פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   שלום לך גברתי! |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: שלום לך גברתי! (נקרא 5785 פעמים) |
הדפסה |
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 17/11/2018 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
16:30 | דמוי דג בינוני - Megabass Zonk 120 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | שוחררה :) |
הדו"ח:אהלן חבר'ה! טוב, אז אחרי תקופה די יבשה ומורטת עצבים הגיע הזמן לקצת תוצאות. אז, כמו שכתבתי למעלה, ביציאות האחרונות חוויתי המון המון תסכול שהתבטא ברדיפות בלתי פוסקות של ברקודות וגומברים, התסכול לראות את הדג מתעניין אך לא תוקף הוא גדול, מה לא ניסיתי כדי שתגיע התקיפה, החלפה נמרצת בין הדמויים ושיטות העבודה, אבל לא, הדגים מצידם באו על תקן "אנחנו רק מתעניינים תודה". לפני היציאה לים החלטתי להחליף את השוק לידר לפלורו קארבון דק ועדין יותר. מגיע לים, רוחות חזקות, זרמים מטורפים וים גבוה, אומר לעצמי שזה שוב לא היום שלי, אבל וואלה שמתי לב שדווקא שהכי לא מצפים לדג.. מגיע דג. גלגול בינוני עם הזונק האהוב, והופ תקיפה מתחת לרגליים, מלחמה קצרה ועדינה שאופיינית לברקודה והנה היא אצלי, מבסוט, דופק כמה תמונות ומחזיר את הגברת למים.  שבוע טוב! 
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
מברוק.. צבע מעניין לזונק.. והברקודה שהגיע בים עובד הפתיע אותך וגם אותי  בד"כ בים השקט הן מגיעות אחת אחרי השניה, בים עובד הן משוטטות בעיקר במרינות בין הסירות... בהצלחה!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד! עבדת קשה בשביל הברקודה הזו... אתה צריך לפצח את הטעות שלך. אם הדגים שם, ואתה רואה אותם עוקבים אחרי הדמוי, פעם אחר פעם, בלי לתקוף, אתה עושה משהו טיפה לא בסדר... כשהדגים חושדים, הם לא יתקפו, אבל אם הם עקבו, חסר משהו קטן כדי לגרום להם לתקוף... יכול להיות שזה היה העניין של הלידר, למרות שאני לא לגמרי בטוח בזה. מה שלא יהיה, בסוף הצלחת לסחוט תקיפה, והנעילה הושלמה לכדי תפיסה יפהפיה- סחטיין! וכל הכבוד על השיחרור, ממש לא ברור מאליו! אחלה של דו'ח, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קודם כל מברוק על פיצוח השיטה  ו  על השחרור של הברקודה. כמו שקובי רשם, משהו בתנועה/הצגה של הדמוי חשוד מדי לדג ובכלל זה הוא לא תוקף. מספיק לפעמים שינוי מהירות, טוויץ' קטן כדי לקבל את התקיפה. בהצלחה ביציאה הבאה
|
-------------------------------
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
טוב אתה, יפה מאד, אחלה דג
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לא להרים ידיים זה המפתח לכל דבר לנסות שוב ושוב ולהשתפר כל הכבוד על התפיסה וכן ירבו  לגבי הים מעניין באמת כי בדרך כלל הם תוקפות יותר ברגוע ,היו לי תפיסות יותר טיפה בים עובד אבל הכוונה ל50 60 סמ גלים ,המקום שעבדת ממנו היה עמוק יחסית?
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 18, 2018, 13:27:36 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
לא להרים ידיים זה המפתח לכל דבר לנסות שוב ושוב ולהשתפר כל הכבוד על התפיסה וכן ירבו  לגבי הים מעניין באמת כי בדרך כלל הם תוקפות יותר ברגוע ,היו לי תפיסות יותר טיפה בים עובד אבל הכוונה ל50 60 סמ גלים ,המקום שעבדת ממנו היה עמוק יחסית? תודה רבה חבר׳ה! ולשאלתך, עמדתי בשובר גלים, העומק היה כ2 מטר. מכאן גם הבחירה שלי הייתה לעבוד עם הזונק, שוחה עמוק עם ויבראציות מצוינות - התאים בול לים הקשוח. 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 18, 2018, 15:09:08 PM על ידי Stavzech
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כל הכבוד על הנחישות ושאפו על השחרור
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד, חתיכה יפיפיה, כנראה שבסוף הבנת איך לגרום להם לעשות את הפינישי האחרון ולסיים אם את המלאכה, כבוד על השחרור
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
תמיד ההפתעה יותר מרגשת יופי של דוח תמיד בהצלחה 
|
|
|
|
סתיו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תודה חברים 
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד , ההתמדה השתלמה
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
לא להרים ידיים זה המפתח לכל דבר לנסות שוב ושוב ולהשתפר כל הכבוד על התפיסה וכן ירבו  לגבי הים מעניין באמת כי בדרך כלל הם תוקפות יותר ברגוע ,היו לי תפיסות יותר טיפה בים עובד אבל הכוונה ל50 60 סמ גלים ,המקום שעבדת ממנו היה עמוק יחסית? תודה רבה חבר׳ה! ולשאלתך, עמדתי בשובר גלים, העומק היה כ2 מטר. מכאן גם הבחירה שלי הייתה לעבוד עם הזונק, שוחה עמוק עם ויבראציות מצוינות - התאים בול לים הקשוח.  ברקודות בים עובד מעדיפות להיות בעומק יותר ולאכול קרוב לקרקעית ,במקרה שלך זה עבד טוב היה לך דמוי עם כפית גדולה שיורדת עמוק וגירה אותה לתקוף 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2018, 11:43:59 AM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
הכי טוב זה כשלא מצפים, אין ספור פעמים יצאנו עם תנאים מושלמים וחזרנו עם הזנב בין הרגליים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד על התפיסה והשחרור! וכל הכבוד על הלמידה והבנת דרך הפעולה הנכונה!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|