פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   עוגת גזר- לא רק לארנבים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עוגת גזר- לא רק לארנבים (נקרא 3098 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מצרכים: 2 כוסות קמח 1 כוס שמן 2 וחצי כוסות גזר מרוסק 4 ביצים 1 וחצי כוסות סוכר חום (או 1 כוס סוכר לבן) שקית א"א תבלינים: קינמון, ציפורן, זנג'ביל אופיונלי: אגוזים, צימוקים..... אופן ההכנה: בקערה שמים קמח, א"א וסוכר בקערה שניה מקציפים שמן וביצים עד לבלילה אחידה ובהירה ומוסיפים לתערובת הקמח, מוסיפים לתערובת את השאר המצרכים עד לעיסה אחידה שופכים את הבלילה לתבנית משומנת (או שתי תבניות אינגליש קייק), ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה, 180 מעלות בתאבון!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי צמד חמד אתם - את בעלך פגשתי כמה פעמים - צנום, צנוע וחמד של בחור. הוא גם דייג ושף  אני רואה שהוא מצא לעצמו את האישה המתאימה לו - הוא מכין את העיקריות ואת את הקינוחים... יופי של מתכון  אגב, הייתי משוכנע שעוגת גזר זה רק משהו ששייך לבדיחות  אולי תספרי לנו מה שמה בישראל של 'אישתו של...'
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך???
|
|
|
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'? אני אתך את הדג של אשתי כבר פירסמתי נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתכונים יחד
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 18, 2012, 21:14:39 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'? אני אתך את הדג של אשתי כבר פירסמתי נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד צור  אם נרכז את כל המתונים יחד... ישארו רק הקיצוניים. אבל אם נרכז את כל המתכונים... יהיה פה ממש שמח
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בינתיים הכנתי תה  העתקתי את המתכון , חייב לנסות. תודה 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ולחכמים פחות.. מה זה א"א  (אני יודע  , אני חכם  ) מכיר את המתכון מבית אמא  אחד העוגות הטעימות שיש  בדוק אשתו של חסדייה  כל הכבוד 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ולחכמים פחות.. מה זה א"א  (אני יודע  , אני חכם  ) מכיר את המתכון מבית אמא  אחד העוגות הטעימות שיש  בדוק אשתו של חסדייה  כל הכבוד  אבי אתה יודע כי אתה חכם  אבל למי שלא יודע הנה רמז   לאשתו של אחי הצעיר יופי של מתכון אשתי גם מכינה את העוגה הזו  ולספקנים שבניכם אני מבטיח לכם שזה מעדן  תודה לך גברת חסדייה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'? אני אתך את הדג של אשתי כבר פירסמתי נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד צור  אם נרכז את כל המתונים יחד... ישארו רק הקיצוניים. אבל אם נרכז את כל המתכונים... יהיה פה ממש שמח סקוויד אין לי מוסג על מה אתה מדבר 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לך עוגת גזר ?  תודה רבה! את המתכון הזה גם אני יכול לנסות בעצמי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'? אני אתך את הדג של אשתי כבר פירסמתי נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד צור  אם נרכז את כל המתונים יחד... ישארו רק הקיצוניים. אבל אם נרכז את כל המתכונים... יהיה פה ממש שמח סקוויד אין לי מוסג על מה אתה מדבר  sml17;אתה כתבת את זה: נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
זה יצא מעדן  גם קליל וגם טעים ממולץ יחד עם כוס תה.... יש מצב למתכון של עוגת השוקלד המיוחדת שלך??? יש מצב שאנחנו פותחים פינה של 'אישתו של...' שם, בפינה, בהתאם לעונה ומצב הרוח תכניסי מתכונים, תעני לשאלות החברים, ספרי לנו סיפורים.... מה את אומרת, גברת 'אישתו של...'? אני אתך את הדג של אשתי כבר פירסמתי נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד צור  אם נרכז את כל המתונים יחד... ישארו רק הקיצוניים. אבל אם נרכז את כל המתכונים... יהיה פה ממש שמח סקוויד אין לי מוסג על מה אתה מדבר  sml17;אתה כתבת את זה: נראה לי שבאמת צריך לרכז את כל המתונים יחד אני צוחק פיספסתי אות הענין תוקן
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|