היי (שרון?). מניסיוני, אין קרסים ברמה הגבוהה בחבילות גדולות. פשוט אין. הקרסים הרציניות, בחוזק ×3 עד ×6, מגיעות בחבילות קטנות, 6-8 יחידות בחבילה, ובמחירים לא ממש זולים. בכל זאת, הן שוות כל שקל ביום שבו אתה מאבד דג על קרס שנפתחה או נשברה...
אני ממליץ על קרסים של owner, מהסדרות st56, st66, st76, stx58, stx68. קרסים מאוד איכותיות, חדות מאוד, חזקות מאוד ועמידות גם להחלדה ברמה גבוהה- ציפוי רב שכבתי איכותי. יש כמובן יצרנים אחרים, טובים לא פחות, אבל עם הנ"ל יש לי ניסיון אישי מצויין וכן הן נמצאות בשורה הראשונה של קרסים בעולם.
את הקרסים הנ"ל אני לא קונה באיביי, הן לא מספיק זמינות וזולות שם, כמובן של אליאקספרס אין מה לדבר בעניין הזה, אני קונה מאתרי דייג מקצועיים, בדרך כלל עושה רשימה של פריטים ומאחד להזמנות גדולות כדי לחסוך בעלויות המשלוח. האתרים שאני ממליץ עליהם הם tackle4all.com ו- plat.co.jp
יש באיביי אפשרות לקנות קרסים מאיכות נמוכה יותר, קרסים של vmc שהם גם יצרן מוכר, באריזות גדולות יותר או בתפזורת, במידות מוגבלות וקטנות יחסית, עד מידה 1 אם אני זוכר נכון, אבל קח בחשבון שיש פער באיכות בין הקרסים שציינתי לבין הקרסים המדוברות של vmc
דוגמה לקרסים הנ"ל ממוכר מהימן ובמחיר הגיוני