פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מחפש שותף ליציאה איתי בסירה שלי בשבת |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש שותף ליציאה איתי בסירה שלי בשבת (נקרא 3525 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חזרתי לימי חיפוש שותף לדיג בסירה השותף שלי כרגיל לא יכול בשבת לא יכול בשישי לא יכול בחגים ולא יכול בימי חול אני מחפש מישהו שאוהב טרולינג כי זה עיקר הדיג אצלי לשוט ולהנות מהכחול ואם יש דגים ועלינו על להקה זה גם סבבה היציאה מאשדוד שבת אמור להיות ים פצצה לטרולינג ולפלמידות יש מעוניינים? אם כן שלחו לי טלפון בפרטי ואני אחזור אליכם וגם אם לא יצא הפעם אני מבטיח שביום מן הימים אני עוד אפתיע אותכם תשאלו את עינב זה שהיה איתי ביום ששחררתי צב  נ.ב. אני אענה לכולם ועל פי סדר הפניות לכן כדאי שתהיו ראשונים
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2018, 05:21:16 AM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
הלוואי ויכולתי.... בכל אאאופן תוד בנצי שאתה חושב עלנו ראוי להערכה!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אלון, בהצלחה במציאת השותף
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מצאתי את השותף האולטימטיבי אשתי תבוא איתי ככה לפחות היא לא תתקשר ולא תשאל מתי אני חוזר ואם תפסתי משהו 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2018, 13:03:10 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בנצי היקר קראתי את ההודעה שלך על חיפוש פרטנר וזה מילא אותי בטעם חמוץ מתוק חמוץ כי אני מבין מה בדיוק עובר עליך החוק וההגיון מחייב אותנו להפליג עם צוות בטיחות של לפחות שני אנשי צוות,אבל המציאות לפעמים לא משתפת פעולה ומותירה אותנו חסרי אונים,ובמקרה הטוב לא יוצאים,וגרוע מזה,יוצאים עם ברירות מחדל כאלו ואחרות מכיוון שאני מתעסק בדייג מקצועי,הדבר קשה עשרות מונים,מכיוון שמחד גיסה יש את הרצון והצורך הקיומי הפשוט לצאת,ומאידך יש מציאות מה עושים  אז זהו,שמצאתי פתרון האישה  אין טלפונים,אין חקירות,עם מי הולך,מתי חוזר וכ״ו.... בהתחלה היו חבלי לידה קשים ריחות שונים מאוד מהארומה של סופרפארם(פתיונות מכל מיני סוגים  ) הפלגות ליליות בעיקר,ועוד לבנאדם שלא הכיר ים האכלות של הדגים(ולא על ידי  ) אבל בעיקר הרבה הקרבה ורצון עז להיות ביחד ולהבין את הצורך של השני אז יוצא שהיום,כמעט שנה אחרי תחילת התהליך הרבה כימיקלים נשפכו לים הקאות עצבים  כעס ממני  כעס ממנה  ואז,זה הגיע מצאנו את החסרונות והפתרונות אני עושה מה שיכול עם חיוך לא מצפה ליורדת ים שנולדה בגלוסטר וזהו ..... הזוגיות שלנו השתפרה והגיעה למקומות מדהימים הפרטנר תמיד מתעורר ומגיע בזמן והיום היא אפילו בודקת תחזית,מפתיינת,ומסדרת מצופים,ומפנקת את הקפטן לפעמים  אז כן,זה אפשרי,ואפילו מומלץ בחום,ואם זה יצליח הרווחת,ובגדול  בהצלחה בנצי ותבוא לים מחר עם משטח של סבלנות וסובלנות 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מצאתי את השותף האולטימטיבי אשתי תבוא איתי ככה לפחות היא לא תתקשר ולא תשאל מתי אני חוזר ואם תפסתי משהו  בנצי בהצלחה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
בנצי היקר קראתי את ההודעה שלך על חיפוש פרטנר וזה מילא אותי בטעם חמוץ מתוק חמוץ כי אני מבין מה בדיוק עובר עליך החוק וההגיון מחייב אותנו להפליג עם צוות בטיחות של לפחות שני אנשי צוות,אבל המציאות לפעמים לא משתפת פעולה ומותירה אותנו חסרי אונים,ובמקרה הטוב לא יוצאים,וגרוע מזה,יוצאים עם ברירות מחדל כאלו ואחרות מכיוון שאני מתעסק בדייג מקצועי,הדבר קשה עשרות מונים,מכיוון שמחד גיסה יש את הרצון והצורך הקיומי הפשוט לצאת,ומאידך יש מציאות מה עושים  אז זהו,שמצאתי פתרון האישה  אין טלפונים,אין חקירות,עם מי הולך,מתי חוזר וכ״ו.... בהתחלה היו חבלי לידה קשים ריחות שונים מאוד מהארומה של סופרפארם(פתיונות מכל מיני סוגים  ) הפלגות ליליות בעיקר,ועוד לבנאדם שלא הכיר ים האכלות של הדגים(ולא על ידי  ) אבל בעיקר הרבה הקרבה ורצון עז להיות ביחד ולהבין את הצורך של השני אז יוצא שהיום,כמעט שנה אחרי תחילת התהליך הרבה כימיקלים נשפכו לים הקאות עצבים  כעס ממני  כעס ממנה  ואז,זה הגיע מצאנו את החסרונות והפתרונות אני עושה מה שיכול עם חיוך לא מצפה ליורדת ים שנולדה בגלוסטר וזהו ..... הזוגיות שלנו השתפרה והגיעה למקומות מדהימים הפרטנר תמיד מתעורר ומגיע בזמן והיום היא אפילו בודקת תחזית,מפתיינת,ומסדרת מצופים,ומפנקת את הקפטן לפעמים  אז כן,זה אפשרי,ואפילו מומלץ בחום,ואם זה יצליח הרווחת,ובגדול  בהצלחה בנצי ותבוא לים מחר עם משטח של סבלנות וסובלנות  אלי כמו תמיד אני נהנה מהתגובות שלך נכתבות עם טעם ופירגון
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
בנצי היקר קראתי את ההודעה שלך על חיפוש פרטנר וזה מילא אותי בטעם חמוץ מתוק חמוץ כי אני מבין מה בדיוק עובר עליך החוק וההגיון מחייב אותנו להפליג עם צוות בטיחות של לפחות שני אנשי צוות,אבל המציאות לפעמים לא משתפת פעולה ומותירה אותנו חסרי אונים,ובמקרה הטוב לא יוצאים,וגרוע מזה,יוצאים עם ברירות מחדל כאלו ואחרות מכיוון שאני מתעסק בדייג מקצועי,הדבר קשה עשרות מונים,מכיוון שמחד גיסה יש את הרצון והצורך הקיומי הפשוט לצאת,ומאידך יש מציאות מה עושים  אז זהו,שמצאתי פתרון האישה  אין טלפונים,אין חקירות,עם מי הולך,מתי חוזר וכ״ו.... בהתחלה היו חבלי לידה קשים ריחות שונים מאוד מהארומה של סופרפארם(פתיונות מכל מיני סוגים  ) הפלגות ליליות בעיקר,ועוד לבנאדם שלא הכיר ים האכלות של הדגים(ולא על ידי  ) אבל בעיקר הרבה הקרבה ורצון עז להיות ביחד ולהבין את הצורך של השני אז יוצא שהיום,כמעט שנה אחרי תחילת התהליך הרבה כימיקלים נשפכו לים הקאות עצבים  כעס ממני  כעס ממנה  ואז,זה הגיע מצאנו את החסרונות והפתרונות אני עושה מה שיכול עם חיוך לא מצפה ליורדת ים שנולדה בגלוסטר וזהו ..... הזוגיות שלנו השתפרה והגיעה למקומות מדהימים הפרטנר תמיד מתעורר ומגיע בזמן והיום היא אפילו בודקת תחזית,מפתיינת,ומסדרת מצופים,ומפנקת את הקפטן לפעמים  אז כן,זה אפשרי,ואפילו מומלץ בחום,ואם זה יצליח הרווחת,ובגדול  בהצלחה בנצי ותבוא לים מחר עם משטח של סבלנות וסובלנות  זה מה שנקרא השותף האולטימטיבי רק שאצלי זאת ברירת מחדל  אשתי שונאת ים ועוד יותר שונאת סירות היא ראתה כמה שאני נואש לצאת ולכן הסכימה להיות איתי וגם זה עוד יעלה לי...  אז הלכתי לישון צהריים והתעוררתי בערב מהטלפון בצד השני של הקו היה שי סברו דיברנו על כל מיני דברים ובין היתר אמרתי לו שאין לי שותף מיד הוא הציע את עצמו אז מחר אני איתו ואשתי נושמת לרווחה שהיא לא צריכה לעלות לסירה  הלוואי ואישתי הייתה מצתרפת אלי ליציאות דיג כמו אצלך זה באמת תורם לזוגיות ולביחד חוץ מלאחל לך בהצלחה בהמשך ושאני כולי מלא קנאה (חיובית כמובן) אין לי יותר מה לומר את החוק אני לא אעבור בשום מקרה ולא משנה כמה אני אוצה לצאת וכבר יצא לי שעצרו אותי לבדיקה כשהייתי עם הילד שבדיוק מלאו לו 16 לגבי השותף הסירה למכירה ואחרי שהיא תימכר אני יחפש סירה אחרת עם שותף אחר שאוהב ים כמוני קורה שיש פנצ'רים אבל לא כל שבועיים 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
זה מה שנקרא השותף האולטימטיבי רק שאצלי זאת ברירת מחדל  אשתי שונאת ים ועוד יותר שונאת סירות היא ראתה כמה שאני נואש לצאת ולכן הסכימה להיות איתי וגם זה עוד יעלה לי...  אז הלכתי לישון צהריים והתעוררתי בערב מהטלפון בצד השני של הקו היה שי סברו דיברנו על כל מיני דברים ובין היתר אמרתי לו שאין לי שותף מיד הוא הציע את עצמו אז מחר אני איתו ואשתי נושמת לרווחה שהיא לא צריכה לעלות לסירה  הלוואי ואישתי הייתה מצתרפת אלי ליציאות דיג כמו אצלך זה באמת תורם לזוגיות ולביחד חוץ מלאחל לך בהצלחה בהמשך ושאני כולי מלא קנאה (חיובית כמובן) אין לי יותר מה לומר את החוק אני לא אעבור בשום מקרה ולא משנה כמה אני אוצה לצאת וכבר יצא לי שעצרו אותי לבדיקה כשהייתי עם הילד שבדיוק מלאו לו 16 לגבי השותף הסירה למכירה ואחרי שהיא תימכר אני יחפש סירה אחרת עם שותף אחר שאוהב ים כמוני קורה שיש פנצ'רים אבל לא כל שבועיים  אלון, חבל שלא הסתדר עם האישה (למרות שהא לא אוהבת ים, אולי היא תתחיל להתרגל קצת  ) העיקר שהסתדר עם שי
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
בנצי היקר קראתי את ההודעה שלך על חיפוש פרטנר וזה מילא אותי בטעם חמוץ מתוק חמוץ כי אני מבין מה בדיוק עובר עליך החוק וההגיון מחייב אותנו להפליג עם צוות בטיחות של לפחות שני אנשי צוות,אבל המציאות לפעמים לא משתפת פעולה ומותירה אותנו חסרי אונים,ובמקרה הטוב לא יוצאים,וגרוע מזה,יוצאים עם ברירות מחדל כאלו ואחרות מכיוון שאני מתעסק בדייג מקצועי,הדבר קשה עשרות מונים,מכיוון שמחד גיסה יש את הרצון והצורך הקיומי הפשוט לצאת,ומאידך יש מציאות מה עושים  אז זהו,שמצאתי פתרון האישה  אין טלפונים,אין חקירות,עם מי הולך,מתי חוזר וכ״ו.... בהתחלה היו חבלי לידה קשים ריחות שונים מאוד מהארומה של סופרפארם(פתיונות מכל מיני סוגים  ) הפלגות ליליות בעיקר,ועוד לבנאדם שלא הכיר ים האכלות של הדגים(ולא על ידי  ) אבל בעיקר הרבה הקרבה ורצון עז להיות ביחד ולהבין את הצורך של השני אז יוצא שהיום,כמעט שנה אחרי תחילת התהליך הרבה כימיקלים נשפכו לים הקאות עצבים  כעס ממני  כעס ממנה  ואז,זה הגיע מצאנו את החסרונות והפתרונות אני עושה מה שיכול עם חיוך לא מצפה ליורדת ים שנולדה בגלוסטר וזהו ..... הזוגיות שלנו השתפרה והגיעה למקומות מדהימים הפרטנר תמיד מתעורר ומגיע בזמן והיום היא אפילו בודקת תחזית,מפתיינת,ומסדרת מצופים,ומפנקת את הקפטן לפעמים  אז כן,זה אפשרי,ואפילו מומלץ בחום,ואם זה יצליח הרווחת,ובגדול  בהצלחה בנצי ותבוא לים מחר עם משטח של סבלנות וסובלנות  אלי, זה סידור אולטימטיבי  נהנתי לקרוא
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ראיתי בזמן את הצעה בפעם הבאה עוזי 0526067782
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לא ראיתי בזמן את הצעה בפעם הבאה עוזי 0526067782
חבל שלא ראית בזמן אבל לפחות עכשיו אני יודע שאתה מעוניין נכנסת לרשימה ויגיע היום שגם אתה תהיה איתי 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בסוף נמצא שותף ליציאה, וגם מסתבר שהיתה יציאה מוצלחת... יפה שלא התייאשת, אלון, ויצאו מזה אחלה יציאה, אחלה תפיסה ואחלה דו"ח...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בסוף נמצא שותף ליציאה, וגם מסתבר שהיתה יציאה מוצלחת... יפה שלא התייאשת, אלון, ויצאו מזה אחלה יציאה, אחלה תפיסה ואחלה דו"ח... יצא מזה גם עוד 2 אנשים שיזכו לצאת איתי בבוא הזמן ומשום מה האורחים שלי חוזרים עם דגים ואני בידיים ריקות 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
פנייה והזמנה יפה מאוד, מקווה שתמצא שותף זהב ושתסריחו ביחד מדגים!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|