אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
בנוסף למה שאסלן אמר, הדמוי הזה עושה גם WTD יפה מאוד אבל מתחת לפני המים, ואפשר גם לעבוד איתו בהקפצות של הקצה באיטיות תוך כדי גילגול רציף, מה שגורם לו לשקוע ולעלות לפני המים...
נכון מאוד אחי ניסיתי גם את שיטת הכלב שכחתי לציין עובד פרפקט ,אנסה את שיטת הסקיפינג עליו פעם הבאה תודה 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2018, 11:30:36 AM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מבאס...אבל יש לך מספיק דגים להתנחם איתם....
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יוסי נשמה ...שמח לראות אותך חוזר אלינו עם דוח מדהים  לגבי הלוקוס ...מכיר את הסיפור הזה מקרוב ..חוויתי אותו על הקיאק עם יהודי של 3-4 קילו משחקים אותה מתים וברגע של חוסר תשומת לב שלך הם נותנים ניעור ועפים למיים  לא נורא אח יקר ...הוא עוד יחזור 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תודה אנשים על חום מילותכם 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה מקבץ יפה אלו שברחו עוד יחזרו וההמלצה בסוף של חיבור הדג לשחילר לפני שחרור הקרסים חשובה תודה על השיתוף שיהיה המון הצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
לא פרייאר הלוקוס הזה,משחק אותה גמור ובשנייה מתנער ומשתחרר. אמנם הפסדת סיר חריימה אבל הרווחת חויה מדהימה והעיקר הלימוד והמסקנה. מוכרח לציין שאת היציאות בתקופה האחרונה אנחנו מעבירים יחד והענווה והאופן שאתה מקבל את שנגזר עליך מלמעלה מעוררים השתאות המשך הצלחות אח יקר ואני בטוח שאלה רק הסיפתח לדברים טובים שיבואו בהמשך.
|
|
|
|
|
אחלה דוח , הלוקוס יחזור בהמשך .... 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה אנשים יקרים לא פרייאר הלוקוס הזה,משחק אותה גמור ובשנייה מתנער ומשתחרר. אמנם הפסדת סיר חריימה אבל הרווחת חויה מדהימה והעיקר הלימוד והמסקנה. מוכרח לציין שאת היציאות בתקופה האחרונה אנחנו מעבירים יחד והענווה והאופן שאתה מקבל את שנגזר עליך מלמעלה מעוררים השתאות המשך הצלחות אח יקר ואני בטוח שאלה רק הסיפתח לדברים טובים שיבואו בהמשך.
שרון זה בטח מדבק נשמה אני בסביבה טובה ומלמדת 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אני אתן לך זוית אחרת - לא הפסדת כלום  לוקוס אדום יודע לתת את הפייט של החיים בשניות הראשונות.. פייט שאולי אף דג ריף לא מסוגל לתת.. לאחר מספר שניות ידך על העליונה. קיבלת את השניות הללו והם נמשכו כמו נצח , ואלו רגעים מטורפים של הנאה. חוץ מזה , דג מבאס , שומני , עם זימים רעים , קשקשים שהודבקו בדבק אפוקסי.. אני פחות מתחבר לדג הזה ולרוב הוא משחורר או ניתן באהבה לאחד החברים..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אני אתן לך זוית אחרת - לא הפסדת כלום  לוקוס אדום יודע לתת את הפייט של החיים בשניות הראשונות.. פייט שאולי אף דג ריף לא מסוגל לתת.. לאחר מספר שניות ידך על העליונה. קיבלת את השניות הללו והם נמשכו כמו נצח , ואלו רגעים מטורפים של הנאה. חוץ מזה , דג מבאס , שומני , עם זימים רעים , קשקשים שהודבקו בדבק אפוקסי.. אני פחות מתחבר לדג הזה ולרוב הוא משחורר או ניתן באהבה לאחד החברים.. אבי כתבת את המילים הנכונות בזמן הנכון לאיש הנכון כבר תקופה שאני מנסה ללכוד אותו שוב ומאבד ציוד למשפחתו ולא מחפש כמעט שום דבר אחר זהו אחרי התיאור שלו בניקוי אני יכול להודות לך על הסרת הכישוף  יאלה בלאגן 
|
|
|
|
|
אני נכנס לעיתים לקרוא קצת כרגיל אתה נותן בראש והדוחות שלך הפכו לספרים גדוללל
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חודש נהדר היה לך יוסק'ה  עם לא מעט תפיסות יפות והרבה אקש'ן - התמונה המרוכזת מעידה... לגבי הלוקוס, בהחלט מתסכל... בצדק ציינת "שחילר"... ובכל מקרה, דג כזה משחררים מהקרסים רחוק מהמים והיכן שגם אם ייפול לא יעלם... אישית בעד שתמיד יהיה בסביבה גאנץ' קטן או רשת הרמה - עם דגים גדולים זה משמעותי.. תמשיך להנות חבר יקר 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אני נכנס לעיתים לקרוא קצת כרגיל אתה נותן בראש והדוחות שלך הפכו לספרים גדוללל
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה נשמה  חודש נהדר היה לך יוסק'ה  עם לא מעט תפיסות יפות והרבה אקש'ן - התמונה המרוכזת מעידה... לגבי הלוקוס, בהחלט מתסכל... בצדק ציינת "שחילר"... ובכל מקרה, דג כזה משחררים מהקרסים רחוק מהמים והיכן שגם אם ייפול לא יעלם... אישית בעד שתמיד יהיה בסביבה גאנץ' קטן או רשת הרמה - עם דגים גדולים זה משמעותי.. תמשיך להנות חבר יקר  תודה רפי תבין הדג עבד עלי ובגדול המחשבה לתת עם השחילר קודם היתה והיתה ברורה המשחק שלו היה מושלם הוא לא זז אפילו טיפה היה כזה כנוע ברגע שהקרס האחרונה עזבה אותו הוא לא חיכה שניה והתנער דג עם בטחון אם יעלה עוד פעם השיחלר מחכה לו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|