הדו"ח: הסרטון הנוכחי מתמקד בדייג סבידות, ובעיקר מה עושים כאשר נתפסת סבידה ותוך כדי גלגול משתחררת מהבובה. מה צריך לעשות במקרה כזה? איך מגדילים את הסיכוי לתפוס אותה שוב? שיעור חשוב לדייגים מתחילים. כל התשובות נמצאות בסרטון. https://www.youtube.com/embed/-rVCQaPHomM
יפה מאוד ליאור, אכן עם הסבידות זה משחק של נתפס וברח לפעמים, כמו שציינת הסבידה די טיפשה, ומיד כשהיא משתחררת אפשר לעצור ולתת לבובה לשקוע שוב והיא תתקוף שנית, אני פספסתי הרבה סבידות בהתחלה, בהרבה מהמקרים מפלו מתחת לרגליים, אבל מאז שאני נותן הוקסט קטן, אחוז הפספוסים ירד בצורה דרסטית, גם בקלמארי עושה אותו הדבר, בהצלחה בבאות
יפה מאוד ליאור, אכן עם הסבידות זה משחק של נתפס וברח לפעמים, כמו שציינת הסבידה די טיפשה, ומיד כשהיא משתחררת אפשר לעצור ולתת לבובה לשקוע שוב והיא תתקוף שנית, אני פספסתי הרבה סבידות בהתחלה, בהרבה מהמקרים מפלו מתחת לרגליים, אבל מאז שאני נותן הוקסט קטן, אחוז הפספוסים ירד בצורה דרסטית, גם בקלמארי עושה אותו הדבר, בהצלחה בבאות
אחלה סבידה ויופי של סירטון כמו שצחי כתב נסה פעם הבאה במקום להוציא את הבובה ולזרוק שוב פשות לעצור את הגילגול לכמה שניות מיד איך שהיא משתחררת ואז לחזור לגלגל ממש לאט מניסיון לרוב תקבל תקיפה נוספת הוקסט בדייג סבידות חשוב לצימצום הבריחות
אחלה סבידה ויופי של סירטון כמו שצחי כתב נסה פעם הבאה במקום להוציא את הבובה ולזרוק שוב פשות לעצור את הגילגול לכמה שניות מיד איך שהיא משתחררת ואז לחזור לגלגל ממש לאט מניסיון לרוב תקבל תקיפה נוספת הוקסט בדייג סבידות חשוב לצימצום הבריחות
בדרך כלל שהסבידה נתפסת ברחוק ומשתחררת אז אני מפסיק לגלגל ולרוב היא תוקפת שוב, אך לפעמים שהיא משתחררת בקרוב ונסוגה אחורה במהירות אז מומלץ לזרוק שוב כמה מטרים אחריה ואז לגלגל לאט.
יפה מאד, אז אחרי שציינו הוק סט, גם רשת תגדיל מאד את אחוזי ההוצאה, כי הרבה מהבריחות קורות בשניה שהוצאנו במים, או בהנפה לא אחידה, אם נגעת בדרך בסלע או משהו, לכן רשת קטנ וארוכה תשפר משמעותית את ההצלחה, אני כמובן שומע לעצתי ולא משתמש ברשת
לפעמים זה קורה גם שלוש פעמים תפיסה ושחרור עד שהיא נתפסת טוב . המזל שלנו שהסבידות טיפשות לעומת הקלמרים ונשארות במקום.במקרים כאלו גם לאחר שמרגיש שהיא תפוסה, אני מחכה עוד קצת שתתלבש יותר טוב על הבובה ואז הוקסט חזק.