הדו"ח: יציאה נוספת לירדן בסוף השבוע שפותח את ראש השנה. הפעם איתן מצטרף אליי וגם שרה סבג, חברה יקרה שלנו מהפייסבוק שהחלטנו שלאחר הכרות וירטואלית הגיע הזמן להיפגש. נפגשים בנקודה ושרה מפנקת אותנו במאכלים שהכינה ויורדים לדוג יחד. שרה, שמתמחה בדייג בוס עושה לנו בית ספר ומרימה מגוון רחב של דגים ( מושטים, שפמנון ענק, ביניות, וגם צב). אני ואיתן מתחילים לז'רז'ר ומבינים שהיום לא הולך להיות קל. איתן עובר קצת לדייג בוס ומוציא קצת מושטים, ואני מתעקש להמשיך לז'רז'ר עד שתגיע הנעילה המיוחלת, ולאחר כשעה זה קורה! נעילה אלימה על דמוי עבודת יד שרכשתי במונטנגרו, פייט מענג, והדג ברשת. הדמוי בהחלט עשה את העבודה ונכנס כלאחר כבוד לקופסת הדמויים המועדפים. המסקנה העיקרית מהיציאה הנוכחית היא לא לוותר ולא להתייאש גם שקשה. להחליף דמויים, ולזרוק כל פעם לנקודה אחרת. לפעמים זה מה שעושה את ההבדל. שתהיה שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל. https://www.youtube.com/embed/8K-mgVoXgY4
עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2018, 11:28:37 AM על ידי ליאור גכמן
יופי של דו"ח ליאור וסרטון יפיפה... עלי הגפן של שרה עשו לי תאבון נראה שנהניתם בצוותא וזה הדבר החשוב... שרה התגלתה כדייגת בחסד - ואם כבר אז על איזה פתיון היא עבדה עם הבוס?
כמובן, ברכות על הבינית המכובדת "על דמוי מונטנגרו החום" שנתנה פייט אדיר וזכתה לשחרור מתועד
יופי של דו"ח ליאור וסרטון יפיפה... עלי הגפן של שרה עשו לי תאבון נראה שנהניתם בצוותא וזה הדבר החשוב... שרה התגלתה כדייגת בחסד - ואם כבר אז על איזה פתיון היא עבדה עם הבוס?
כמובן, ברכות על הבינית המכובדת "על דמוי מונטנגרו החום" שנתנה פייט אדיר וזכתה לשחרור מתועד
תודה רבה רפי. לא תאמין אבל הפתיון ששרה עובדת איתו הוא בצק מעורבב עם אוכל של חתולים.
תודה רבה רפי. לא תאמין אבל הפתיון ששרה עובדת איתו הוא בצק מעורבב עם אוכל של חתולים.
דווקא מאמין ליאור - ושאפו לשרה על היצירתיות.. אוכל חתולים משמע ארומה של בשר - ואם סרגוס ומרמיר (ושפמנון) אוכלים שניצל - אז הגיוני שמושטים ושפמנונים יאהבו אוכל של חתולים...