פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   ממטולה ועד אילת - אתרי דיג , הגישה ותמונה ! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ממטולה ועד אילת - אתרי דיג , הגישה ותמונה ! (נקרא 25334 פעמים) |
הדפסה |
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ג'יסר זארקא וקיסריה ! המקום : מצפון מנחל תנינים כל שטח החוף בג'אסר ודרומה עד חוף הקשתות בקיסריה קטע חוף סלעי וגם חולי עם עומקים שונים חלקם רדוד וחלקם עמוק . מתאים בעיקר לדייגי בוס וג'רג'ור ...חזק מאד בלברקים ולוקוסים בעונה . מתאים מאד לדייג בשעות היום בעיקר...לא מומלץ בשעות הלילה כי האזור חשוך מאד והאזור הסלעי וחלק מאד. הדרך : דרך כפר ג'אסר וחניה ליד בקתות הדייגים ולעבור מנקודה לנקודה אפשרי גם ברכב בדרכי העפר שנסללו בממשך הזמן. הכי קל עם רכבי 4*4 ואיתם אפשר להגיע גם מכיוון חוף הקשתות בקיסריה . מצורף קובץ לנקודות החמות ללברקים ולוקוסים .      הסקירה באדיבות מאמון. (הנצרתי מס' 1  ) תיהנו.  לא רואים את התמונות, תודה בכל מקרה  אפילו הציטוט שלך כולל את התמונות. הבעיה אצלך...כמו תמיד ! 
|
|
|
|
yura112
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
|
|
טל זאת רשימה הכי גדולה ומפורטת שראתי אי פעם כמה השקעה !!!!!!! גדול אחי זה יעזור להרבה אנשים שמחפשים מקום טוב לדוג כל הכבוד אחי
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
טל אפשר להוסיף את הנתונים מהדיון הזה
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אין את חופית\זיקים\מרינה אשקלון  בכל מקרה בפארק שלנו יש שפע של סרגוסים רק לא תמיד נתפסים,יש ימים טובים ובסה''כ אחחלה פארק! ישר כח!
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
sml39;מאמר מושקע מאוד!!!יישר כוח!!!!! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
sml39;מאמר מושקע מאוד!!!יישר כוח!!!!!  אתה מוזמן , כמו כל שאר החברים , להוסיף לנו עוד אתרי דיג שכאלה אותם אתה מכיר. 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מי ביקר בחוף מעניין לאחרונה ומעוניין לשתף כאן את החברים בסקירה קצרה ותמונות יפות ? 
|
|
|
|
סבאבי62
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לחברי הפורום שלום,
רק היום התחברתי אל הפורום (לא ידעתי על קיומו) ואני שמח להיות כאן איתכם. קראתי את המאמר המאלף של טל. כדייג חובב, יש לי המון חומר לעכל וכפנסיונר, יש לי את "זמן העיכול" הזה ...חחח ברשותך טל, כתושב ירוחם (וותיק-וותיק) וכמי ש"גדל" על גדותיו של האגם שלנו, אשמח לצרף פרטים על הדייג באגם שלנו וכך לצרף אותו אל הרשימה המפורטת שפרסמת כאן. אשמח לנקודות מנחות. דייג מהנה. להתראות, אבי.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לחברי הפורום שלום,
רק היום התחברתי אל הפורום (לא ידעתי על קיומו) ואני שמח להיות כאן איתכם. קראתי את המאמר המאלף של טל. כדייג חובב, יש לי המון חומר לעכל וכפנסיונר, יש לי את "זמן העיכול" הזה ...חחח ברשותך טל, כתושב ירוחם (וותיק-וותיק) וכמי ש"גדל" על גדותיו של האגם שלנו, אשמח לצרף פרטים על הדייג באגם שלנו וכך לצרף אותו אל הרשימה המפורטת שפרסמת כאן. אשמח לנקודות מנחות. דייג מהנה. להתראות, אבי.
ברוך הבא "סבבי" טל "נטש" אותנו מזמן לטובת עיסוקים אישיים אבל תוכל לעדכן ולהתעדכן בתת פורום "מים מתוקים" או ב-"על החוף" בכל מקרה נשמח לקבל עוד פרטים כמו שם פרטי וכו'
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
omrios
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
תודה רבה גבר
|
|
|
|
gili
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשש חזק אחי תודה ובבת ים אין איזה מקום נחמד לדוג בו??
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
פרויקט מושקע ,אחד התרומות היותר חשובים לנו הדייגים בהכרת הארץ לצורכי דייג. אני משוכנע שישנם מקומות נוספים שאליהם מגיעים בדרכי עפר,ואליהם צריך לשאוף להגיע. כול המוסיף הרי זה משובח.ומשרת את כלל העוסקים בתחביב שלנו. כל הכבוד ליוזם הפרויקט שפו...............שפו..........שפו...................שפו
|
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
פרויקט מושקע ,אחד התרומות היותר חשובים לנו הדייגים בהכרת הארץ לצורכי דייג. אני משוכנע שישנם מקומות נוספים שאליהם מגיעים בדרכי עפר,ואליהם צריך לשאוף להגיע. כול המוסיף הרי זה משובח.ומשרת את כלל העוסקים בתחביב שלנו. כל הכבוד ליוזם הפרויקט שפו...............שפו..........שפו...................שפו
|
|
|
|
IDAN11
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
35
|
|
מישהו יכול להסביר לי בבקשה בצורה יותר ברורה את הדרך לחוף במכמורת (לאן שהתכוונו כאן )אם אני בא מכיוון ת"א...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|