשמוע איך הורסים את כל הים בכל מקום עד שממה. זה מבאס
עוזי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תודה רבה לכל המגיבים. הים אמנם מנוצל שם קשות, אבל עדיין יש עניין, במקומות הנכונים בזמן הנכון. הבעיה היתה, שגם כשיש נעילות, קשה להוציא דגים במקומות בהם יש ריף רדוד וצפוף, אם לוחצים יותר מדי, הדג מטייל על חוט מוגבל ומשפשף על הריף הקרוב, אם נותנים לו לרוץ הוא יכול לרדת ולרוץ במקביל לריף, ואז גם ככה החוט ישתפשף... עדיין, כמו שאפשר לקרוא בדו'ח, היה לי אקשן מהנה, המשכתי להיענות לאתגרים שהים הציב בפני, וחוץ מזמן איכות משפחתי של חודש, חזרתי גם עם חוויות דיג מהנות
|
|
|
|
chef 72
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
52
|
|
תענוג איזה יופי כל הכבוד.
|
|
|
|
|
אני קורא את הדוח ומתמלא תחושת החמצה על שבחופשות שלי בתאילנד לא יצאתי לדוג. תוך כדי קריאה עולה תחושה של פספוס מחוויית הדיג שלך שם, אבל אני חושב שדווקא צריך לקחת את זה למקום אחר - חזרת עם תובנות שיזינו דלק במבערים עד לחופשה הבאה בכל יעד אקזוטי. התובנה הגדולה שלי מהדוח היא שבשביל לזכות לחויית דיג מיטבית בתאילנד חייב לצאת ולנסות לממש אותה מסירה. בכל אופן, נהניתי לקרוא ושמח שהצלחת לשלב בין פישינג ל-פלז'ר
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נכון , הדגים בתאילנד עשו לך בית ספר..
הם ידעו מה לעשות ואיך להשתחרר אבל..
בכל זאת מדובר בחוויה יוצאת דופן.
קיבלת פיצוצים למקל , חוטים חתוחים בצורה יוצאת דופן
ים ותנאים מושלמים , למרות הגשם.
אין ספק שאת התובנות תביא איתך הביתה
ואת השיעורי בית תדע ליישם בטיול הבא.
אני מאוד נהנתי מהדוח הזה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קובי אני מתנצל שעדיין לא עלתה תגובה שלי ממתין שיהיה לי זמן להתעמק בדוח המושקע מבטיח תגובה בהקדם
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קובי אני מתנצל שעדיין לא עלתה תגובה שלי ממתין שיהיה לי זמן להתעמק בדוח המושקע מבטיח תגובה בהקדם
צור, ידידי, ההתנצלות מיותרת... תקרא כשתקרא, תגיב כשתגיב... אם תרצה, תרים טלפון ותקבל תקציר (או בקיצור, הגיבורים קרעו אותי, יצא קווין פיש נחמד אחד וים חניתנים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור, ידידי, ההתנצלות מיותרת... תקרא כשתקרא, תגיב כשתגיב... אם תרצה, תרים טלפון ותקבל תקציר (או בקיצור, הגיבורים קרעו אותי, יצא קווין פיש נחמד אחד וים חניתנים לא מחפש תקצירים השקעת בדוח וכבוד הוא לי לקרוא אותו ולהקדיש לו את מלוא תשומת הלב טלפון תקבל ממני בלי קשר לדוח 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|