תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/12/2018 | כנרת - צפון | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בצק מתוסף - | בורי דהבאן (קיפון זהוב) | 7 |
הדו"ח:
אהלן חברים!
מי לא אוהב מתוק? אז אני מאוד אוהב מתוק ואם אפשר כמה שיותר והרבה

החורף מתעתע בנו , מזג האויר חם קר , גשם רוח , סופה , מערכת , כל הסאגה הזאת עושה לי טוב !
ואני מבין שלהגיע לים העונה לא ממש יסתדר לי ואם כן אז עוד פעמים בודדות .
וגם כל מה שקורה בים אנחנו מול רט״ג מוציא את החישק להכניס בלונים במזרחיות.
ואין יותר כייף מאשר לשים כיסא נוח על חוף בכינרת , לחמש מספר חכות בסוגי בצקים שונים
ולהתחיל לשגר אותם למרחקים אולי יבוא לו בורי חמקמק

ואצלי תחביב הדיג לא נמדד רק בסגנון אחד , לכן החלטתי לוותר בנימוס על עונת האינטיאסים
להשקיע יותר בכינרת , ואם ייצא לי להגיע לים אז אולי עוד פעמים בודדות , אבל הכיוון הוא כינרת.
יציאה ראשונה ונתפסים רק שפמנונים והעדדים עדיין מפרקים את הפתיון בלי לחשוב פעמיים .
ביציאה הזאת אני מבין שאני צריך לחכות עוד קצת שהמים יתקררו ולהשקיע את הכוחות ב money time

יציאה שניה , יוצא שוב והפעם לבד , מגיע לחוף וכל החוף רוד - פודים סירות וקיאקים , שיגעון מטורף.
עובר לחוף אחר ורואה שיש לי פינה פנויה בה אוכל לתפוס קצת שמש ושלווה ואולי גם כמה דגים.
ארבע חכות נזרקות למים , שתיים על רוד-פוד עם זמזמים מוכנסות ל 200 מטר עבור קרפיונים
ושתי חכות נוספות בזריקה . התוצאות לא מאחרות לבוא ויוצאים להם בהנאה שלושה בורים ושפמנון גדול.
השבוע 25 לדצמבר יוצא שוב , אמצע השבוע משער שאולי החוף יהיה יותר פנוי מסופשים אבל מסתבר שיש
אנשים שעובדים בלשבת על החוף ולדוג

שוב תופס פינה , שוב 4 חכות הפעם כל החכות מכוונות לבורי .
ובכייף נתפסו להם ארבעה בורים יפים ולוחמניים .
הפעם מצרף קישור לערוץ היוטיוב שלי : https://youtu.be/bWigm3lqVYo בו העליתי ברטון ערוך עם התמונות .
אני מחדש את הפעילות בערוץ לכן מזמין אתכם להצטרף לערוץ ולהנות מיציאות הדיג שלי והרבה טיפים ומידע אותו אני מפרסם בערוץ.
דיג פורה ומהנה .
ינון.