פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פרדה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פרדה (נקרא 3883 פעמים) |
הדפסה |
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
פרדה
« ב- : נובמבר 04, 2018, 14:50:03 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 4/11/2018 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
00:10 | קלמארי - | שורי (שורי ערפילי) | 5 | 4קג |
הדו"ח:למה פרדה? כי זו הייתה היציאה האחרונה שלי ושל שי באילת לפני שהוא מתרחק מכאן למחוזות רחוקים כמובן לא סופה של החברות המיוחדת שצמחה כאן מהאתר. הספקתי עוד להכיר את אביו המיוחד ז"ל. זו חברות לא של מילים זו חברות של הבנה במבט והקשבה לאחר. שיחות לתוך הלילה. יצאנו ביום שישי בערך ב 17:00 לים קצת טרולינג ללא תוצאות סביב המפרץ. קצת ויסקי עם קרח. ואחר כך דייג פיתיונות בדריפט עלה גם לוקוס אדמדם ואבו עיון אחד שניראה כמו פרידה אבל אדום מרהיב. בקיצור קצת עצוב וקצת שמח בשבילו לדרך החדשה והאומץ לצאת ולשנות את הכיוון. עוזי
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יופי של יציאה, בהצלחה לשי
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תענוג. יצאתם לסיבוב בים הנהדר שלנו, לא כולם מכירים אותו ובטח לא כולם יודעים לדוג אותו, אבל העברתם זמן איכות וגם הצלחתם לשלוף מהמים מהדגים היחודיים שיש רק אצלנו... שי, בהצלחה בדרך החדשה, נמתין בסבלנות לקרוא דוחות דייג חצי שנתיים מהאוקיאנוס האטלנטי העשיר... יופי של דו'ח, ויופי של יציאה, תודה על השיתוף!
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
וואו, מאיפה להתחיל...?
עוזי והצוות שלו (מתקופת הקיאקים) ירדו לסופ"ש באילת. אני הייתי אצל אבי זכרו לברכה ויצאנו לים. יצא שידוך נחמד ויצאנו לסיבוב דיג קצר במפרץ, אפילו פגשנו דולפין נחמד. ומאז, גיליתי שפשוט כיף לצאת עם עוזי. אוצר בלום של ידע ונסיון, אוהב סדר (בזכותו אני מסדר את הסירה לפעמים(. ולצאת עם עוזי לים זו חוויה של רוגע ושלווה, כמו שעוזי כתב: "זו חברות לא של מילים זו חברות של הבנה במבט והקשבה לאחר. אחרי שמונה חודשים שלא ראיתי ים, לזכות בערב כזה עם עוזי זה כמו לקבל קוויאר וסלמון מעושן אחרי רעב של חצי שנה.. אז כן, עוזב עוד מספר חודשים לפורטוגל, אבל מקווה שעד אז אעשה עוד מספר גיחות לדרום. קחו בחשבון שגם לפורטוגל יש ים (האוקיאנוס האטלנטי) ולפי מה ששמעתי, מספרים שיש שם גם דגים... קובי ידידי, כמובן שעוד יגיעו הדו"חות משם, וכמיטב המסורת הם יגיעו מתובלים בסיפורים מעניינים. וללא קשר אני חייב לך פגישה ויציאה, עדיין לא סיימתי עם הים המדהים הזה... בינתיים תודה עוזי על המילים החמות, אוהב אותך...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מרגש כל פעם מחדש שיש חברויות נרקמות בשביל זה יש את הפורום כל הכבוד, ובהצלחה לשי
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עוזי ושי, יציאה מהנה העברתם לזכר הימים הרחוקים ושתתן טעם טוב אחרי המעבר של שי לפורטוגל  זה שהיה גם אקשן זה כבר טוב 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
עוזי, מהכתיבה שלך עולה שיש לך לב ענק. מצד אחד הרווחת חבר. מצד שני עכשיו תוכל להכיר עוד אנשים שיכנסו לך ללב. תצליח יתותח
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחרונה, אני ועוזי יוצאים ביחד לדייג. נתמזל מזלי לפגוש איש אשכולות, סקרן, חרוץ, בעל ידע נרחב בתחומים רבים ודייג נלהב. וכל זאת בזכות פורום הדייג.
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לראובן היציאות לים אתך הם בית ספר של ידע ומקצועיות ואני ממתין להם בדבקות
עוזי
|
|
|
|
|
אין ספק שפה בדגים נמצאים במקום האחרון כמו שתמיד אמרנו הדגים הם בונוס בונוס לחברות שנרקמה ואין לי ספק לפי הכתיבה שלכם שתמשיך להחזיק מעמד גם ששי מעבר לים אז שיהיה בהצלחה לשי  ולך עוזי המשך עונה מוצלחת עם חברים חדשים על הים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עם שי דביר זו תמיד חוויה לבלות ובפרט בים... איש שתענוג לבלות איתו ולשוחח איתו.. אהבתי את הדו"ח המיוחד הזה... שיש בו הרבה יותר מהדגים - אז מילא שלא הוספת את התבלין (תמונת קשקשים לשטיפת העיניים)  מיוחד לראות כיצד הדיג יוצר חברויות... כיצד הדיג הופך ממטרה - לטריגר של חוויה עמוקה הרבה מעבר לדיג עצמו.. כמובן לא סופה של החברות המיוחדת שצמחה כאן מהאתר.
זו חברות לא של מילים זו חברות של הבנה במבט והקשבה לאחר.
ועושה לי טוב בלב לקרוא שחברות כזו צמחה כאן מהפורום - מסתבר שנוצרים כאן דברים עמוקים מעבר לקידום הדיג ומבחינתי זה המון..שי, המון המון בהצלחה בפורטוגל... ועד אז - תמשיך להנות מכל רגע בארצנו הקטנה, ביבשה וכמובן בים 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
עם שי דביר זו תמיד חוויה לבלות ובפרט בים... איש שתענוג לבלות איתו ולשוחח איתו.. אהבתי את הדו"ח המיוחד הזה... שיש בו הרבה יותר מהדגים - אז מילא שלא הוספת את התבלין (תמונת קשקשים לשטיפת העיניים)  מיוחד לראות כיצד הדיג יוצר חברויות... כיצד הדיג הופך ממטרה - לטריגר של חוויה עמוקה הרבה מעבר לדיג עצמו.. כמובן לא סופה של החברות המיוחדת שצמחה כאן מהאתר.
זו חברות לא של מילים זו חברות של הבנה במבט והקשבה לאחר.
ועושה לי טוב בלב לקרוא שחברות כזו צמחה כאן מהפורום - מסתבר שנוצרים כאן דברים עמוקים מעבר לקידום הדיג ומבחינתי זה המון..שי, המון המון בהצלחה בפורטוגל... ועד אז - תמשיך להנות מכל רגע בארצנו הקטנה, ביבשה וכמובן בים  
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כמה כיף לקרוא ולהתענג על המילים בדו"ח הזה..
עזבו ים , עזבו דגים..
יש פה סיפור אהבה מסוג אחר.
ואם את סיפור האהבה הזה מתבלים בקצת מי ים , דגים ודו"ח אז יותא מעדן.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
דוח מרגש מרחק לא מפריד חברי אמת יפה לראות שזה התחיל כאן בפורום תודה על השיתוף
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מאוד יפה הדווח דייג מאוד יפה ליראות ככה חברות אמיתית שהדייג נהיה הסיבה למסיבה יצאו כמה דגים אז יצא ביכלל סבבה  וואו, מאיפה להתחיל...?
עוזי והצוות שלו (מתקופת הקיאקים) ירדו לסופ"ש באילת. אני הייתי אצל אבי זכרו לברכה ויצאנו לים. יצא שידוך נחמד ויצאנו לסיבוב דיג קצר במפרץ, אפילו פגשנו דולפין נחמד. ומאז, גיליתי שפשוט כיף לצאת עם עוזי. אוצר בלום של ידע ונסיון, אוהב סדר (בזכותו אני מסדר את הסירה לפעמים(. ולצאת עם עוזי לים זו חוויה של רוגע ושלווה, כמו שעוזי כתב: "זו חברות לא של מילים זו חברות של הבנה במבט והקשבה לאחר. אחרי שמונה חודשים שלא ראיתי ים, לזכות בערב כזה עם עוזי זה כמו לקבל קוויאר וסלמון מעושן אחרי רעב של חצי שנה.. אז כן, עוזב עוד מספר חודשים לפורטוגל, אבל מקווה שעד אז אעשה עוד מספר גיחות לדרום. קחו בחשבון שגם לפורטוגל יש ים (האוקיאנוס האטלנטי) ולפי מה ששמעתי, מספרים שיש שם גם דגים... קובי ידידי, כמובן שעוד יגיעו הדו"חות משם, וכמיטב המסורת הם יגיעו מתובלים בסיפורים מעניינים. וללא קשר אני חייב לך פגישה ויציאה, עדיין לא סיימתי עם הים המדהים הזה... בינתיים תודה עוזי על המילים החמות, אוהב אותך...
בהצלחה גבר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2