|
ראית מברוק על ברקודה יפה תדע תמיד שאם מנסים מצליחים ...ההתמדה שלך השתלמה  וכבוד על השחרור 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בצדק ציינת ולא פעם זה קורה - "שדווקא שהכי לא מצפים לדג.. מגיע דג."
יופי של דו"ח, אינפורמטיבי ומשתף כמו שצריך + תמונה חביבה בשביל הטעם... בחרת נכון ועשית נכון = זכית לתפיסה המיוחלת...
ומתוך סקרנות - שחררת כי אינך אוכל דגים או מסיבה אחרת? שואל כי הברקודה דג מאוד טעים וככלל מצוי בשפע
נ.ב. השם הפרטי הוא סתיו?
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2018, 14:26:08 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
יופי של דו"ח, אינפורמטיבי ומשתף כמו שצריך + תמונה חביבה בשביל הטעם... בחרת נכון ועשית נכון = זכית לתפיסה המיוחלת...
ומתוך סקרנות - שחררת כי אינך אוכל דגים או מסיבה אחרת? שואל כי הברקודה דג מאוד טעים וככלל מצוי בשפע
נ.ב. השם הפרטי הוא סתיו?
אהלן רפי תודה על הפירגון! לשאלתך אני כן אוכל דגים, אבל אני נהנה גם לשחרר את רובם, אומר להם תודה על האדרנלין ומחזיר למים, לצורך העניין לברק לא הייתי משחרר כי אני אוהב מאוד את הטעם שלו.  וכן קוראים לי סתיו 
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח. לתפוס את הדג זה לא קל. לשחרר אותו זה רק מעיד על "באתי,נהנתי,ושיהיה גם לפעם הבאה. כל הכבוד לך
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד הורדת עובי הפלורו לדק עשה הבדל עצום אצלי בתפיסות הזונק הפלורו והמקל צריכים להסתדר ביחד והאפקטיביות במיטבה תן בראש אתה על דרך המלך 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
כל הכבוד הורדת עובי הפלורו לדק עשה הבדל עצום אצלי בתפיסות הזונק הפלורו והמקל צריכים להסתדר ביחד והאפקטיביות במיטבה תן בראש אתה על דרך המלך  מדויק, תודה אח! 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2018, 21:17:18 PM על ידי Stavzech
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חוות יציאה מתסקלת וניסית להפיק לקחים אחד מהם זה החלפת הלידר להגיד לך ב 100% שזו היתה הבעיה אני לא יכול אבל עובדתית ביציאה הזו הצלחת אז כנראה שעלית על הבעיה ימים יגידו אם זה נכון או שיש משהוא אחר שצריך לשפר בכל מקרה תודה על הדוח והמון הצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
יופי של ברקודה , אחלה דוח , בהצלחה ... 
|
|
|
|
|
יופי של ברקודה , אחלה דוח , בהצלחה ... 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
כל הכבוד שאתה מסיק מסקנות ומוצא תובנות ביציאות שלך. כבוד עוד יותר גדול על השחרור. תצליח
|
|
|
|
|
chef 72
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
52
|
|
יפה מאוד על התפיסה
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד אחלה דווח דייג אחלה דג 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נ.ב. השם הפרטי הוא סתיו?
אהלן רפי תודה על הפירגון! לשאלתך אני כן אוכל דגים, אבל אני נהנה גם לשחרר את רובם, אומר להם תודה על האדרנלין ומחזיר למים, לצורך העניין לברק לא הייתי משחרר כי אני אוהב מאוד את הטעם שלו.  וכן קוראים לי סתיו  עכשיו הכל ברור סתיו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|