פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פלמידה על נברון סוף סוף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פלמידה על נברון סוף סוף (נקרא 2972 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 24/12/2018 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
ערב | דמוי דג בינוני - Ima nabarone | פלמידה | 1 | |
הדו"ח:הי לכולם דוח קצר הגעה לנקודה בשעות הערב עם ציפיות נמוכות וכוונה לבדוק שילוב של מקל עם דמוי nabarone מעולם לא יצא לי לתפוס על הדמוי הזה וגם לא על הnude (זמני) הדמויים הכי שוחטים עובדים וכולם תפסו עליהם זורק מרגיש את הרטט עובר יפה במקל shimano beast master 14-40 מימין מגיעה דמות כסופה במהירות וננעלת פייט תענוג ולבסוף הפלמידה הראשונה לעונה הגיעה וסגרה לי את הסיפור עם nabarone נשאר לתפוס על הnude 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2018, 08:09:18 AM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נברון ללא ספק אחד הדמויים הטובים, קיים בשוק לפחות עשור ועדיין בכל עשירייה פותחת של מינואים. אבל בסופו של דבר, חשוב להיות במקום הנכון, בזמן הנכון ועם היד הנכונה, וזה כבר הכל עניין של דייג  גיל
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2018, 13:44:45 PM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה אלוף, עשית עוד וי קטן ברשימה
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אחלה של יוסי... דמוי שמוכיח את עצמו אצל עשרות אלפי דייגים בעולם, אולי מאות אלפים, והוכיח את עצמו גם אצלך. אני אישית לא מחזיק אותו במלאי, היו לי 2 בעבר, סיימו את חייהם בים, ולא חידשתי את המלאי.... דווקא הנוד הוא המינו המוביל אצלי במידות הבינוניות, ותפס אצלי כל מין שחי בים בערך, מלוקוסים ועד ג'יטי (לפני כמה ימים השארתי את הנוד 150 שלי על איזה ריף באוקיאנוס ההודי לצערי... כשאחזור לארץ אני צריך אחד חדש). כמו שכתב גיל, בתכלס מי שתופס את הדגים זה הדייג ולא הציוד, היד שמניעה את הדמוי היא שגורמת לדג לתקוף. הפעם עשית את זה עם הנברון, ועשית את זה שוב ושוב מאות פעמים עם דמויים אחרים... יופי של תפיסה ויופי של דו"ח, האיימה קיבל את השריטות שלו ביושר! תודה על השיתוף!
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
הדמוי מוכיח את עצמו מול עניי המון פעמים ואצלי עברו כב5 וכלום זה היה מתסכל השיטה שעבדתי בה היתה איטית לאורך השנים ועכשיו אני חוקר מהירויות אחרות והנברון נכנס שם בקצב היותר מהיר וזה מה שאני מתרגל לאחרונה קשור גם למקלות ולחוט לבסוף צריך להתאמן ולתת לדמוי זמן במים הnude עוד בשלבי חקירה כיף להצליח סוף סוף עם הדמוי הכי עובד שיש 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 25, 2018, 21:30:18 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יוסי יה תותח על שמח בשבילך על הפלמידה הראשונה לעונה וכן ירבו  הנברון נתן אצלך תוצאה יפה  הסגנון מהירות שונה וישר נעלת אחלה יוסי ושתמשיך להנות והמון בהצלחה חבר 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוסי הלטאת כבישים.. הפעם הוצאת על נברון, יש פעמים שאתה מוציא על דמויים שנראים יותר כמו "עכברון"... כשאתה שם, כמו שאמרו קודמיי, אז יש עניין! הדייג ולא הדג... עם הנברון עקצתי לברקים וברקודות... עם הנוד  נאדה... כנראה לא מתאים לסגנון של אנשי הדרום 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2018, 20:30:49 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
Nabarone nude or flitz זה אתה שתופס את הדגים סיפתח יפה לעונה ראשון ולא אחרון  יש מה להכין לאישה  זה דג שראוי לפנק איתו את האישה.
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
יוסי יה תותח על שמח בשבילך על הפלמידה הראשונה לעונה וכן ירבו  הנברון נתן אצלך תוצאה יפה  הסגנון מהירות שונה וישר נעלת אחלה יוסי ושתמשיך להנות והמון בהצלחה חבר  המהירות עלתה הרבה בזכות הדוחות שלך תודה אלוף יוסי הלטאת כבישים.. הפעם הוצאת על נברון, יש פעמים שאתה מוציא על דמויים שנראים יותר כמו "עכברון"... כשאתה שם, כמו שאמרו קודמיי, אז יש עניין! הדייג ולא הדג... עם הנברון עקצתי לברקים וברקודות... עם הנוד  נאדה... כנראה לא מתאים לסגנון של אנשי הדרום  אחי הנברון עוד מובן לי אבל הנוד נשאר תעלומה דמוי מוזר בכל מקרה עוד נברר אותו תודה נשמה Nabarone nude or flitz זה אתה שתופס את הדגים סיפתח יפה לעונה ראשון ולא אחרון  יש מה להכין לאישה  זה דג שראוי לפנק איתו את האישה. הולך לאישה לחלוטין קודם כל בטח אני אטעם קצת אם היא תרשה זמן מהנה ביותר אח יקר 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אלוף אמיתי יוסי, אין משוכה שעומדת בפניך, כל הכבוד
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של פלמידה יוסי,
הנברון שחקן מוכר בשוק, עם המון קבלות. כמו שאמרת, לכל דמוי מהירות הפעלה אידיאלית וכמובן שצריך לתת לו מספיק זמן ים וכמובן לדעת להפעיל ואיפה.
הפעם הכל התנקז לטובת פלמידה טעימה.
תמשיך לתת בראש
שי
|
|
|
|
|
יש לי תחושה שיעלו בחכתך עוד הרבה פלמידות, בין אם על נברון ובין אם על דמויים אחרים כל הכבוד יוסי 
|
|
|
|
חיים השמן
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דג, כל הכבוד בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, יופי של פלמידה  שברת את הנאחס עם הנברון ונשאר רק הנוד שמאמין שהעונה תצליח גם איתו 
|
|
|
|
|
איזה יוםי חבר... שמח בשבילך
|
|
|
IP: [
מחובר ]