yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
לא יודע למה אף פעם לא אהבתי את הדג הזה אבל כל עוד אתה נהנה לתפוס ולאכול מי אני שאחלוק עלייך  שתמשיך להנות מהם תמיד  תודה אלון  אין עלייך יוסיי אתה והברקודות זה סיפור אהבה give_rose;כל הכבוד אחי נהנה מהדוחות שלך ונהנה לראות אותך שמח איתם  אסלן התחילה החגיגה נראה שהעונה תהיה מהנה  אנשים פותחים עונה בקושי עם חצי צינור... אצלך מתחילים בשלישיה.... צריך לשים שלט במסמיה- ברקודות אחורה פנה  בהצלחה אח יקר  חג שמח  יוסלה יקר אצלנו השרברבים עובדים בפול טיים  יפה שהגיעו גם אליכם אחלה חג לך  אז מזל שברחו כמה דרומה  דקיקות עדיין עם ראש ענק  אוי איך שחיכיתי לשרברבות, כל הכבוד יוסי   יוסי יקירי תענוג של פתיחת עונה אין עליך עם הצינורות האלה  ננסה אותן בסופ"ש הזה  בהצלחה אלוףףף הצינורות!!!!

|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה סיפתח לאינסטלטור  כול הכבוד לתפיסות כול הכבוד לדווח דייג היפה 
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אסולין בשטח הדגים במתח כן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
יוסףףף יא שועל! שמח לראות אותך עם חוטים מתוחים. חג שמח יאח!
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אחלה סיפתח לאינסטלטור  כול הכבוד לתפיסות כול הכבוד לדווח דייג היפה  בכיף  אלוף הצינורות...
 אסולין בשטח הדגים במתח כן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הכל בגללך  יוסףףף יא שועל! שמח לראות אותך עם חוטים מתוחים. חג שמח יאח!
חג שמח אח יקר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מברוק על פתיחת העונה כמו שאני מכיר אותך בחודשים הקרובים נראה פה מפעל לצינורות בהצלחה חבר
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מברוק על פתיחת העונה כמו שאני מכיר אותך בחודשים הקרובים נראה פה מפעל לצינורות בהצלחה חבר
עזוב, הוא כבר הפך את התחביב למקצוע, יוסי עובד בצינורות "רציניים" כל השנה, אז זה שהוא יוצא לים ומוציא כאלה זה בסך הכל בגלל שהוא מביא את העבודה איתו לים... 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עזוב, הוא כבר הפך את התחביב למקצוע, יוסי עובד בצינורות "רציניים" כל השנה, אז זה שהוא יוצא לים ומוציא כאלה זה בסך הכל בגלל שהוא מביא את העבודה איתו לים... 
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
סחתיין על הצינורות. מקצוען אמיתי 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה צור מקווה לראותך בזמן הנכון ונחגוג ביחד הפעם מהסלעים מברוק על פתיחת העונה כמו שאני מכיר אותך בחודשים הקרובים נראה פה מפעל לצינורות בהצלחה חבר
עזוב, הוא כבר הפך את התחביב למקצוע, יוסי עובד בצינורות "רציניים" כל השנה, אז זה שהוא יוצא לים ומוציא כאלה זה בסך הכל בגלל שהוא מביא את העבודה איתו לים...  החיים שלי צינור  סחתיין על הצינורות. מקצוען אמיתי  תודה מתן 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יש הרבה סוגי צינורות , יש של החברות המוכרות כמו גיבריט או SP אבל אין על ברקודה , הצינור התת ימי  עבודה עדינה על פני המים , הנגיעות הקלות על הדמוי כאילו אתה מגרד סלע , ההפסקה.. וההוקסט.. אומנות 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|