תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/12/2018 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
15:40 | דמוי דג בינוני - Ima Nabarone 125F | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | בערך קילו |
הדו"ח:
טוב, אחרי שבועיים ללא יציאות לים, מחליט לקפוץ לגיחה זריזה לנצל את העובדה שהשמש חזרה לה והרוחות קצת נרגעו.
מגיע לים, הים עדיין עובד חזק, לא אידיאלי לדיג אבל כמות יפה של דייגים על השובר עובדים במרץ למרות מצב הים (כנראה הדניסים קפצו לביקור) , אני מחליט לעבוד בצד השני של השובר, הרגוע יותר. מתמקם, רואה להקות עצומות של ביזרי ממש מתחת לרגליים ולוקוסים יפים שנהנים מהשלל, מתחיל לעבוד עם הnabarone, שמבחינתי הוא הדמוי למשימות מיוחדות (ארצה לציין שעבדתי עם שוק לידר חזק יחסית לטובת הסלעים) זריקה שתיים ופתאום פיצוץ על המקל וריצה לכיוון הסלעים, אני כמובן בראש בטוח שיש לי פה עסק עם לוקוס עצבני שרוצה לחזור הביתה, אבל פתאום אני שם לב שהריצה לא מפסיקה וגם לא כל כך לכיוון הסלעים, מתחיל לסגור את הקלאץ׳ בעדינות ולהביא את הדג אליי, פתאום פלמידה יפהייפיה ומפתיעה מגיחה מהמים, בחור נחמד שהכרתי ועבד לידי עוזר לי להרים אותה עם הרשת, והופ היא אצלי. מודה לבחור שעזר לי וכמובן מודה לים על האדרנלין המטורף שסיפק לי ביציאה הזו.