פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ארבעת האסים (הדו"ח הושלם ונוספו תמונות) |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ארבעת האסים (הדו"ח הושלם ונוספו תמונות) (נקרא 5008 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 27/9/2018 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גבה גלי | 20 - 30 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג בינוני - מאיה בולט60 גרם | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 4 | |
הדו"ח:מחא זמן לא העלתי דו״ח... אז קובע עם 2 חברים ב 5 בחוף ! מכינים ציוד ונכנסים למים ב 5:45 עם אור ראשון. על הסיפתח תפסתי בטרולינג את חבר שלי לאחר שתפסתי בגרירה את חבר שלי המשכנו פנימה בלי עיכובים מיותרים! מגיעים לנקודה הראשונה ורואים שהדריפט מושלם! קצב נכון כיוון מצויין מה אפשר לבקש עוד... בפיש מופיעים סימנים יפים מאוד מוריד ושומע חבר מאחורה צועק אני נעול... לא עובר ההד של הצעקה וגם אני... מלחמה כייפית להתחמם על הבוקר והופה "אס" ראשון על הקיאק... ממשיך לעבוד והסימנים עדיין בפיש אבל ללא תקיפות. מחליף ג'יג מוריד בפעם השנייה נעול עבודה ובריחה מעצבנת. מסיימים את הדריפט חוזרים חלילה לתחילת הריף הפעם אני מוריד מאדאיי ועובד עם הג'יג. לא הספקתי להגיד ג'ק רובינזון ואני נעול בשניהם.... סרטון יצורף. ואז עוד לוקוס לבן שמצא את עצמו על הקיאק שלי בלי להתבלבל בכלל... קישור לסרטון ביוטיוב- https://youtu.be/KVaOJcRlR5Iלאחר מכן הייתה בריחה ממש מתחת לקיאק של לבן מכובד. עוד בריחה בקרקעית ואבו קקה שלקח לי את המאדאיי. לסיכום 4 "אסים" בקיאק הם באו רעבים מאוד היום.... חג שמח לכוווולם תשמרו על חוטים מתוחים... 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2018, 06:20:16 AM על ידי shimon malul
|
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
אלוף שמעון. דוח מפורט, מסודר, נקי. תמונה מושלמת. הייתי מצמצם כמה מילים כי הדוח ארוך מידיי. אבל שווה את זה  . המשך הצלחות בונבון
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
צריך שתי כוסות קפה עם קרואסון כדי לסיים את הדו"ח כל הכבוד שמעון 
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
שמעתי שנתת גיחה עם החברה כאן מהצפון, מקווה לראות אותך שאני במים
כל הכבוד על התפיסות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שהדו"ח נקטע באמצע?  שמעון, 4 לבנים נשמע מבטיח - מה השתבש? 
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואלי זה רק הטיזר.....
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שמעון המלך, תודה רבה על העזרה, היה כיף לשמוע בבוקר על התפיסות ולראות את הוידאו של הדאבל, למי שמגיע מגיע ! והחברה צודקים, אתה חייב להתחיל לקצר בדו"חות.. זה ממש מעייף לקרוא, תראה את הדו"חות שלי לדוגמא....2 משפטים וזהו. 
|
|
|
|
|
רגע... אבל מה עם הלוקוסים?
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
איזה דו"ח....  אש
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
דוח ממצה ומטובל  תיאור מלחמה שהשאיר אותי עם הלשון בחוץ  והתמונות וואי וואי וואי איזה תמונות מעלפות המון זמן שלא ראינו פה דוח כזה מושקע  מלחמה בשתי דאבלים ועוד לבנים בקיצור שברת פה שיא פורום אופס התגובה שלי יותר ארוכה מהדוח אז אני יסיים כדי לא לעשות לך פאדיחות 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה שמעלים דו"חות, אבל.... אין פה כלום בדו"ח  שמעון תפס 4 לבנים. איך, איפה, עם מי, גודל, מה עשה איתם, תמונות.... כלום.... טוב, תודה על השיתוף...  עריכה- השלמנו את הדו"ח, שמעון העלה מחדש את החלק שנמחק, ומסתבר שהיה שווה לחכות... דו"ח מענין ומקצועי, ועם תוצאות בצבעים... כל הכבוד על התפיסות (וגם על הצ'אנס הנוסף לתיקון החלק נאבוד בדו"ח). תודה על השיתוף!
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 01, 2018, 08:37:19 AM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שמעון, עכשיו כשאני רואה את הדו"ח המלא, אז  על 4 האסים שלך. תענוג לזכות ביום כזה 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2018, 07:20:06 AM על ידי shragam
|
|
|
|
|
|
חברים הדו״ח היה מפורט מאוד אבל כנראה ״מהעניים״ של האנשים הוא נעלם... להבא אקצר או שלא אעלה בכלל כבר נראה... בכל מקרה חג מתן תורה שמח לכולם!!!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שמעון... ברוך שובך... חבל להעלב מההומור שלנו כאן. כולנו רצינו לקרוא דו"ח ולפרגן, ומצאנו 2 שורות בלי תוכן. אפשר במקום לקחת את זה קשה, להשלים את הדו"ח באופציית העריכה, ולעשות אותו יותר מעניין... תקרא את הדו"ח שלך כמו שהוא מוצג, הבנת בו משהו? אם תרצה עזרה בעריכה, אשמח לסייע. חג שמח!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|