פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עכדון מידע על דניסים בחופים - שמועות על בריחה ענקית באשדוד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עכדון מידע על דניסים בחופים - שמועות על בריחה ענקית באשדוד (נקרא 2365 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש שמועות על בריחה ענקית של דניסים באשדוד ועל תחילת תפיסות מישהו כבר ראה בעיניים?
בכל מקרה ולטובת חובבי ומטרגטי הדניסים, מאחר והדניסים ינדדו צפונה... מציע כי עדכונים על תפיסות (גם כאלו שראיתם או שמעתם) בציון האזור, יועלו כאן מעת לעת...
|
-------------------------------
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לפני יומיים חגגו עליהם בבת ים אתמול דייגי הרשתות סגרו עליהם באשקלון אפשר לומר שנשארו עוד פה ושם אבל כנראה שהחגיגה לקראת סיום ודרך אגב הפעם הדניסים היו בגדלים ממש מכובדים
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לא יאמן איזה טירוף יש סביב הנושא הזה, אנשים עם כלבת בעניים לא רואים ממטר, כולם אחוזי דיבוק, אולי מישהו יסביר למה הטירוף ? סבבה דג טעים, סבבה דג יקר, אבל מה קורה לאנשים ?!?!?!
גם נושא האיחולים הלבביים למגדלי הדניסים, יש כאן אנשים שמתפרנסים מזה, אני לא חושב שהם עושים משהו פסול, למה לאחל להם, "מוות" "נזקים" וכו'
אשמח אם מישהו "יאיר" את עיני בנושא, אולי גם אני אמצא את עצמי מסכן את חיי בשביל איזה דניס...
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדכון מהיום בשעה 12.00 בצהריים. דניסים בגודל מכובד מהמזח של מרינה תל אביב לכוון דרום (התחלת המזח וזריקה לכוון יפו). פתיון קשקע
|
|
|
|
|
עדכון מהיום בשעה 12.00 בצהריים. דניסים בגודל מכובד מהמזח של מרינה תל אביב לכוון דרום (התחלת המזח וזריקה לכוון יפו). פתיון קשקע
תודה על העדכון! לא פחות מעניין, מאיפה השגת קישקע? היום כבר נהיה מאוד מסובך למצוא אותו, אבל זה היה פתיון אשש לסרגוסים בעיקר (יפה שתפסת על זה דניסים)
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
טרוף הדייג עדין ממשיך,אני מקבל דיווחים שבחוף אולגה חדרה ישנם תפיסות של או חג"גים או דניסים וגדולים.
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יאמן איזה טירוף יש סביב הנושא הזה, אנשים עם כלבת בעניים לא רואים ממטר, כולם אחוזי דיבוק, אולי מישהו יסביר למה הטירוף ? סבבה דג טעים, סבבה דג יקר, אבל מה קורה לאנשים ?!?!?!
גם נושא האיחולים הלבביים למגדלי הדניסים, יש כאן אנשים שמתפרנסים מזה, אני לא חושב שהם עושים משהו פסול, למה לאחל להם, "מוות" "נזקים" וכו'
אשמח אם מישהו "יאיר" את עיני בנושא, אולי גם אני אמצא את עצמי מסכן את חיי בשביל איזה דניס...
מור מצרף לך תגובה שלי מלפני כמה שנים , עדיין זו דעתי ולטעמי המצב אפילו גרוע יותר כיום גורן http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14166.15
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין מה להאיר. דג שקל כל כך לדוג לא ייגמרו האכילות עד שייגמר הפתיון אין צורך בטניקה או ידע בדייג דגים בחינם כמו שאמרת .זה שיש מישהו שהפסיד מליוני שקלים ניחא
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מור מצרף לך תגובה שלי מלפני כמה שנים , עדיין זו דעתי ולטעמי המצב אפילו גרוע יותר כיום גורן http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14166.15 ,כל מילה בסלע. הלואי שיעשו בארץ כמו שעושים בתגובה שכתבת באר"הב ישחררו דגיגים לים מכספי רשיונות
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
מור מצרף לך תגובה שלי מלפני כמה שנים , עדיין זו דעתי ולטעמי המצב אפילו גרוע יותר כיום גורן http://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14166.15גורן במה שכתבת לפני 5 שנים מופיע דיג רשתות מהחוף ב-5 השנים הללו יש שינוי אחד בודד ומאוד משמעותי שנקרא רט"ג והרי לדייג רשתות צריך רשיון אז איפה הם אותם עובדי הרט"ג שאמורים לסייר בחופים ולבדוק וגם לתת דוחות לעבריינים? למה לעזעזל הם נטפלים רק ואך ורק לדייגי הסירות ולדייגים בשמורות זה לא שחלילה מה שרשמת לא נכון כל מה שרשמת נכון מאוד רק שרט"ג שאמורים לבדוק רשיונות יותר כייף להם לשוט בסירה על חשבון משלם המיסים ומידי פעם להיטפל לסירה זו או אחרת בכל אופן בדרך כלל אחרי שבוע נגמר כל הבלאגן והדייגים ממשיכים לחפש את הדג האקראי שיעלה בחכה
|
|
|
|
|
שלשום ואתמול היה באשקלון לא מעט דגים וחגגנו,היום היו כבר בודדים
|
|
|
|
shragam