אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ישבתי מעל שעה וחצי ועבדתי על זה בכייף אדיר ולכל מי שאהב בשמחה ובאהבה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אסלן, המאמץ שלך מאוד מוערך, אל תטעה. תמשיך לעשות מה שעושה לך טוב ותמשיך להעשיר גם אותנו בדברים שלמדת, כולנו למדנו בעזרת אחרים ואף אחד מאיתנו לא המציא את הדייג עדיין... 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן, המאמץ שלך מאוד מוערך, אל תטעה. תמשיך לעשות מה שעושה לך טוב ותמשיך להעשיר גם אותנו בדברים שלמדת, כולנו למדנו בעזרת אחרים ואף אחד מאיתנו לא המציא את הדייג עדיין...  
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אסלן תודה אתה נשמה  חדש לי הקטע עם הזכר מאד מלמד ומסקרן המון כבוד על ההשקעה בתרגום נתת מהלב  הידע עושה את העבודה וכמובן לצאת ולראות את הדמויים בפעולה וללמוד וללמוד תודה 
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אסלן, תודה רבה על כל ההשקעה והזמן בכתיבת הקטע/מאמר מאמין שיעשה סדר לבחר'ה החדשים בתחום
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן תודה אתה נשמה  חדש לי הקטע עם הזכר מאד מלמד ומסקרן המון כבוד על ההשקעה בתרגום נתת מהלב  הידע עושה את העבודה וכמובן לצאת ולראות את הדמויים בפעולה וללמוד וללמוד תודה  בכייף איש יקר  אסלן, תודה רבה על כל ההשקעה והזמן בכתיבת הקטע/מאמר מאמין שיעשה סדר לבחר'ה החדשים בתחום
בכייף אחי 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יופי של מאמר והסבר אסלן
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של מאמר והסבר אסלן
בכייף צחי 
|
|
|
|
|
כל הכבוד על המאמץ! אין עליך יתותח 
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד על המאמץ! אין עליך יתותח  תודה אח שלי אתה אחד האנשים שמביני עיניין ותרם לי אישית רבות נשמה אמיתית 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2018, 01:24:22 AM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה אסלן על ההסברים. חשוב להעשיר את הידע
|
|
|
|
|
אסלן יקירי אל תרתח , ואל תטעה לחשוב שמשהו פה מאשים אותך במשהו ...למעט שאתה בחור רציני שהשקיע זמן והביא לנו תובנות של דייג רציני ומקצועי (וידאליס,,,אל תעוף על עצמך  ) נהנתי לקרוא את הדברים ושמח שיש חברים כמוך פה שמשקיעים ותורמים מהידע שלהם ומדברים שהם לומדים יישר כח איש
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תודה אסלן על ההסברים. חשוב להעשיר את הידע
חשוב ביותר ,ידע זה כוח  בשמחה שרגא  אסלן יקירי אל תרתח , ואל תטעה לחשוב שמשהו פה מאשים אותך במשהו ...למעט שאתה בחור רציני שהשקיע זמן והביא לנו תובנות של דייג רציני ומקצועי (וידאליס,,,אל תעוף על עצמך  ) נהנתי לקרוא את הדברים ושמח שיש חברים כמוך פה שמשקיעים ותורמים מהידע שלהם ומדברים שהם לומדים יישר כח איש הכל טוב שחר ידידי לא מגיע למצב של רתיחה רתיחות אנחנו רוצים לראות רק בים חחחח  שמח שנהנית ובכייף אדיר אנסה בזמני החופשי להוציא עוד דברים מעניינים בשביל החבר'ה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תודה רבה אסלן-  מארט  בכייף איש 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כל הכבוד על ההסבר המפורט. לא פעם שמעתי דייגים שקנו נברון צף ולא מבינים למה הוא שוקע. אני חושב שהעברת שיעור מעולה
המון תודה מתן 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|