פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דייג מקיאק |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דייג מקיאק (נקרא 4935 פעמים) |
הדפסה |
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 12/10/2018 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק בים - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:00 | - ריג סיליקון | דוראדו / פוטה (רעמתן כחלחל) | 6 | 7 |
הדו"ח:שלום חברים זה הדוח הראשון שאני מעלה כאן וההתרגשות בשיאה הכל התחיל בזה שרכשתי קיאק חדש מהקפטן ( אחרי שנה שהייתי בלי) וחיכיתי ליציאה הראשונה לים כדי להרגיש את הקיאק וכמובן גם לדוג אחרי התייעצות עם מתן הבן אני מבין שחייב להוציא רישיון דייג כי יש אכיפה מוגברת ואכן ביום רביעי הלכתי והוצאתי רישיון לדייג בחמישי מדבר עם מתן והוא מאשר שמחר (שישי) יש אחלה תנאים ליציאה אבל הוא לא יוכל לצאת איתי, הוא מרגיע ואומר שאני אפגוש שם עוד קיאקים ושלא אהיה לבד, מכין את כל הציוד ומתכנן לצאת מהבית בשש וחצי כי בכל זאת זו הפעם הראשונה עם הקיאק הזה אז אין מה למהר יוצא מהבית כמתוכנן ומגיע לחוף בשעה 8:00 מכין הכל והטלפון מצלצל, מתן, אבא אני יוצא איתך הוא אומר, מסכמים שאני אתחיל לחתור וקובעים להפגש בבויה, בדרך לבויה בודק את הקיאק הכל פיקס, מרכיב את הריג ומתחיל לגרור, כלום לא עולה, עוברת שעה ומתן מגיע, מביא איתו קלמרי ותופרים חתיכה קטנה על הריג, מתן מוביל ואני אחריו, חותרים לכיוון הבויה המזרחית ומסתובבים סביבה בקצב רגוע, בסיבוב השני אני מקבל פיצוץ בחכה, חוטף את החכה ליד וצועק למתן ומתחיל לגלגל את החוט כאילו אין מחר, בום הדג אצלי ברשת, מרים ידיים ודופק צעקה של החיים, איזה כיף, מתן אומר תשאיר את הרשת במים הדג ילכלך אותך, הקיאק והרגלים שלי מלאים בשפריצים של דם, למי אכפת האדרנלין מציף את הגוף, הרגשת אושר, ממשיכים לגרור ואחרי דקה שוב כיפוף של החכה (אנחנו על להקה) מביא את הדג ומבסוט עד השמים, מתן גם תופס דג אחד ולאחר מכן הלהקה כבר לא כאן, מתן מוביל לכיוון הגשר ושם שוב על להקה גם אני וגם מתן חוגגים עוד שלישיה יוצאים חזרה לחוף, מתן מנקה את הדגים ונותן לי אותם , נפרדים אחרי אחלה יציאה , איזה שישי מתוק, בלילה קשה להירדם הראש לא מפסיק לחשוב על היום שהיה, לזה קוראים ווירוס 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
עבודה יפה אבא שלי. שיחקת אותה בענק. נהניתי ביציאה איתך ומאחל לנו עוד הרבה יציאות טובות בהמשך. 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יאללה זכית, גידלת בן לתפארת, ועכשיו אתה קוטף את הפירות (פירות כאלו מוזרים שקופצים ומשפריצים דם....אבל הם אחלה בתנור...)
מקווה שנראה את שניכם עוד הרבה בים ושהדו"חות רק יילכו ויתרחבו !
|
|
|
|
ronenta
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משפחה של אלופים כל הכבוד.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
וואי וואי, להיות אבא ובן בים ביחד זה כבר ליגה אחרת כל הכבוד לשניכם שיהיו לכם עוד המון יציאות כאלו
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
ברוך הבא ואני בטוח שאכלת אותה ובגדול כי מאותו היום אתה מכור לדייג אני רוצה לברך אותך ולהודות לך שגידלת גבר גבר כמו מתן ואם הבן כזה אני כבר מחכה להכיר את האבא לעניין הדיג אני מאחל לך המון הנאה ועוד הרבה חוויות.
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עבודה יפה אבא שלי. שיחקת אותה בענק. נהניתי ביציאה איתך ומאחל לנו עוד הרבה יציאות טובות בהמשך.  תודה ילד שלי, בזכותך היציאה הזו הייתה כיפית, וכמובן שהדגים באו אחרי ההסברים המפורטים שלך והריג שנתת לי, בטח שזו רק ההתחלה ויבואו עוד יציאות מהנות, אוהב אותך
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה זכית, גידלת בן לתפארת, ועכשיו אתה קוטף את הפירות (פירות כאלו מוזרים שקופצים ומשפריצים דם....אבל הם אחלה בתנור...)
מקווה שנראה את שניכם עוד הרבה בים ושהדו"חות רק יילכו ויתרחבו !
תודה אלדד, אכן זכיתי בבן לתפארת, שמח להיות שייך לתחביב הזה איתכם ובטוח שניפגש בים
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משפחה של אלופים כל הכבוד.
תודה רונן 
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואי וואי, להיות אבא ובן בים ביחד זה כבר ליגה אחרת כל הכבוד לשניכם שיהיו לכם עוד המון יציאות כאלו
תודה מור, אכן אתה צודק, כשהייתי ילד אבא שלי ז"ל היה לוקח אותי ומלמד אותי , כך עשיתי עם הילדים שלי כשהיו קטנים והנה התוצאות של ההשקעה בללמד אותם
|
|
|
|
dan2nili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא ואני בטוח שאכלת אותה ובגדול כי מאותו היום אתה מכור לדייג אני רוצה לברך אותך ולהודות לך שגידלת גבר גבר כמו מתן ואם הבן כזה אני כבר מחכה להכיר את האבא לעניין הדיג אני מאחל לך המון הנאה ועוד הרבה חוויות.
תודה רונן וברוך הנמצא, כמו שכתבתי למור את החיידק קיבלתי כשהייתי ילד מאבא שלי ז"ל, לגבי הגבר מתן אכן בורכתי וברור שאני מחכה להכיר את כולכם ( עוקב אחריכם כאן בפורום יותר משנה)
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד, דן. דו"ח לתפארת, כתוב היטב ועם הרבה בשר.... זכינו בשנים האחרונות להכיר את מתן, הבן של..., עכשיו נזכה גם להכיר את אבא של... ברוך הבא ליומן הדו"חות ולפורום בכלל, מקווה לראות עוד הרבה דוחו"ת איכותיים כאלה, וגם פעילות אחרת בה תוכל לתרום מניסיונך העשיר! תודה על השיתוף והמשך הצלחות!
נ.ב. תתחדש על הקייאק, שיסריח מדגים ויצבור קילומטראז במהרה
|
|
|
|
|
דוח איכותי ומרגש!
כל הכבוד לכם אתם משפחה של אלופים...
|
|
|
|
|
דן ברוך הבא  איזה כיף למתן שיש לו אבא כזה על קיאק אין ספק שיציאה ראשונה כזו עם שלל יפה ונעילות בהחלט מריצות את האדרנלין ועכשיו הרצון לצאת שוב רק גדל. כיף גדול לקרוא את הדוח שלך בהצלחה בהמשך ואני בטוח שעוד ניפגש בים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ברוך הבא דן  דוח מעולה נתת כאן נהנתי לקרוא  אבא ובן אלופים  ושתהייה לכם עונה פורייה ומרובה בנעילות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|