הדו"ח: ספונטנית אני וליטל עולים לצפון, בדרך סוגרים חדר ללילה בצפת, מגיעים למקום, נכנסים לחדר, חוזרים לקבלה, מבטלים... ממשיכים, נכנסים למלון וילה גליליי, חדר אחרון פנוי, ממש כאילו חיכה לנו, באמת מקסים ! מתעוררים וחושבים עם איזו אטרקציה נעביר את השבת, אממממ ניחשתם נכון, החכות שכבו באוטו ליתר ביטחון ולא בהכרח תוכנן לבצע בהן שימוש אבל בטלפתיה מופלאה שמעתי אותן מיללות כל הלילה ומדברות ביניהן שמקוות מאוד לצאת מחר מהאוטו לטבול במים, איך לא, כמו אבא טוב הייתי חייב לרצות אותן ! מגיעים לנקודה חדשה ופראית, מחפשים את המים, נחשפים למקום באמת עוצר נשימה, לא כמו בירדן המוכר והאהוב, מרגישים בחו"ל, באמת מרגישים בחו"ל, רק הדגים הזכירו לי איפה אני באמת ! מקווה שתיהנו !
ארז יה שועל לא נח לרגע איזה סרטון מדהים מושקע מהלב ,מקום מדהים אין ספק תתחיל להתכונן עם הסט לאינטיאסים הם מתחילים להתקרב שיהיה לך המון בהצלחה אחי ושפע חוטים מתוחים וחג שמח לכם
אהבתי בדו"ח את הקטע של החכות המדברות ואבר ארז שמוציא אותן לטבול... וכפי שכתבת - אכן נוף פראי מדהים שהזכיר את טיוליך בחו"ל, חסרו רק הפייקים הגדולים... אך הכל מתגמד נוכח מה שתפסת בארץ - שותפה לזוגיות שהיא שותפה לתחביב ולא חוששת להכנס למים הזורמים כמעט עד למתניים...
ארז, המקום זה בהחלט יפיפיה. תבוא לשם בפעם הבאה לקראת סוף האביב כשעדיין הכל ירוק מסביב, המראה כמעט חו"ל. מבחינת דגים, יש שם לפעמים הפתעות מעניינות, אבל צריך שיהיה יותר עומק.
תענוג של יציאה, ארז. מדגמנים זוגיות ביבשה ובים, כיף גדול, והירדן- מדהים! טוב שלא איכזבת את החכות, אל תאכזב אותן, והן לא יאכזבו אותך יופי של דו"ח וסרטון, תודה על השיתוף!
אחינו הפעם לא זכית באקשן אבל כן זכתה בזמן איכות עם ליטל והנאה מהטבע המדהים והיפה בצפון כמו שכתבו לפני ממליץ לך לחזור לשם במרץ אפריל שהכל ירוק ופורח סיכוי טוב לדגים ואחלה לוקישן ליום רומנטי