בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  המלצה למקל חדש
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: המלצה למקל חדש  (נקרא 9941 פעמים) הדפסה
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

בעניין: המלצה למקל חדש
« הגיב #45 ב- : ינואר 16, 2019, 19:51:55 PM »
חוזר לעדכן ויש מה לעדכן,  

נתחיל בזה שבסופו של דבר הזמנתי מקל נוסף מאותה סדרה וביחד שניהם סוגרים לי פינה לכל הצרכים שלי. טוב כמעט לכולם  קריצה , לא הייתי מתנגד גם למקל EGI נחמד

להלן הנבחרים:
#1 Daiwa Legalis Seabass 14-42 gr 2.72 m

#2 Daiwa Legalis Seabass 10-35 gr 2.13 m

ביחד הם יתנו לי מענה נהדר וגם אני אפיק הנאה מהגיוון מדי פעם.

האמת שהחבילה הגיעה בדיוק מלפני שבוע. בהתרגשות רבה הלכתי לאסוף אותה וכבר בקבלת החבילה ראיתי משהו שלא מצא חן בעיני.

הטיובה הגיעה עם מעיכה והבנתי שיש סיכוי שמשהו ניזוק.
לאחר בדיקה יסודית של הציוד מצאתי שאכן יש נזק, סוג של סדק או מכה בחלק התחתון של החצי העליון של חכת ה -14-42. הסדק מורגש היטב ולא הייתי רוצה לנסות אפילו לעבוד עם המקל במצבו.
צלמתי במהירות את הנזק ויצאתי לדרכי לחופשה של שבוע ולכן לא עדכנתי וגם לא רציתי לעדכן לפני שאדע לאן הרוח הנושבת.
במהלך השבוע ניהלתי התכתבות עם המוכר תוך שהם בוחנים את הדברים ובודקים מול היצרן. הגענו להבנה שאקבל זיכוי כספי.
עד פה הכל טוב מלבד העובדה שהמקל המסויים הזה אינו נמצא במלאי עוד דופק את הראש
אז נותרתי עם מקל שלא ניתן להתשמש בו והחזר כספי אבל עדיין חסר לי משהו.. החלטתי לא לחשוב יותר מדי ולא לשבור את הראש מחדש והזמנתי דגם נוסף מאותה סדרה daiwa legalis seabass 14-42 gr 2.90 m שארוך יותר ב20 ס"מ (או 18 אבל מי סופר).

ניתן להתרשם מהפגם/ נזק בתיקיית שיתוף שלי פה

תמיד יש את החברים שחוששים להזמין מחול בדיוק בגלל אירועים כאלו והיה חשוב לי לא לעדכן מייד אלא לבחון את הדברים ולא למהר לפרסם. במקרה הנוכחי קבלתי שירות לקוחות ראוי ואיכותי ופתרון שמקובל גם עלי וגם על המוכר.

לגבי המקל הניזוק. אני אחפש את החלק העליון לקנייה (בתקווה שזה אפשרי) ואעניק לאבא שלי את המקל במצב תקין על מנת שיזרוק את דייג הפיתיונות ויצטרף אלי. לא חייב לזרוק, רק להניח מדי פעם בצד.

דימה
כל סדרת המקלות נמצאת במלאי אצל המוכר....

מארט  אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!