פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תקופת מעבר |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: תקופת מעבר (נקרא 7038 פעמים) |
הדפסה |
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 17/11/2018 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
לילה | דמוי סיליקון - בומבט וסקוויד /גרב/מריה | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 6 | | לילה | דמוי דג קטן - Manic 95 | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | | לילה | דמוי דג קטן - Manic | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | | בוקר | דמוי דג קטן - Duo sprint+sld125f | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | |
הדו"ח:שבוע טוב לכולם להלן דוח תקופת המעבר בחודש האחרון עברתי שבועיים יבשים ושבועיים מבורכים ביבשים היו בריחות של לוקוס שפשוט טס למטה על קלאץ סגור וכנראה פלמידה בלעה node 130 סל חלק רק רשת לא הרגשתי כלום היה פצץ במים וזהו שבועיים האחרונים כל יציאה יש דג או 2 ובריחות של השמחות הטרולוסים יצאו בכיף בזמן עבודה מצומצם ומדויק הברקודות בהפתעה עכשיו מקרה שקרה וחייב לספר למען חידוד העניין זורק duo sld נותן כמה טוויצים ויש נעילה של השמחות מזהה מייד שזה לוקוס לפי העוצמה ונועל קלאץ מביא אתהדג והוא מתנהג חצי קלאץ שולף אותו מהמים ומתגלה לוקוס אדום לפחות2 קילו 3 קרסים נעוצות בו וזו הסיבה שהוא בכלל יצא היה משותק מחבר גריפר והוא נחמד משחרר את הקרסים והממזר נותן ניעור של גיבורים ונופל למים ושוחה באדישות כאילו ניער מעליו בן אדם שחילר שחילר שחילר שחילר לפני הכל. שחילרררררר
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 17, 2018, 19:32:16 PM על ידי yosi asuline
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוסי היקר.. שמעתי את הסיפור על הלוקוס, ממש התבאסתי... הבנתי שהם לוקחים לכם דמויים ללא הפסקה, עד שהוצאת לוקוס מכובד הוא החליט לקפץ לך למים... לגבי שאר הדגים, כולם מחכים לראות מה יקרה איתך השנה עם הברקודות... חורף רענן שיהיה לך! 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יוסי, יוסי... מה שלא שלנו- לא שלנו, ומה ששלנו- שלנו מההתחלה... מזכיר לי תפיסה שהיתה לי דווקא בים תיכון, העליתי טרכון גדול, קילו וחצי בערך... אחרי פייט נחמד הוא יצא מהמים, שמתי אותו בגריפר, שיחררתי את הדמוי, וכשהגריפר מאובטח על פרק כף היד, נעניתי לבקשה של אחי שדג לידי להניף אותו על הגריפר גבוה כדי לתת צילום יפה... מה שקרה באותו הרגע, זה שבזמן חוסר תשומת לב רגעי, הדג נתן לי ניעור בריא, שהצליח להוציא את הגריפר מהאחיזה (כנראה היתה רפויה...), האבטוח של הגריפר על פרק כף היד נשלף לי מכף היד המופתעת, הדג על הגריפר נחתו על הסלע, מהמכה הם נפרדו, וכל אחד עף למים לכיוון אחר... בבושתי, את הגריפר הצלחתי לחלץ, אבל הדג נתן גז כמובן... בכל מקרה, הדוח מכובד, כתוב היטב ומכסה יופי של רצף תפיסות. תודה על השיתוף!
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
אחלה תפיסות, הלוקוס עוד יחזור בע"ה. איך אתה עובד עם המאניק? קניתי אותו (115) לאחר שרציתי פנסיל אחד בפאוץ', ואני רואה שאפשר לעבוד איתו בכל מיני דרכים כי התנועה שלו די מגניבה סה"כ. מה אתה ממליץ?
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יוסקה אתה גדול  איזה דוח מעבר קטלני נתת לנו פה אדיר ,תודה שיש אנשים כמוך בפורום הזה כי אתה משהו מיוחד  מחכה לדוח הבא 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אחלה תפיסות, הלוקוס עוד יחזור בע"ה. איך אתה עובד עם המאניק? קניתי אותו (115) לאחר שרציתי פנסיל אחד בפאוץ', ואני רואה שאפשר לעבוד איתו בכל מיני דרכים כי התנועה שלו די מגניבה סה"כ. מה אתה ממליץ?
אני אישית עובד איתו כך זריקה רחוקה מטה את קצה המקל למעלה גלגול בינוני רציף מידיי פעם טוויץ תוך כדי הגלגול,קצה המקל נשאר למעלה תמיד אתה תראה שהדמוי שוחה על פני המים ועושה אחריו שובל של צורת v אם תעצור באמצע הוא יתחיל לשקוע כי זה דמוי שוקע  נשמע מה יוסקה יגיד לגבי שיטת עבודה שלו כי כל שיטה היא מעניינת והיא בפני עצמה, ואפשר לעשות עם אותו דמוי לפעמים כמה שיטות הפעלה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בנוסף למה שאסלן אמר, הדמוי הזה עושה גם WTD יפה מאוד אבל מתחת לפני המים, ואפשר גם לעבוד איתו בהקפצות של הקצה באיטיות תוך כדי גילגול רציף, מה שגורם לו לשקוע ולעלות לפני המים...
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אסולין,
כמו שאמר קובי, מה שלא שלנו, לא שלנו..בכל מקרה זכית ליצירות מהנות עם חכה מכופפת וזה כבר המון, בנוסף לזה גם רוב הדגים הגיעו הביתה, בכלל תענוג, וזה שברח..נו תמיד יש לנו את "זה שברח"..זה חלק מהדיג,
אם כולם היו יוצאים היה לנו משעמם.
תמשיך להפציץ תותח..
שי
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איפה נעלמת לנו יוסי? איזה כיף לקרוא שוב דו"ח שלך 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
איזה מקבץ יפה ומגוון יוסי, ההתמדה שלך תמיד משתלמת, כנראה שזה לא היה היום של הלוקוס לתלות את המפתחות, אבל בטוח יגיע אחר במקומו, רק הצלחות ומחכה כבר למפגש דרומי
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יוסי, מקבץ דגים מכובד לתקופה  יש לך ארוחה ים תיכונית מגוונת  חבל על האדום, אבל כנראה שהוא בא רק לומר שלום וללכת 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה חברים קראתי את כל התגובות ונהנתי אחלה תפיסות, הלוקוס עוד יחזור בע"ה. איך אתה עובד עם המאניק? קניתי אותו (115) לאחר שרציתי פנסיל אחד בפאוץ', ואני רואה שאפשר לעבוד איתו בכל מיני דרכים כי התנועה שלו די מגניבה סה"כ. מה אתה ממליץ?
אחלה תשובות מאסלן וקובי מחזק הדג נתפס הפעם שהדמוי היה במצב שקיעה וקיבל ממני מידי פעם ניעור עדין כאילו דג כבר אחרי שתקפו אותו בפירפורים האחרונים כמו קובי ציין פנסלים קלים ודקים חייב להתנהג איתם בעדינות עם ה115 תפסתי המון ברקודות בעיקר על גילגול רציף ויצירת הV עם שריטה של המים בעדינות פה ושם כמו שאסלן ציין דמוי אהוב בהמון מהמידות שלו 75 88 95 115 ממולצות ביותר הגדולים יותר זה כבר ז׳אנר אחר כמו כן ה99
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 18, 2018, 19:59:38 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
איפה נעלמת לנו יוסי? איזה כיף לקרוא שוב דו"ח שלך  מתזזים
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
איזה דוח מהסרטים  תקופת המעבר היא התקופה הכי כייפית. יש גם מהקיץ גם מהחורף בקיצור שמח בכל מקום גם אצלנו במרכז יש הפתעות ואכזבות. אבל הכיף להגיע לים ולהודות על הכל. תמשיך תמיד לחגוגג אני אתך 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
יוסי דוח מצויין ...אותי אישית מעודד לשמוע שאחרי שבועיים של כלום קיבלת שבועיים לפנים , אני בדיוק בשבועיים של כלום כאלה ומקווה לזכות עכשיו בשבע השנים של הטובות  , וואלה אם כבר ברח לך אז שיהיה לוקוס, עוד תדוג את הצאצאים שלו  , תודה על ששיתפת
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|