תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/2/2012 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:30 | קלמארי - | שורי (שורי ערפילי) | 1 | 2 קילו |
הדו"ח:
טוב חברים מתחילת השבוע אני מדבר

ואיפה אני בתמונה

אבל לפי הנתונים הוא אומר שיהיה רוח חזקה וככה אני והוא כל השבוע בטלפונים

וביום שישי אני מדבר עם ראובן כדי שיבדוק עם אלון כי היה משרת בחיל הים באילת והוא כבר יבדוק מצב מזג האויר

לאחר בדיקה מדוקדקת של המצב יש ים הוא אומר ואנחנו באטרף מתארגנים מכין את ליאור שאנחנו באים ויהי מה

אני מדבר עם אביחי ושואל אם יש מצב לשפיצים ומספר לו על הירידה לאילת והוא ישר אומר לי תבוא תבוא יש

תודה מלך

טוב קובעים לצאת בעשר בלילה מאצלי והולכים לאסוף עוד חברים ככה שהיינו 5 במיספר באוטו בדרך לאילת עם מוסיקה בירות וארגזים של מצב רוח

מגיעים לאילת בשעה 02:30

ישר אני אומר לגיא תארגן שקית והוא רץ לאוטו מביא שקית והיא בפנים

טוב מנסים עוד חצי שעה ואין כלום

לאט לאט מגיעה השעה 05:00 ואני מתקשר לליאור

ליאור מקבל את פנינו בחיבוקים ונשיקות ( חברים בחור גבר אין עליו

מחכים לנמרוד חתן השמחה מהמסיבת רווקים שמגיע צ'יק צא'ק

ומארגנים ציוד קשירות החכות והכנתם

הים פלטה שמן ואין רוח כמעט ממש כמו שציפינו ממש מדהים

ליאור הביא איתו ופינק אותנו באוכל שאישתו הכינה

מהטרולינג לא היה כלום

בשעה 12:30 אני ואלון מורידים חכות עם פתיונות ויש אכילות אצלי ולא ניתפס אבל אצל אלון היה אכילה והוא ישר נעל אותו ויש חגיגה

ואז ליאור התותח מפנק אותנו בקפה שחור שהכין על המקום והעיר את החברה

ראובן עבר גם הוא לפתיונות וכך שאר החברים ולראובן יש דג והוא מעלה אותו וזה היה לוקוס אדום אילתי (איזה צבע מדהים ) קטן והוא גם חוזר לגדול ועוד שני חברים וגם אלון מעלים לוקוסים קטנים וגם הם חוזרים לגדול

ולקראת השעה 16:00 חוזרים חזרה אני כבר הייתי גמור מעייפות והחברה עשו טרולינג חזרה בזמן שאני נחרתי לי בחזרה למרינה

וזהו מגיעים למרינה מודים לליאור שפינק אותנו ודאג לכל צריכנו ואפילו שאל את החברים אם רוצים להתקלח אצלו

חברים מי שיורד ורוצה לדוג ולהנות אני ממליץ לכם לתאם עם ליאור (האלתי 12) בחור סבבה לגמרי שאין דברים כאלה